Teşekkürler hocam tam detaylı olarak açıklama için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (286. sayfa)
-
-
Yeni fiyat ne olacak öğrenebilsek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şimdi benim 57 günüm 12 ay daha uzatma yapabilir miyim?
Max. 400 güne uzatılıyor diye duydum ama emin değilim. Bir denersiniz. Benim de 6 aya yakın var ama önce 1 sene uzatmayı deniycem olmazsa 6 ay daha uzaticam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam,
Bende pananet diye bir firmadan hizmet alıyordum, bir yıllık peşin ödemiştim, geçen sene fiyat 100 TL falandı, engelli indirimi ile 75 TL gibi bir fiyata almıştım.
Şimdi 295-300 TL gibi olmuş, bu netgsm nasıldır, 6 ay yada 1 sene peşin ödeme yapma şansı var mı?Kodun sağladığı avantan nedir aceba.
Aslında comnette ön ödeme var heralde, ama bana yasak koymuşlar efendiler hizmet vermiyorlar, oraya başvuru için bayağı uğraştık, kimlik eski diye bizi epey oyaladılar, bende biraz fazla mail atınca, çareyi beni engellemekte buldular.Bazen iyikide bulaşmamışım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin75 -- 8 Ağustos 2024; 0:5:11 >
Peşin ödeme olayı yok,6 ay ayda 40 lira fatura indirimi yapıyor..Netgsm Referans Kodu: NTG5ETIRUV
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netman kullanan var mi, gorusleri nedir poyrazwifi 360 tl aliyor, uygun fiyat bakiyorum max 300
Ayrica interneti baglatiyorken modem kiralik almistik, modemi satin alamiyormuyuz telekomdan her ay 50 tl kira alıyorlar
Hocam merhaba hangi mahalledesiniz arıza durumunda karşınızda her zaman bir muhatap var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Comnet 15 Ağustosta zam yapacak haberiniz olsun ,bu arada uzatacaksanız da mobil uygulamadan yapın ekstra gün veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgiyi düzeltelim arkadaşlar. Arkadaş 45 gün kazanabilir ancak siz her koşulda 30 gün kazanırsınız.
-
Comnette 250 gunum var.adres nakli yapacagim ancak 1200 tl fiyat cikti. yeni basvuru yapip gunleri yaksam comnet fiyatlarinda intenet tavsiyesi var mi? kurulum ve aktivasyon ucretsiz olan cunku 1200 tl odemek istemiyorum.
turknette var ama mantikli degil cunku 400 tl aylik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarez -- 12 Ağustos 2024; 12:8:13 > -
Comnet nasıldır dostlar ? Yıllığı 179 liradan bağlayayım eğer daha uygunu yoksa ? Internetkutusu geçen ay 229 dedi tamam dedim. Bu ay 300 istiyor, Telekomun yüzde 70 zammını bahane gösterip. Eğer ki Comnet en az İnternetkutusu gibiyse hemen geçeceğim.
-
Bu nasıl konu ilk sayfa güncel fiyatlar diyor ama 2023ten fiyatlar. Bir de herkesin derdi referans kodu paylaşmak...
-
Ben poyrazdan geçtim habire zam zam bir de marta kadar söz zam yapmayacağız mesajından sonra hemen geçtim 1 haftadır kullanıyorım memnunum şimdi commnet mesaj gönderdi +6ay 1yıl uzatma şansı diye kararsız kaldım
2 yıl boyunca 180 tl çok iyi fiyat aslında
Kodunuzu kullandım
Bu arada yeni abone olduğum için + 12 ay daha uzatılmadı
6 ay uzattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X