< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (279. sayfa)
-
-
Poyraz net kullanıcısıyım benimde 270₺ olmuş hıcam alternatif iss var mı tavsiye edebileceğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba 9 aydır gibirnet kullanıcısıyım tavsiye ediyorum geçmek isterseniz 12 ay boyunca aylık 20 tl indirim yapıyor referans numaram GB4GKRK2M3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuzza -- 1 Temmuz 2024; 23:15:34 > -
Hocam bende o sebeple geldim
Ortalık sakinleşince en uygunu burdan buluruz
yada faiş zamları görüp yerimizden kıpırdamayız
comnet ön ödemeli alıyor..12 ay aylık 200 tl ama hız nasıl olacak verim alabilecekmiiyiz onu öğrenmeden direk 12 ay almak pek mantıklı gelmiyor..
kurulumda 350 tl istiyor. saha ekipleri nasıldır arıza vb gelip ilgilenirler mi? 75/20 alt yapı çıkıyor.
1 ay alıp sınra beğenirsek 12 ay uzatma şansımız olurmj?
Oluyor hocam yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum çevremde de 5-6 kişi kullanıyor öyle akılda kalıcı bi sorun yaşamadık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim giriş katındaki saha dolabından daireye cat 5 çıkıyor..gelen ekip bağlantıyı yapabilecek donanımdadır herhalde değilmi
Hocam ben bağlantıyı yaptıralı çok oldu hiç arıza da olmadı 2022 den beri ama o dönemde bağlantıyı telekom saha ekipleri yapmıştı. Yine öyledir diye tahmin ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, takipte olacağız o halde
-
comnet kullanıyorum iyi vpnli her site açılıyor. tek sorun tod veya bein connect izleyemiyorsunuz.eğer vpn istemeyen siteye girerseniz açılmayabilir.
-
benim bağlantıyı telekom yaptı. sizde de telekom yapabilir
-
bu arada tod ve bein connect izleyebileceğim fiberli ucuz iss lazım 100mbit olsun en az.
-
aktivasyon ücreti almayan kaldı mı fiber için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende ıp tv var.online izliyorum.sırf onun için alıyorum desem yeridie.onda sorun olurmu acaba
10line.net aylık 160 liradan, 270 e çıktı 35 mbit vdsl internet, resmen vurgun yapılıyor.. Daha ucuzu var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Temmuz 2024; 16:12:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet'te düz ADSL var mı (VDSL olmayan)?
-
Benim 10line 35 mbit fiberde 320 ye çıkmış. Açık değiştirmek lazım.
Ülkenin boku çıktı iyice, bu kadar da olmaz artık
Geçiş yapmak için ilgimi çekti Şu an ADSL 180 TL yazıyor ama telefonla sordum bunun eski fiyat olduğunu söyledi zamlı tarife fiyatlarını yayınlamamışlar buna da yakın zamanda zam gelecektir sanırım
-
Problemsiz kullanıyorum ama zam sonrası 1 ay daha kalıp peşin ödemeli bir issye geçsem mi diyorum
Düzenleme: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 2 Temmuz 2024; 16:43:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X