Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.574
Cevap
409
Favori
529.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mobilden öyle denedim olmadı..pc geçemedim işdeydim.çıkarıp imzalayıp tekrar yaratıp yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Com net uygulaması üzerinden başvuru durumunu görebiliyorsunuz. Ordan süreci de takip edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt

tskler. 10 line netten geçicem ne attıkları msj da ne de faturanın bir yerinde hizmet no yazmıyor. W.app tan yazdım cvp yok, şimdi cepten arıyorum 12dk oldu açan yok.

2.peli,yanicell vakası yükleniyor gibi hadi hayırlısı. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.  Ordan ekstra aktivasyonla para ödeyip buna geçtik yine aynısı .

hocam 6 ay sabit fiyat garantisi veriyorlar ben o konuda sorun yaşamadım 3 gün önce tekrar yıllık ödedim

• cuzza kullanıcısına yanıt

Benim kullandığım dönemde öyle değildi. Yüzde 120'lik zam döneminde benim gibi çok giden oldu. Bir türlü dinletemedik, 1 kez geldiğimiz fiyattan fatura ödedik sadece. Sonrasında kendilerince böyle çözüm bulmuşlar. Ben 6 ay dolmadan gittiğim için 90 lira da ceza ödedim.

dogrudur hocam ön ödeme sistemi gayet iyi bence müşteri hizmetleri gayet ulaşılır iyi durumda öncesinde ucuz diye galaksinet-pananet geçiş yapmıştım aman aman

• Buradaki arkadaşların verdiği bilgilerden faydalanarak bugün itibariyle Comnete yeni abonelik işlemim tamamlandı. Paylaşım yapan herkese teşekkür ederim.

Bir arkadaşın davetiye kodunu kullandım ama kimindi hatırlamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 3 Temmuz 2024; 15:35:45 >
  • avastos A kullanıcısına yanıt

Hocam eğer hizmet süreniz 180 günün üzerinde ise davet kodunuzu paylaşmayın. 180 günden fazla hizmet süresi olanlara hediye 30 gün tanımlaması yapılmıyor.

180 günden fazlaydı, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. 

• comnete dün akşam başvurdum.bugun aradılar vdsl modem varsa gelip ekip kurucak dedi..elimde yok yarın gelsinler dedim..işlemler baya hızlı gidiyor..

• ibo3182 kullanıcısına yanıt

Ben de az önce Comnet'e 100Mbps Fiber için başvurdum, onaylandı ama henüz aramadılar sitelerinde "Fiber tarifelerimizde, altyapı sağlayıcısı kurulum sırasında fiber uyumlu bir modem sağlar. Bu modemi aboneliğiniz süresince kullanabilirsiniz. Fiber altyapı hizmetimizde modem kiralama ücretimiz bulunmamaktadır." yazıyor.

Benim modem falan almama gerek yok değil mi?

• aycanata kullanıcısına yanıt
    Telekom hallediyor, birşey almana gerek yok, ayrıca kira ücreti yok comnette, öyle de baba firma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycanata kullanıcısına yanıt

hat fiberae tt tahsis ediyor..vdsl ise senin sorumluluğunda oluyor..

• Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

poyraznet fahiş fiyat çekti comnet nasıl fiyat gunceli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasardogu35 kullanıcısına yanıt
    hangi tarife fiberde böyle fiyat yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

Fiber değil hocam vdsl

oha aşırı pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim comnet dolmak üzere uzatmayı düşünüyorum. referans verenlerin kodunu kullandığımda uzatırken de 1 ay hediye veriliyor mu?

COMNET

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• peykani kullanıcısına yanıt

Uzatılmaz. Referans kodu sadece yeni abonelikler için geçerli

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.