E devletten geçiş varmı hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (301. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet ben de öyle yaptım.
-
Kaç günde halloldu hocam geçiş? Memnunmusun netgsm den.ben şu an internet kutusu kullanmıyorum ama sorun çıkıyor devamlı net GSM e geçesim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yukarıda da dediğim gibi, Telekom altyapınız sağlamsa, hepsi hemen hemen aynı işi görecektir kanımca, teknik bir bilgi veremem ama netspeed kullandım, turbonet kullandım, telekom kullandım, hepsi aşağı yukarı aynıydı kalite olarak bende.
Netgsm'in 100 Mbps olması ve Haziran'a kadar sabit fiyat olması cezbetti, geçiş işlemi 12 saatte oldu ama öncesinde 2 gün eski iss'nin onayını bekledim.
Geçiş için telefonla aramanızı tavsiye ederim, zira online başvuruma 2 gün sonra döndüler, ben o arada aramıştım tekrar.
Sonuç olarak şimdilik gayet memnunum, hiç kesinti olmadı, hızım da download 50-60 civarı, günün saatlerine göre.
ekleme: taahüt olmadan 7-8 ay sabit fiyat garantisi vermek bence bu zamanda cesaret işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claxie -- 3 Kasım 2024; 23:2:8 > -
Netgsm özelinde konuşmuyorum genel anlamda konuşuyorum.
Bu 2. Servis sağlayıcılar mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum. Bunlarda genelde şöyle sıkıntılar oluyor:
Oyun oynuyorsaniz packet loss , aksam saatlerinde özellikle hız düşmeleri internete bağlanamama, müşteri hizmetlerine işiniz düştüğünde ulaşamama ( Müşteri olana kadar çok iyi ulaşırsınız ama) su zamana kadar sabit fiyat garantisi verip sonrasında salağa yatma.
Bunlar benim için sorun değil deyip çok uygun fiyatlara internete bağlanabilirsiniz en önemli artısı bu. Ben comnet kullanıyorum yıllardır da çok fazla firma denedim hepsinde ayni mevzularla karşılaştım su konuya bakıp millet ya bu çok uygunmus deyip o firmaya geçmesin 2-3 kafadar birleşip iss çıkarıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam netgsm adamların mobil telefon hat şirketleri var öyle merdiven altı değil yani koskoca şirket.aynı vodafone gibi düşün.
dedikleriniz elbette çok doğru, ancak birileri de çıkıp comnet şöyle berbat, böyle dolandırıcı vs. diyecektir. kısacası biraz şans işi bunlar. ayrıca kesinlikle kimseye netgsm iyidir demiyorum - demem de. sadece kendi tecrübemi paylaştım.
"bana göre" en önemlisi taahhüt meselesi, sorun yaşarsam çat diye kapatırım,
-
Poyraz Wifi çat diye interneti kapatınca ve atlantis interneti bağlayamayınca %25 engelli indirimi ile aynıya gelir diye ttnete geçtim. İlk 3 ay 299 sonraki 12ay 520 dediler. Özellikle sordum bağlantı ve modem ücreti vs varmı diye hepsi içinde dendi. Eylülde kısmi 85tl fatura çıkardılar 72tlsi bağlantı ücreti, ekim ayında 310 çıkardılar damga vergisi var indirim yok. Bu ay 258 çıkar diyor sonra 450. Bağlantı ücreti indirimsiz ve kısmı olan faturayı ilk 3 aydan sayıyor. Anlayacağınız bin pişman oldum ttnete geçtiğime, kapatmaya bağlanıyorum telekomu var muhatabı var diye konuşup duruyor ama kapatmada muhatap yok. cayma içinde 1700tl ücret çıkartıyorlar. taşıyacağım uygun bir iss bulursam ttnet milleti sağımlık inek bulmuş sağıyor bunu 2ay geçerek öğrenmiş olduk.
-
NetSpeed' den Comnet' e VDSL geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz ? Sorun yaşanırmı ? Destek felan nasıl ?
-
-
Netgsm mobil şirketi var, cinnet Data Center,euronet altyapı sağlayıcı vs vs hepsinin büyük işi var güya.
Bakmayın, Ne kralcı olmaya gerek var ne de oynamaya. Tecrübelerden hangisi aklınıza bütçenize uygunsa o.
2 ay oldu netgsm 100 mps vdsl gecis yaptik suanlik bi sikinti olmadi ge os zaten hizli oluyor edvlet onay vs evrak kargo vs yok 300 tl refle olunca 260 tl 6 ay imdorim oluyor bakalim suanlik guzel gidiyor
Arkadaşlar buna bi yorum lazım. Comnet canıma tak etti artık. Turktelekom beklemeye devam ediyim mi yoksa Superonline iyi midir daha önce hiç denemedim. S.O kendi altyapısını mı kullanıyor?
-
Yukarıdaki mesajımi bi okuyun hocam.
Superonline da kötü baya istisnalar dışında.
Şubat ayında geçtim,daha önce TTNet milenicom turknet kullandım hepsi aynı .altyapı iyiyse sorun olmuyor
Arkadaşlar selam, yeni eve taşınacağım yaklaşık 5 6 aylığına. Evde vdsl mevcut maalesef. Aktivasyon ücreti olmayan ve modem veren ücretsiz var mıdır uygun fiyatlı ? Ve modemim de yok maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
modemi sahibinden letgo gibi ikinci el sitelerden alabilirsiniz, ikinci el türk telekom modemleri var oldukça fiyatı da uygun oluyordu eskiden sıfırına göre, şimdi de öyledir herhalde
kurulum ücreti olmayan çok az galiba, teknosanet vb var sanırım
millenicom
gigaspeed e vb de bakabilirsiniz bunların var ama aylık fiyatları uygun veya referans kampanyası ile 1 ay bedava oluyor vb
benim bunlar dikkatimi çekmişti
-
ttnet fiber kullanıyorum.
Başka operatör e taşımak için adresimi yazıp fiyatlara bakmak istediğimde hep PORT YOK yazıyor.
Ne olacak şimdi hattımı taşımayacak mıyım başka iss ye
-
Önceden Türk Telekom'da twitter üstünden yazıp fiyat alıyorduk hala var mı öyle şeyler?
keşke vegaya geçseymişsin ben vegaya geçtim poyrazdan inanılmaz memnunum vpn ile açılan sitelerde dahil hepsini çat diye açıyor 1.5 günde geçiş yaptım ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X