35 mbit vdsl e geçiş yapmak istiyorum poyraz netten fakat aktivasyon ücreti alıyorlar sanırım doğru mudur? |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (282. sayfa)
-
-
Geçişlerde herhangi bir ücret olmuyor hocam bildiğim kadariyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende poyrazdayım 300₺ oldu buna geçiş yapayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 ay iki tarafada ücretsiz internet davetiye kodum güncel: CMT348MYJ
6 ay 1 yıl süreli paketler tavsiye edilir. İnternet arızası bende olmadı şimdiye kadar
GPON altyapılı Comnet kullanan arkadaşlar, ne kadar problem yaşadığınızı söylebilir misiniz ? Su an poyraznetteyim ancak zamdan dolayı değiştirsem mi diye düşünüyorum. Homeofis çalıştığımdan kesinti benim için önemli.
Teşekkürler
-
türknet zammından kaçıp comnete geçiş yapacağım bende. 500 lira yaptı adamlar.
elimde zaten 1 yıllık yeni modem var, yarın kredi kartı dönemi dönecek, 1 yıllık geçiş yapacam.
-
Hocam bende commnet 1 yıllık paketine geçmeyi düşünüyorum bu skimpflasyon döneminde çok iyi fiyat beklemeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurulum yapıldı.tt kuran eleman herşeyi yaptım onayladım. ıp almıyor onlar açıcak dedi hattınızı.mobilden aktif yazıyor ama ıp modem arayüz den yok..hçsonu olduğu içinde ulaşamıyoruz..
böyle bir surumda kalan varmı
35 çok az 100 lazım fiyati nedir ayrıca comnet te ip tv site kısıtlaması upload sinir varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 6 Temmuz 2024; 16:59:38 >
İP TV konusunda fikrim yok
Internetkutusu kullanıyordum yazlık için fakat oradaki altyapı en çok 16mbit veriyor. 35mbit bile gelmiyor. Firma 35 veririz ama 270 lira aylık diyor. Uygun fiyatlı düşük hızlı internet önerisi olan var mı ? Maksimum 35mbit olacak şekilde. Yoksa fiyatlar artık bu seviyede mi ?
-
şuan adsl de en uygun comnet
Yıllık comnet vdsl 35 e geçmeyi planlıyorum dostlar benimle kampanya kodu paylaşmak isteyenler dm atsın lütfen
yeni internet tarifelerini yenileyebilecek bir arkadaş var mı? Malum temmuz ayında hepsi sırayla zam yapıyor.
-
En yakın Yasardogu35@ le poyraz dan comnete gidiyoruz bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırız
Az önce İbo3182 nickli arkadaş referans kodu aracılığı ile üye oldum 35 mbit 1 yıllık umarım üzmez hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X