Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.623
Cevap
411
Favori
534.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiber de 50 tl modem ücreti alınır diyor. Modemimiz olsa da alınıyor mu bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbonetin bi tarafları kalkmış gibi. Kaç kere aradım fiber için kayıt açıyorlar dönüş yapmıyorlar. Ben arayınca fiber satışı yok binanızda diyorlar. Hızım düşük diyorum ukala ukala kablolu daha net alırsınız hızı diyorlar. Kablosuz kullanıyordum hep diyorum o zaman kayıt açalım sizden kaynaklıysa arıza servis ücreti alırız:))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiberde modem parasi almayan operator varmi

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Modem dahilse geçelim buna

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Hocam fiyatlar güzel ancak 800 tl kurulum ücreti istiyorlar, ben kurulum ücreti olmayan bi iss arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euronet kullanan var mı?

• hrn001 H kullanıcısına yanıt

comnet de veriyorum. modemim var hiç bir şey verilmedi yine de 50 tl ücret kesiliroyr.

• ryodo kullanıcısına yanıt

Fixnet degil , flixnet hocam kurulım kativasyon falan yok

Sitede de yazmıyor zaten özellikle arayıp sordum.

Ben vdsl kullanıyorum fiber hakkımda bilgim yok ama arayıp numara bırakırsanız 1 saate seni ararlar

• Ben euro et e geçmeye karar verdim. Yarın başvuru yapacağım. Yalnız şu an poyraz net kullanıyorum. Fatura yeni kesildi. Önceki ayın mı bu ayın mı faturası? Yani önceden dediysek daha 25 gün var fatura kesimine. Yoksa oranlıyyorlar mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda burayı takip edemiyorum gelişmelerden habersizim. Comnet ön ödemelide son 7 günüm, başka sağlayıcıya geçmek istiyorum ama bu fiyat bandındaki tanınmamış iss ler benzer hizmeti sunuyorsa kalabilirim.

Comnette yaşadığım can sıkıcı sorunlar şunlardı. Captha doğrulamaları, Vpn kullanmadığım halde kullanıyormuş gibi görünmem (global siteler böyle algılıyor), online oyunlarda ping vb. fakat ucuz diye katlanıyorum bu fiyata bu kadar olur.

Özellikle vpn kullanıyormuşum gibi algılayan sitelerde çok sorun yaşıyorum, biraz araştırınca bu sorunun alt sağlayıcıların aynı portları ya da bant gelişliği tam bilmiyorum onu yüzlerce kişiye sattıkları için öyle oluyormuş, sizin yorumunuzu merak ediyorum?

Burda son kararı verip alt iss ler olmuyorsa TT'a geçeceğim başım ağrımasın diye

• Takip

• Takip

• annemin mevcut internet aboneligim son gunu 22 eylul,

mevcutta turk telekom kullanıyor

telefondaki applikasyondan kontrol ettim

ilk 5 ay 280 lira son 10ay 560 lira

uygun mudur?

bizim evin altyapısına baktım, 48 mbs var diyor.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• katarlialman K kullanıcısına yanıt
    Benimde 10 ekim son gün, appten kontrol ettiğimde 24mb olarak aynı teklif bende de var, altyapı daha fazlasına imkan vermiyor maalesef, ortalama 466tl ye denk geliyor. Geçen gün telekom bölge ofisine gittiğimde de ortalama 500 küsür liralık teklif vermişlerdi. Bugün müşteri hizmetlerini aradım. İlk iki ay 299 sonraki on üç ay 399tlden 24mb15aylık taahhütle uzatabiliriz dedi, kabul ettim. Müşteri hizmetlerini de bir arayın bence.

• Comnet 1. Yılım doldu. 500Mbps Fiber paket ile 12 ay daha uzatıyorum. Peşin ödeme 12 ay + 1 ay davet kodu ile aylığı 544 geliyor. Daha iyisi ucuzu yok en azından kendi altyapımda bulunduğum yerde

geçtiniz mi euronet e nasıl taahhut verilebiliyor ya da 12 ay peşin ödeme sabit fiyat oluyoır mu basvuru e devletten mı yapılıyor yoksa evragı kargo mu ettınız

• Şok Net Kullanan Var mı ?

100 Mbps = 259.90 ₺ + fiber modem kiralama 67 TL

Kurulum Ücreti : 516 TL değerinde olan kurulum bedeli ve 170 TL değerindeki aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.

Not: birde fatura gelmiyor galiba (Tarifeler yalın internet olup taahhütsüzdür ve TL yüklemelidir. )

• Comnet soyguna başlamış arıza kaydı bırakmaya bile 500 tl istiyor.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.