Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.033
Cevap
388
Favori
503.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millenicom vdsl altyapida aktivasyon(etiketleme ) ücretsiz şartsız taahutsuz
    yeni baglantı yapacaklar faydalansın çok iyi denk geldi benim için kurulum ile 1400 tl isteyen firmalar var
  • EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

Vade farksız?

• B#K B kullanıcısına yanıt
    Millenicom o parayı her türlü çıkarır senden bunu unutma..su uyur,millenicom uyumaz
    faizsiz mi hocam
  • Kapatma talep ettiğim Vodafone Fiber bu sabah yine aradı, abonelik sahibinin numarasını istedi.

Birkaç dakika sonra abonelik sahibi haber verdi yeni teklifte bulunduklarını;

Yılbaşına kadar ücret ödeme, yılbaşından sonra 34Mbs fibere atlık 450 TL öde,

Kabul etmesini söyledim, onay sms' i bekliyormuş...

Artık yapmıyor. Ağustos'ta yapamadı.

• U. kullanıcısına yanıt
    Enpara mı ziraat mi hocam

Ziraat.

Enparam da var, o da yapmaz. Sadece sağlık, sigorta ve vergiye taksitlendirme yapılabilir hale getirdiler 1 Nisan’dan beri.

• Netgsm geçtim

Yarım saat sonra 360 tl fatura kestiler.

1. Soru adamlardaki tek tarife 300 lira idi vdsl.

2. Soru bu adamlar bana ön ödemeli dememişlerdi. Yeni öğreniyorum.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli evet..henen faturayı kesiyorlar ancak 360 ise fiber olmalı modem kirasıda içinde
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Fiber değil usta.

• fixnet için referans kodu alabilirim

• Pananet de vdsl 35 mbps kullanıyorum.

Başka bir adrese taşinacagiz o adres de 1000 mbps fiber destekli gözüküyor.

Bu durumda taşıma işlemini nasıl yapmalıyız acaba?

Edit:850 TL nakil ücreti istediler.Büyük ihtimalle kapattırıp yeni kampanyalı internet bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 11 Eylül 2024; 10:14:36 >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

FLİXNET'e geçin. 230tl - 240tl bandında fiyatlar 75mbit ve 100mbit hızlarda. referanslı üyelik yok.

30 ISS firmasıyla görüştüm daha ucuzu yok. Yılbaşına kadar sabit fiyat dediler.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Arıza durumunda ücreti yapıştırıyor flixnet
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt

Sabah 9'da başvuru yaptım. 10'da evraklar tamamlandı ve eski firmanızdan iptal onayı bekliyor dendi. 11'de eski firma arayıp onay aldı (siz de arayıp iptal talebinde bulunabilirsiiniz beklemek istemezseniz bu aşamada) . Öğlen olmadan flixnet'e geçtim yani eski Kentwifi firması.

Edevleetten işlemleri hallediyorsunuz. baya hızlı oldu. hatta ben geçiş yaptıgım gün modem arayüzünden eski firmanın kullanıcı adı be bilgilerini silmediğim için o gün kullanıp ertesi gün modeme flixnetin gönderdiği bilgileri girdim ve internetim aktifti.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Ben sabah bilgilerimi bıraktım ne arayan ne soran var.

• Yeni vdsl üyelik bağlatacağım, üstte bi arkadaş millenicomda aktivasyon kurulum ücreti yok demiş. Var mıdır başka yeni üyelikte avantajlı bi firma acaba?

Ayrıca millenicoma ücretsiz bunları yaptırıp 3 ay sonra başka iss'ye geçmem problem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryodo -- 14 Eylül 2024; 22:3:57 >
  • ryodo kullanıcısına yanıt

yılbasına kadar sabit fiyat garantisi

FLİXNET 230tl 75mbit vdsl

240tl 100mbit vdsl

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.