|
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (293. sayfa)
-
-
Vade farksız?
-
Millenicom o parayı her türlü çıkarır senden bunu unutma..su uyur,millenicom uyumaz -
faizsiz mi hocam -
Kapatma talep ettiğim Vodafone Fiber bu sabah yine aradı, abonelik sahibinin numarasını istedi.
Birkaç dakika sonra abonelik sahibi haber verdi yeni teklifte bulunduklarını;
Yılbaşına kadar ücret ödeme, yılbaşından sonra 34Mbs fibere atlık 450 TL öde,
Kabul etmesini söyledim, onay sms' i bekliyormuş...
-
Artık yapmıyor. Ağustos'ta yapamadı.
-
Enpara mı ziraat mi hocam -
Ziraat.
Enparam da var, o da yapmaz. Sadece sağlık, sigorta ve vergiye taksitlendirme yapılabilir hale getirdiler 1 Nisan’dan beri.
-
Netgsm geçtim
Yarım saat sonra 360 tl fatura kestiler.
1. Soru adamlardaki tek tarife 300 lira idi vdsl.
2. Soru bu adamlar bana ön ödemeli dememişlerdi. Yeni öğreniyorum.
-
Ön ödemeli evet..henen faturayı kesiyorlar ancak 360 ise fiber olmalı modem kirasıda içinde -
Fiber değil usta.
-
fixnet için referans kodu alabilirim
-
Pananet de vdsl 35 mbps kullanıyorum.
Başka bir adrese taşinacagiz o adres de 1000 mbps fiber destekli gözüküyor.
Bu durumda taşıma işlemini nasıl yapmalıyız acaba?
Edit:850 TL nakil ücreti istediler.Büyük ihtimalle kapattırıp yeni kampanyalı internet bakacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 11 Eylül 2024; 10:14:36 > -
FLİXNET'e geçin. 230tl - 240tl bandında fiyatlar 75mbit ve 100mbit hızlarda. referanslı üyelik yok.
30 ISS firmasıyla görüştüm daha ucuzu yok. Yılbaşına kadar sabit fiyat dediler.
-
Arıza durumunda ücreti yapıştırıyor flixnet -
Sabah 9'da başvuru yaptım. 10'da evraklar tamamlandı ve eski firmanızdan iptal onayı bekliyor dendi. 11'de eski firma arayıp onay aldı (siz de arayıp iptal talebinde bulunabilirsiiniz beklemek istemezseniz bu aşamada) . Öğlen olmadan flixnet'e geçtim yani eski Kentwifi firması.
Edevleetten işlemleri hallediyorsunuz. baya hızlı oldu. hatta ben geçiş yaptıgım gün modem arayüzünden eski firmanın kullanıcı adı be bilgilerini silmediğim için o gün kullanıp ertesi gün modeme flixnetin gönderdiği bilgileri girdim ve internetim aktifti.
-
Ben sabah bilgilerimi bıraktım ne arayan ne soran var.
-
Yeni vdsl üyelik bağlatacağım, üstte bi arkadaş millenicomda aktivasyon kurulum ücreti yok demiş. Var mıdır başka yeni üyelikte avantajlı bi firma acaba?
Ayrıca millenicoma ücretsiz bunları yaptırıp 3 ay sonra başka iss'ye geçmem problem olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryodo -- 14 Eylül 2024; 22:3:57 > -
yılbasına kadar sabit fiyat garantisi
FLİXNET 230tl 75mbit vdsl
240tl 100mbit vdsl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X