Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.033
Cevap
388
Favori
503.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlçedeyim o nedenle Bölge Müdürlüğü yok. Cazip bir teklif alamaz mıyım başka türlü?

• Merhaba, turknete geçmek için başvuruda bulundum. 12 ay 399₺ kampanyasından yararlanmak istiyordum. Fakat bugün son günüymüş. Şu an eski servis sağlayıcım olan ttnet in onay verme aşamasındayım. Bugün içinde onay vermezse kampanyaya katılamayacağım. Onay vermesi için ne yapabilirim?
  • SilentNight78 kullanıcısına yanıt

onun yerine Türknet ilk 6 ay faturada %50 indirim(Toplam 1500TL)(Tıklagelsin Burger King PİNG Menü alanlara) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) keşke ilk 6 ay %50 indirim kampanyasından faydalansaydınız, gün içerisinde aktivasyon olmazsa sabit fiyat ödeme kampanyası bügün sonlanacak, uzatılırmı bilemiyorum. türktelekom 48 saatin genelde son saatleri onaylanıyor,belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 30 Eylül 2024; 14:55:1 >
  • comnet 600 e uzatan var mı?
  • kerlensu K kullanıcısına yanıt

Bu kampanyada mı bugün son?

• Yeni bir iss'ye geçtim. Bana söz verilen indirme ve yükleme hızları verilmemekte. Başka bir yere geçmek için 3 ay beklemek zorunda mıyım?

• arkadaşlar selamlar, airfiber kullanıyordum.TT binamıza fiber cekti.Mümkünse engelli indirimli 100 mbps bir paket arıyorum fiyat uygun olacak şekilde.

Bundan 2 yıl önce comnet cok sorunluydu, simdi kalite nasıl? hala şikayet edenlerin sorununu cözmek yerine abonelikleri mi kapatıyorlar?

sorun yasamayacagımı bilsem fiyatlar en uygun burda sanırım tt-vodafone direk 2x ekliyor bu fiyatlara...

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Fiberde sorun olmaz. Genelde bir sorun olmadığı müddetçe özel olarak sorun yaşadım diyemem.

Fiber olmasından dolayı hız ile ilgili sorun yaşamadım, Sizde yaşamazsınız.

Şimdi modem kirası ekleniyor aboneliklere.

Ben aboneliği alırken böyle bir durum yoktu.

• Süperonline abonelik feshi için edevletten başvurmuştum 3. gün bu sabah arayan müşteri hizmetleri sunduğu teklif mevcut teklifle nerdeyse aynıydı kabul etmedim iptale devam dedim. Sonuçta 10 yıllık uzun bir müşteriyle pek bir vefaları olmadı ve iptal edildi modem ve tvplus kutularının iadesi için mesajlar geldi. 10 gün iade süresi verildi iki tvplus kutusu bir wifi6 modem için toplam 1200tl civarı bir bedel var.

Şimdi ne yapmalı? Bu durum sonrasında tekrar teklif gelir mi? Yoksa direk başka iss başvurusu yapıp kutuları iade mi edim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 3 Ekim 2024; 11:31:53 >
  • ccguven kullanıcısına yanıt

fiyatlarda anlaşsaydınız devam edilirdi de zaten iptal etmişsiniz burdan sonra tekrar sözleşme yapmak gerekiyor %99 söylenen fiyattan fazla bi meblağ ile. Kutuları iade yapın başka iss arayın , mh ile görüşün ama iptal onayı alındıysa yazdıgım gibi ilerliyordu.

• lordakrep kullanıcısına yanıt

VDSL Modemi olanlar neden kira ödemek zorunda ? Mecburmu hocam ? 35Mbit VDSL' de performans nasıl ? NetSpeet kullanıyorum uzun yıllardır ama fiyatta cıvıttılar. Başka ISS arayışındayım. Tavsiye edermisiniz ? IP TV' de sorun yaratırmı ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Modemi olandan da kira almak çok saçma, akla ve mantığa sığmıyor bu yapılanlar.

2 arkadaşım da VDSL olarak comnet kullanıyor, ikisi de memnun bir önceki hizmet aldıkları firmaya göre.

İP TV kullanmadığım için size bilgi veremiyorum :(

beinconnect te sorun yaşamadım.

• Comnete abone olmak isteyen varsa;

CMT965RJM koduyla abone olursa 30-45 gün arası bedava ilave süre kazanıyor.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

ıp tvde sorun yaratmıyor

• Arkadaşlar ftth altyapısındayim maalesef modem ücretleri ile paketler yüksek çıkıyor. En ucuz paket şu an kimde? Hız önemsiz.
  • superonlineda sözleşmem bitiyor. bende internet fiyatlarına bakayım dedim. aşağıdaki gibi bir tablo çıktı. 15.10.24 tarihi ile güncel yeni abonelik ile alınabilecek internet fiyatları şu şekilde oldu. sizce en mantıklısı hangisi ? aşağıdaki listede sarı ile gösterdiklerim edevletten kayıt olunabilenenler. sanırım en mantıklısı superonline kapatıp yeniden üye olmak. 417 tlye geliyor.

alfabetik sıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkoz -- 16 Ekim 2024; 12:23:29 >

• burakkoz B kullanıcısına yanıt

efsanenet ve euronet fiyatları modem dahil ben en uygun fiyatları orada gördüm.

• COMNET de 1000mbps yıllık 459-TL diyor HomePass diye bir şey varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Binada telekom altyapısı var 1000mbps destekliyor, anlamadım işi.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bilmiyorum da comnet oyunlarda çok sıkıntılı, birde mesela bfnin güncellemesi geliyor sabit bir şekilde 100 mbps alamıyorum sürekli 1 e 2 ye düşüyor 5 dkde inecekse 20 dk de iniyor küçük firmaların hepsinde farklı sıkıntı var ona gore secim sizin
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt

Merak ettim simetrik 1 gbps yazmışlar da bilgisi olan var mıdır diye. Şuan Superonline dayım, aynen devam o zaman. ttnet daha uygun olsa ona geçeceğim en düşük ping onlarda.

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.