Ben cok baktim gigaya basvurdum en sorunsuzu o gibi geldi. Comnet düşündüm ama cok sikayet var memmun olanda cok. Comnet aklina yatarsa dene 1 sene 200e gelir. Mh cok darlarsan comnet kapatiyorkus ondan gecmedim bude tekrar kurulum bin tl istiyor bazi firmalar ugrasamam diye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Temmuz 2024; 16:45:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (280. sayfa)
-
-
Köyüm için bende ADSL hizmeti veren İSS arıyorum hocam; pananet var şuan geçilebilece İSS var mı?*
-
Şu an 10line.net'deyim 160'dan 270'e çıkardıkları için başka yerlere bakıyorum. Bence fahiş zam ama yine de Pananet'den daha uygun değerlendirebilirsiniz.
Daha uygun bir kaç yer daha var ama onlar da daha zam yapmamış galiba o yüzden beklemedeyim. Sorgulamada boş VDSL portu çıktı belki VDSL'e geçirir sonra Comnet ön ödemeli yaparım ben de karar vermiş değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 2 Temmuz 2024; 17:36:28 > -
hocam kurulumu tt mi yaptılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Türk Telekom ekibi kurulumu yaptı. 1 yıl geriye dahil 2987 lira ödedim. Bir ay da hediye geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 yıl peşin mantıklı bmdede fiber altyapı var.75 mb görünüyor..beğenmezsek iptal edip iade ediyolarmı
comnet kaç güne gelip kurulum yaptırıyor
Cuma başvuru yaptım. Pazartesi kurulum tamamlandı.
Yanlış değilsem bir 14 gün deneme süresi oluyordu ama emin değilim
modem sendemi vardo yoksa onlarmı ücretsiz felan verdi.nasıl yaptınız o kısmı
Fiber modem Telekom ekibi getirip kuruyor. Kapatırsanız iade ediyorsunuz. Mülkiyeti size ait değil.
referans kullanıldı
e devlet onayı olmadı,evrakları imzalıyıp yükledim..e devlet onayı şart değil dimi.
Hocam gibirnet tavsiye ediyorum isterseniz referans kodu verebilirim
-
10line net 35lik 180 den 320 ye çıktı neredeyse 2 ye katladılar.
Comnette senelik yapim diye düşündüm onda da
- '%50 İndirimli Yerinde Kurulum
- %50 İndirimli Aktivasyon
yazmışlar. Siz bu ücretleri ödediniz mi, ne kadar istiyolar.
-
1 yıl toplamda ödediğim ücret 2987 lira yani evet kurulum için yaklaşık bir 600 lira aldılar ama buna rağmen aylık ödeme tutarı bir ay hediye kullanımı da düşünürsek 230 civarı oluyor.
E devlet onayı için banka online işlemler üzerinden giriş yapılmalı. Telefon dan bende yapamadım. Bilgisayar da rahatlıkla oluyor.
Eğer daha önce internet aboneliğiniz varsa kuruluma gerek yok, ücretsiz taşıyorlar.
Eğer gibirnet şuan dedikleri gibi yapıp gelene 6 ay sabit fiyat veriyorsa güzel. Ben geçen sene Mayıs başında gibir'a geçmiştim. Haziran ortasında 110 olan 100mbps fiyatı 240 oldu. Tepki gösterdim yok 1 yıl aynı fiyatı vereceğiz falan deyip durdular. Ceza ödemeyi göze alıp aboneliği iptal ettirdim. Sonra 1 yıllık comnet aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X