Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.034
Cevap
387
Favori
503.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam hocam nasıl oldu bu? 12 ay peşin ödeme de değil herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet 3 ghndur gecisi saglamayadi, eski firma.bize basvuru talebi gelmemis diyor

• trendyolonur T kullanıcısına yanıt

Başvuru bilgilerinizi kontrol edin hocam ben de tc no yu yanlış yazmıştım o yüzden düzeltene kadar epey uzamıştı süreç

Geçen ay poyraz dan commnet e 3 defa talep gönderdiler 3 üne de red verdiler kafayı yiyecektim mh arıyorum bakıp dönücez deyip dönmüyorarldı. Whatsap dan yazıyorum talep yok diyorlardı

sanki bilerek yapıyorlar gibi her aradığımda fırça atıyodum nalet olsun diyip komple kapatacaktım

bu sefer yeni fatura dönemi girdi 1 ay daha bekledim

Meğer whatsap dan hizmet numarasını verirken yanlış vermişler telefonla arayınca doğru numarayla anında geçtim

Sizde ona bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 25 Ağustos 2024; 13:20:2 >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

Yrin soyleyeykm bugun telefona bakmiyorlar whatsapp destek hatları var mi

• Comnetten mesaj geliyor zam gelecek son 24 saat diye süre uzatımı için teklif 12/199 tl + modem mevcut tarife ile aynı

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 25 Ağustos 2024; 23:15:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Anlamsız yere istedikleri o modem parası yüzünden süreyi uzatmiycam, istedikleri kadar zam yapsinlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakkan058 H kullanıcısına yanıt
    Ben de beklemedeyim daha uygun teklif gelirse diye

• Comnet 35mbit paketine +40TL zam geldi (12Aylıkta) 179 dan 219oldu. Son 24 saat bildirimi geldiği için 12den sonra uzatayım demiştim şimdi zam olduğu için uzatmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay ekstra modem kirası istemiyordu comnet. Türk telekom modem kirasını 50 tl ye çıkarınca yansıtmaya başladı. 300 günüm daha var seneye olmadı modem satın alırım devam ederim. 50 tl aylık bence çok yüksek.

Benim daha önceki sağlayıcı poyraz dı onların whatsap iletişimi var.

• Comnet ilk kurulumda modemi ücretsiz vermişti. Geçen gün baktım aylık 50₺ modem parası alıyor. Bugün hem zam gelmiş hem de modem ücreti aynı şekilde almaya devam ediyorlar. Daha 200 günüm var ama o güne kadar bekleyeceğim. Alternatif modem kira vb ücreti almayan şirket var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 35 mb için başvurmayı düşünüyorum. Vdsl modemim var eskiden kalma ama ont denen zımbırtı yok. Şimdi onu verecez diye yine 40 tl kira isterler mi acaba. Sizde varmıydı ondan

• Netgsm VDSL kullanan var mı kod lazım pm

• senged kullanıcısına yanıt

Fiber internette modem satin alsan bile o bedel yansiyor sanırım, ben kendi modemimi kullanamiyorum. Simdiye kadar 3 tane iss kullandim, 3 ünde de iptal etmediler, telekom kesiyor bizle alakasi yok diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trendyolonur -- 29 Ağustos 2024; 0:28:38 >
  • Arkadaşlar bu Millenicom yıl içinde ikinci defa zam yaptı. 16mbit internet için 429 lira ödüyorum. Allah aşkına bu vicdansızlık değil mi ya? Kullanan da yaşlı anne babam. Bulundukları yerde Gsm sinyalleri zayıf olduğundan sadece Whatsapp kullanıyorlar. Tek fiyat adı altında haksızlık yapılıyor bence.

• befo B kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkede yaşıyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasardogu35 kullanıcısına yanıt
    Ben hatırlamıyorum ki hangi kartla ödemiştim

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.