< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (289. sayfa)
-
-
Hem referans verene hem de referans kodunu kullanana 1'er ay hediye veriyor. İlk abonelik için sadece referans kodu kullanıldı +1.
Sonraki 2 abonelik için, ilk aboneliğin referansı ile hem veren hem alan için x2 şeklinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık 179 nasıl hocam? sitesinde 199 görünüyor 600 tl de modem ücreti
-
12 aylık da 179 TL + 50 TL modem ücreti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet 600 güne kadar uzatma hakkı vermiş kısa süreliğine zamlardan etkilenmemek için güzel fırsat.
ona bakıyorum da 199 görünüyor bende, bir de bu modem ücreti önceden var mıydı?
-
Bende dün fark ettim hocam yeni çıkmış zam yerine böyle bir şey yapmışlar.
bende üşenmeden şikayet ettim , bence de edilmeli mh görüştüm 2-3 haftalık süreçte böyle bir sisteme geçmiş. Bende Türk telekom söksün götürsün modemini ben kendim temin ederim diyorum onuda kabul etmiyor.
Comnet baya memnunun sıkıntısız 1 yıldır kullanıyorum ama bu modem ücreti kabul edilemez. bence herkes şikayet etmeli.
(referans kodu isteyen olursa , pm den görüşelim ,teşekkürler.)
-
Netman kullanan var mi, en son ne zaman zam yaptilar
Arkadaşlar yeni abonelik açtıracağım VDSL 35mb ya da 50mb, kurulum ücretini ve modemi zorunlu tutmayan uygun fiyatlı tavsiyeniz var mıdır?
Modem takmaya 700 lira istemeleri yetmiyor bir de zorunlu tutuyor adamlar herkes öpme peşinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 20 Ağustos 2024; 23:7:51 >
Poyraz ödeyip mi kullanıyorduk kullanıp mı ödüyorduk ben de comnete geçtim hiç iade miade görmedim de zaten son aya ait kısmi fatura da çıkmamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yarın Vodafone internetimin sözleşmesi bitiyor, 340tl en düşük fiber paket, en ucuz yollu ve hızlı nasıl çözebiliriz bu işi?
-
aylık öde kullan şeklindeydi hocam bana ₺ civarında bir geri ödeme yapmışlardı.
Arkadaşlar belki bilen vardır ama ben buraya yazmıştım ve cevap alamamıştım paylaşmak istiyorum. Araştırmam neticesinde Türksat kablonetin de TT altyapısı ile diğer firmalar gibi kendi altyapısının olmadığı yerlerde hizmet verdiğini öğrendim. 35mb interneti 12 ay taahhütlü abonelik yaptım. İnternetten başvurunca ilk 2 ay ücretsiz 3. Ay 274 lira kalan 9 ay 344 lira. Kurulum ve aktivasyon ücreti yok, modem zorunlu değil kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz ama modem alırsanız aylık 40 lira. Ortalama alındığında mevcut koşullarda bana çok uygun geldi. İlgilenenlerin bilgisine.
Eğer memnunsan devam etmeni tavsiye derim hocam, diğerlerinde kurulum, modem vs ücretleriyle verilen fiyatı her türlü geçecektir.
Geçmese bile önemli olan memnuniyet.
-
Comnet'in de bi espirisi kalmadı, 199 aylık diyor, toplam ücreti 12'ye bölünce 298,92 TL'ye denk geliyor aylık, Arkadaş kodu ile 1 ay bedavaya gelse o zaman 13 ay üzerinden 275,92 TL'ye geliyor.
-
Daha ucuza başka firma var mı peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X