Hocam GIBIRNET tavsiye ediyorum 6 boyunca fiyat garantisi ile 35 megabit 250 tl 100 megabit 270 tl paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GB4GKRK2M3 9 aydır kullanıyorum ön ödemem bulunmaktaydı yeniden 1 yıllık daha uzattım |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (283. sayfa)
-
-
Hocam Aynı tarifeye bende geçicem kod sende bana gönserirsin
İnşaallah kesintisiz hızlı bir yıl geçiririz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvurum henüz onaylanmadı hocam davetiye kodu şimdilik gönderemiyorum maalesef
Comnette özellik beinconnect, Tod gibi platformlarda izleme sorunları oldugu yaziliyor, gecis yapacakların bilgisi olsun.
comnette durum bu. neden olabilir
-
İnternet sitesinden altyapı sorguladığımda sonuç alınamıyor. Yarın gündüz telefonla arayıp soracağım. Geçen yıl da araştırmıştım ama son gün internetkutusu aylık yüz liradan verince vazgeçmiştim. Bu yıl böyle bir uygulamaları yok şimdilik. Bakalım bu haftaiçi belli olacaktır.
-
evraklarda bir sorun olabilir,sıfırmı açıcsktınız,yoksa taşımamıydı
mevcut hattınız hali hazırda zaten var değilmi..başka yerden gösterilmiş olabilir..abiminde evini girince çıkmıyor ama tel. kutusu yan evde ordan bağlantı yapılmış.
Kutu evde vardı hocam ilk bağlattığımda yıllar önce. İnternet kutusunda veya turknet, gıbırnet vs herhangi bir yerde 27mbps vdsl destekliyor şeklinde çıkıyor fakat comnette ise " Üzgünüz ! Bulunduğunuz bölgede Comnet Fiber İnternet kullanmanız için yeterli kalitede alt yapı bulunmamaktadır. " Telefonla arayıp teyit ettikten sonra belli olur hocam ama değişen birşey olacağını sanmıyorum.
-
Poyrazdan taşıma hocam, zaten kimlik ve e-devlet doğrulaması var sadece. Bugün mh arayayım bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hattı görmüyor olabilirler..mevcut hat olduğunu söylerseniz belki ikna olabilşrler
hocam bende yeni üye oldum eğer sakıncası yoksa referans kodumu paylaşabilirim
-
merhaba. netspeed kullanıcısıyım ancak son zamanlarda video izlemelerin çok fazla bağlantı kopması yaşadığım ve fiyatların arttığı için firma değiştireceğim.
comnet firmasının yıllık fiyatları çok iyi oraya geçmeyi düşünüyorum ancak geçiş süreci nasıl oluyor?
sadece fiber ve vdsl den taşıma yapıyorlarmış. Bu durumda netspeed hizmetim hala dururken comnet üzerinden yeni bir başvuru başlatıp, başvurum sonuçlanınca netspeed hizmetimi mi kapattırmalıyım? Bu konuda deneyimli olan var ise aydınlatabilir mi?
telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım.
-
bn sıfırdan hat açtırdım..evraklarda sorun olmadı.ertesi gün aradılar evde değişdim,yoksa açıcaklardı..sizinki taşıma eski iss onaylayınca hemen açarlar.modemide kendiniz kurarsınız..max 2 gün bile sürmez..
Abonelik süresi 180 den fazla ise hediye internet kazanamazsınız hocam.
-
Bilgi için teşekkürler o halde referans kod paylaşmamın bir anlamı yok
-
yeni üyelik açtırdım.referans kodum aşağıdadır..
www.comnet.com.trComnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT884FEJ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 yıllık mı üyelik yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 1 yıl aldım.daha uyguna geliyor.
2 mesaj yukarıyi okuyun hocam o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X