Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.032
Cevap
388
Favori
502.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba comnet referans kodu lazım ilk kim gönderirse ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraznetten turknete tasimak istedim poyraznet hizmeti sonlandirdigi için 600 tl aktivasyon ücreti istiyorlar var mi başına gelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bolahenk B kullanıcısına yanıt

o yüzden acele ettik aga. adam mesaj attı 2 güne dükkanı kapatıyom diye. geçmiş olsun.

• Merhaba arkadaşlar,
    Superonline altyapısıyla çalışan hangi ISS ler var acaba tavsiye edebileceğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayKorkmaz -- 26 Eylül 2024; 13:31:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sabah veganet kullanıcı adı ve parolayı gönderdim modem ayarı yapınca internet geldi. Veganetin sitesinde hep fiber görünüyor ama adsl/vdsl de sağlıyormuş demek, benim modem vdsl ve sorunsuz aktif oldu. veganet fiber diye atlantise de onay vermiştim umarım o da aktif etmez.

• Arkadaşlar Türknet 12 ay ödemesi Aralık'ta bitecek ve fiyatlar çok fahiş olduğu içn mecburen alternatif aramaya şimdiden başladık

1. Aktivasyon - Modem parası cart curt ekstra masraf istemeyen en uygun hangi internet sağlayıcıyı tavsiye edersiniz
    2. Turknet'te 12 aylık faturayı peşin ödemiştik, Aralıkta bitince, buradan interneti başka bir iss'e geçirince Turknet ceza cayma bedeli vs alıyor mu?
    3. Yeni geçtiğimiz iss'ten memnun kalmadık 3 ay sonra tekrar Turknet'e veya başka bir iss'e geçmek istedik bu durumda ceza vs ödeniyor mu?

Turknetten çok memnunduk iyi güzel ama fiyatlar uçtu valla cep yakıyor artık bütçeyi zorluyor bazı şeyler mecburen bir yerlerde kısmak şart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 26 Eylül 2024; 23:46:3 >
  • TT ekipleri arızaya 3 gündür gelmedi erken gelmesi için ne yapabilirim

• bir şey sormak istiyorum. vodafone internet abonesiyim. yeni bir eve taşındım. taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı. sizce taşıma ücreti 585 TL ödeyip internetimi taşıtsam mı daha mantıklı yoksa kapattırıp yeni bir internete başvurmam mı mantıklı olur? kapattırıp yeni internete başvursam, başvuru sırasında aktivasyon ücreti vs ne kadar şuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 28 Eylül 2024; 22:28:19 >
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    En düşük aktivasyon ücreti 600-700 tl, internetinizi taşıyınca belli bir miktara kadar yeni operatör cayma bedeline destek veriyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • poyrazdan atlantise geçtim sorun yok aynı paraya devam simdilik

• 1 yıllık ödeme yaptığımızda kurulumlu yeni bir üyelik için +30 gün veriyor mu?

• Normal de 100 e kadar destekler altyapımız

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• Milleni'den Türk Telekoma geçmek için en uygun yöntem nedir acaba? Twitter'dan yazan arkadaşlar nasıl başarıyorlar? Tekrar kurulum ücreti vs. istemezler sanırım değil mi?

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt

Türk Telekom Bölge müdürlüğündeki ofislere gidip millenicomdan alacağınız hizmet numaranızla "Transfer Fırsatı" kampanyasına geçiş/churn yapabilirsiniz

Twitterda yazanlar malesef 24 ay taahhüt döneminin son 4.ayında olanlar, o teklifler size sunulmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 29 Eylül 2024; 1:49:23 >

• eridim E kullanıcısına yanıt

FTTB/eth fibermi altyapınız, şu kampanyadan dolayı hızlar 1 aylığına arttırılmıştı.

@turkcell

Turkcell Superonline fiberliler Eylül hiç bitmesin isteyecek! Çünkü Eylül’de, 30. yıla özel, tüm Turkcell Superonline fiberlilerin hızı 1000 Mbps’ye kadar yükseliyor! 🚀

♬ orijinal ses - Turkcell
    Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.Turkcelltiktok
    Turkcell Superonline fiberliler Eylül hiç bitmesin isteyecek! Çünkü Eylül’de, 30. yıla özel, tüm Turkcell Superonline fiberlilerin hızı 1000 Mbps’ye kadar yükseliyor! 🚀
    https://www.tiktok.com/@turkcell/video/7409636873825471762?is_from_webapp=1&sender_device=mobile&sender_web_id=7419830204183561734

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.