< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanpaşa -- 1 Eylül 2024; 10:26:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (291. sayfa)
-
-
comnet tavsiye ederim 4 senedir vdsl ve fiber kullandım kısa süreli kesintiler oldu ancak ttnet kaynaklı olabilir. kullanamadığım süreleri hediye etmişlerdi. referans kodu ile bedava 1 ay kullanım hakkınız var. özelden ulaşırsanız kodu da verebilirim
-
Benim İSP'ye zam geldi. (Sahilnet, netman 100 Mbit 310 tl)
Bundan daha ucuzu var mı önerebilecek olan. ŞOK marketlerin interneti var VDSL. Kullanan öneren tecrübe eden var mı? Taahhütsüz cartsız curtsuz. Sınırsız.
Yada başka ad altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 1 Eylül 2024; 17:29:59 > -
Comnet davetiye kodu olan var mı? Yıllık paket alacağım ek 30 gün gelir mi davet kodu ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, özel mesajla ilettim.
-
Merhaba, netgsm en son ne zaman zam yaptı. Yani ben geçtikten 3 ay sonra zam yapar mı onu anlamaya çalışıom. Mesela netman şubat 2025 e kadar zam yok dedi. Tahhütsüz.
Sanırım sadece internet ücret ödicem başka masrafım yok.
Bu 40 lira indirim 259 tl üstünden mi yoksa indirimli hali mi bu.
Her ay mı ödeme yoksa önceden 12 aylık mı ödicez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 2 Eylül 2024; 14:32:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam durumunu bilemiyorum hocam ama indirim ilk aydan sonra normal fiyata 40 TL indirim oluyor. 259 Luk tarife 6 ay 219 olur. Sizde birine referans olursanız bir 40 lira daha iner. O yüzden tavsiye ederim. Kardeşim için 35 lik tarifeye geçtik. 2 referans var. 159 TL ödeme çıkıyor.
comnette 180 gün den fazla abonelik bakiyeniz varsa referans kodunun size bir faydası olmaz
-
Ödeme her ay,259 dan indirim olacak..zam durumu belli değil,o konuda hepsi aynı zaten..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber için iyi fiyat lazım ortaklık karışık yine
Netspeed zam yapmış başka ISS ye geçmek istiyorum VDSL operatör tavsiyesi lazım
Yıllık comnet alacağım, referans kodu kullanılıyorsa alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 4 Eylül 2024; 9:55:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netgsm referans kodu alabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sütü bozuklar, aboneliği akraba adına olan 4 yıldır kullandığım Vodafone Fiber’ i 220₺’ den 490₺ yapacaklarını söylediklerinde kapatın dedirttim.
Akraba tekrar arayıp “İlk 3 ay 250₺ kalan 9 ay 320₺” teklifini sunduklarını söylediğinde kabul etmesini söyledim.
Ancak ağustos faturasını 450₺ gönderdiler ben de tamamen kapattırdım.
Hızı mühim değil evde wifi olsun diye bağlatabileceğim aylık 250₺’ den pahalı olmayan ev interneti arıyorum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X