< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (285. sayfa)
-
-
5 gün sonra Superonline bitiyor bana comnet hariç (ki geçen sene anamı ağlattı) başka fiyat performans 35 VDSL firma önerir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GIBIRNET tavsiye ediyorum 9 aydır kullanıyorum ön ödemem bulunmaktaydı yeniden 1 yıllık daha uzattım 6 boyunca fiyat garantisi ile 35 megabit 250 tl 100 megabit 270 tl temmuz 2025'e kadar zam yok paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GB4GKRK2M3
-
Referans konusu olmuş burası
-
Vodafone ev interneti kullanıyorum 16 mbit,
67 liradan kullanırken 460 lira yeni teklif geldi. Onerebileceginiz adsl tarife var mı?
Adsl olan yerde VDSL kullanabilir miyim alt yapı var midir?
Taahhütlu olması iyi olur.
Siz comnete basvuruyorsunuz. Vdsl ise modem sizin, fiber ise modemi onlar getiriyor. Abonelik sonlaninca da sizden modemi teslim etmenizi istiyorlar. Türk telekom ne yaparsa comnet onu yapiyor ki bunu yapanlar Türk Telekom yetkilileri :) umarım yardımcı olmusumdur. Abone olmadıysanız davet kodumu paylassbilirim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adsl ve vdsl modem desteğine göre çalışır. Operatörün bölgenizde bulunan altyapısına göre paket seçimi yaptırır. Comnet tavsiye ederim hocam. 3 yıldır kullanıyorum. Bölgenizde Türk Telekom altyapısında sıkıntı yoksa comnette de sıkıntı yaşamazsınız. Üye olmak isterseniz davet kodumu paylaşabilirim. Bir ay bedava vermektedir.
Çok sağolun comnet port yok diyor, bana adsl 16m bile yetiyor. Akşamdan akşama kullanıyorum öyle pek işim de yok. Bina da fiber de var ama port yok diyor
Anladım hocam gerçekten fiyatlar çok yükseldi. İnsan sadece internet içinde o kadar fiyat vermeye çekiniyor. Ucuz interneti bulmak zor. Yine de sayfanın en başındaki iss lere bir bakın isterseniz.
bina da boş port yoksa maalesef internet bağlatamazsınız.
-
Türknet üyelik yapılacak? Referans var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
herkese merhaba. tavsiyenize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim. internet kutusu sağlayıcısından internet alıyorum ve adres değişikliği için aradığımda 2 kalem için toplamda 800 tl talep ediyolar. sizce farklı iss sıfırdan mı başvurmalıyım (aktivasyon ücreti alınıyo sanırım, almayan var mı)
ya da adres değişikliğinde ücret istemeyen iss var mı onlara mı geçmeliyim
*hiç uğraşma internet kutusu daha mantıklı mı dersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baozel -- 31 Temmuz 2024; 23:19:43 > -
comnet kullanıyorum..kotayı göremiyoruz galiba,bn biyer bulamadım
Şuan güncelde 200 ve 500 en uygun nerde var
Yıllık ödrme yapanlar ücretsiz 1 ay kazanamıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapmadıysanız referans verebilirim
Yanlış bilgi vermeyin. Referans verenin üyeliği 6 aydan fazla olursa yararlanamaz ancak referans alan yıllık abonelikte de ücretsiz 1 ay alabilir.
Ben dün comnet e geçtim sabit bir telefon numarası üzerinden internet hizmetini pana net üzerinden alıyorum. Comnet şöyle birşey söyledi telefon hattınızı internet üzerinden ayırın biz sadece yalın internet taşıyabililiyoruz.
Pana net den rica edin internet hattınızı telefon hattınızı üzerinden ayırsınlar pana net e talebimi ilettim şuan bi boşlukta bekliyoruz bakalım hayırlısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X