< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (300. sayfa)
-
-
Başka modem kullanabilirsiniz ancak modem ücretini yine de ödüyorsunuz.
-
Merhaba, şu anda digitürk internet kullanıyorum, aralık ayında taahhüt sona eriyor. Digitürk her gün arayıp 500 TL'ye 12 ay boyunca paketimi devam ettirme ve 6 ay maçları, film kanalarını açmayı teklif ediyor. Şu anda forumdan biriyle tod üyeliği paylaşıyorum aylık 100 TL'ye. Digitürk'ün teklifi sizce uygun mu?
Edit: Sanırım bana teklif edilen paket bu. Ama müşteri temsilcisi süper lig maçlarını da içerdiğini söyledi.
digiturknet.com.trTV + İnternet Paketleri – Digiturkhttps://digiturknet.com.tr/tv-internet-paketleri/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 16 Ekim 2024; 13:59:48 >
-
Merhaba Arkadaşlar,
Comnet için internetten üye olduktan ne kadar sonra bağlantı için geliyorlar eve bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar
Euronet ve Flixnet kullanan var mı memnun mu? taşımayı düşündümdü
ben 2 gündür arıyorum numaraları ama euronet hep numarası mesgul çalıyordu bugunde biri açtı ve bu numarayı ararız dedi ama sonra dönen olmadı.
flixnette arıyorum sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diyor,yani bana çok iyi gelmedi.bir sorun olsa ulaşılamayacak gibi
-
Bende euronet aradım geri döndüler geçiş belgelerini atıcaz dediler atmadılar sonra efsane net e geçtim.
Merhaba, iki veya üç gün içerisinde geliyorlar.
EFSANE NETİNDE uygunmuş fiyatları
ocağa kadar zam yapmayacagz dediler memnunmusunuz hocam
-
Evimi taşımak durumunda kaldım.. comnet e geçeli 1 ay oldu.. İnterneti tasindigim yere geçirmek için port ve nakil ücreti ödemem saçma değil mi?? Neredeyse 2000tl tutuyor..
Başka bir yolu varmi yada daha uygun yöntemi.. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet ya. %100 artış var. superonline fiber 100 bit kullanıyordum. Son 1 ay kaldı. kablonete geçeceğim sanırım ilk 3 ay 359 sonraki 9 ay 429 tl dediler 100mbit fiber için. Telekom olarak vdsl hiper net var. Comnete geçim dedim ama ondada vdsl çok sorun yaşarız gibi duruyor. kablonette 12 aylık 4938 tl yani 411,5 tl ye geliyor aylık. Comnet 100 mbit aktivasyon cart curt 12 aylık 4027 tl yani 335,58 tl ye geliyor. 35 mbit comnet alırsak 3667tl yani 305,58tl ye geliyor.
-
VDF engellı 100 mb 300 tl haftaya bıtıyordu
superonlıne bolge kampanya var dedı 450 tl 200 mb hız..340 tl son odeme.. wıfı 6 modem.. iyi fıyat geldı bana gecen yıla oranla
-
Hocam ben 35 ilk pakete geçtim fiber fena değil. 6 aylıkda toptan alabiliyormuşuz.
Netgsm ye gectim 300 tl refle uylige 40 tl indirim yapiyor 6 ay boyunca suan sikinti yok gibi zam yapmazlarsa devam
R
Uye olmak isteyene ref verebilirim
Hangi paketi aldınız. Benim de taahhüdüm bitiyor geçmeyi düşünüyorum.
-
100 mps vdsl olana gectim
Turknet gigafiber'e geçmeyin, 33 saattir internet yok. Sade bende değil apartmanda yok, çağrı merkezini arıyorum arıza ne zaman giderilecek bilmiyoruz diyorlar ekip ne zaman gelecek diyorum süre veremiyoruz diyorlar. Binaya kutu 1 ay önce geldi anlayacağınız sıfır, aboneliğim 1 aylık bile değil. İnternetin elektrik ve su gibi ihtiyaç olduğu dönemde 33 saattir internet yok, turknet'in ekibi yok, internetin ne zaman geleceği belli değil. 1 ay bile olmadan böyle sorunlarla karşılaşıyorsam 1 yıl bu firma çekilmez, aboneliğimi iptal ettim. İşinizden gücünüzden olmak istemiyorsanız, sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız turknetten uzak durun. Çok övünerek reklamını yaptıkları memnun değilseniz paranız iade politikasında ne yapacaklar. 1 yıllık 5400 tl'nin iadesini istedim.
Not: Turknet gigafiber'den uzak durun.
Arkadaşlar Süperonline ile Turk telekom hizmet konusunda eşit mi? Ben bir kaç senedir Turknet sonrasında Comnet kullanıyorum. Comnetten sonra 2. sınıf sağlayıcı kullanmamaya karar verdim. Portu kaç kişiye satıyorlarsa bazı global siteler beni vpn olarak algılıyor. Hatta Discord yasağında bile hayatımda hiç bir şey değişmedi aynen devam edebildim. Kopmalar, düşmeler, yavaşlık vb sorunlarını saymıyorum daha.
Superonline aylık 417 liraya gelen pakete geçeceğim TT ile eşit hizmet verir mi sizce veya Turknetten iyi midir?
-
Comnet te iptv kısıtlaması varmı yani sıkıntı yaşarmıyız arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta netgsm'e geçiş yaptım. Evimde maksimum alabileceğim hız 74 mbps görünüyor (vdsl). netgsm 100 mbps paket ile download hızım 55 ile 65 arası. benim için gayet yeterli. Kopma konusunda eskiden de sorunum yoktu, şimdi de yok. Benim anladığım kadarıyla Telekom altyapınız varsa aşağı yukarı aynı değerlerde kullanıyorsunuz. Haziran 2025'e kadar sabit 300 TL ödeyeceğim, sonra bakarız.
Davet kodu ile de 6 ay boyunca karşılıklı 40 TL indirim var, isteyen olursa özelden yazabilir.
-
Bu sıralamayı ucuzdan pahalıya doğru yaparsan daha güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X