< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 24 Eylül 2024; 15:22:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (297. sayfa)
-
-
kargo ıle evrak ıstemıyorlar mı ımzalı e devletten mı oldu eskı kımlıkle olur mu acaba çip doğrulama mı oluyor kimliğin
-
Euronet e geçiş için evrakları wp den gönderdim. E devlet geçişi yokmuş bunlarda. İnşallah 2 günde geçiş olur. Poyraz kapanınca sıfırdan mı üyelik almak gerek?
Edit : an itibariyle İnternet gitti. Yarım saattir yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden bu kadar ucuz acaba 100 mbps vdsl 239 lira diyor ilginç
Sonradan mı yapıştırıyorlar😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakacağaz😁
Forumda bile kullanan yok iyi cesaret 😁
Poyrazdan euronet e geçtim ben de. Poyraz kapıya kilit vurmadan churn u tamamlamak gerek. Yoksa 900tl aktivasyon olur. Bende de internet gitmiş. 20 gün içerde kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efuliz -- 24 Eylül 2024; 16:38:6 >
euronet'e whatsapptan ulaşarak poyrazı taşıdım. yarın tamamlanacakmış
-
edit: poyrazda internet gitti vay be adamlar ortada bıraktı
-
Geçemedim işte senin yüzünden😁 Adamlar sabit telefon görünüyor üstüne diyorlar. Ben hiç telefon kullanmadım ki hep yalın İnternet.
Hocam geçmeyi düşünüyorum da modem önerebilir misiniz? Kiralamak yerine satın almayı düşünüyorum
-
O kadar edebiyat sanatını kullanıp altına da ref bırakmak hiç olmuş mu üstadım?
Comnet e geçtim yarım saatte taşıma yapıldı kesintisiz devam ediyorum. Umarım memnun kalırım
Salı günü poyraznetten mesaj geldi, internet hizmeti 2 gün içinde sonlanacak dilediğiniz bir servis sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz diye çarşamba günü eve gittiğimde internet yoktu. Çok araştırma yapamadım mesajda gelen veganete aynı ücretle (şubat 2025e kadar) devam etmek için link verilmişti geçiş yaptım. veganette yeni sanırım, sayfalarında ücretle ilgili hiç bir açıklama yok.
-
Direkt atlantise taşımışlar
Eğer ki telekom alt yapısı ile hizmet alıyorsanız Btk tarafından iptaller sağlandı efendim
Şuanda eğer telekom alt yapısı ile vdsl-adsl hizmet alıyorsanız eğer otomatik olarak aboneliğiniz Atlantis firmasına geçişiniz sağlanacaktır.
Fiber hizmet alıyorsanız eğer Veganet firmasına otomatik olarak geçişiniz sağlanacaktır.
Firmalar bizler gibi şubat 2025 tarihine kadar fiyat garantisi vermektedir. Taahhütsüz olarak hizmet sağlamaktalar.
Bu işlem mağduriyet yaşamamanız adına yapılan bir işlemdir.
Otomatik olarak da sms bilgisi gelecek efendim sizlere gün içerisinde işlemler tamamlanacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
poyraznette vdsl ile bağlanıyordum, şimdi baktığımda veganet fiber, sanırım atlantiste fiber hangisine geçsek modem aldıracaklar. Ben vdsl ile devam etmek istiyorum edevletten veganete geçiş için onay vermiştim ama iptal edeceğim. VDSL bağlanma imkanı veren bağlantı ücreti istemeyen bir ye bulmam lazım. Atlantis vdsl ise ona otamatık tasıyacaksa mesajda neden belirtmiyor.
-
Poyrazdan euronete geçtik. E devlet yok, evrak kürek var biraz. 50 lik 220tl, 44 filan görüyor. Poyrazdan uygun oldu. Şimdilik sorun yok, ref de yok.
Referans kodum da : Herkes baksın dalgasına :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X