< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (333. sayfa)

-
-
Bankanızdan harcama itirazı yapma yeri var online işlemlerden. Bir belge vs ye gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enpara benden belge istedi yoksa itirazınız 2 gün sonra iptal olur talebiniz dedi
Benim ziraat bankası. Benden belge falan istemedi.
Artık iss churn yapmanın bir mantığı kalmadı Turktelekom altyapisini kullanan bütün işletmeler Turktelekomun verdigi paket fiyatini diğer işletmelerle eşitleme derdinde 😀
Netspeed'ten geçiş için dün Netgsm e başvuru yaptım ertesi gün geçiş onaylandı sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Müşteri hizmetleri canlı görüşülebiliyor ve çok ilgililer.
Altyapı iyi ise bence düşünmeyin netspeed fiyatı 449 lira yapınca artık arayışa girmiştim.
100 Mbps 299 lira ekstra 40 lira referans indirimi 259 liraya geldi. İp tv, ping vs sorunsuz hepsi açılıyor sorun yok. NTGK2NB3G8 nolu referans kodu ile başvuru yaparsanız sizde 6 ay boyunca 40 lira indirim kazanabilirsiniz.
Başvuru Link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGK2NB3G8
-
Netgsm e turknet ten geçiş yapmayı düşünüyorum. Turknette üç ayımı doldurdum sıkıntı olmaz değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce geçtim hocam sorun yok, telefonla ararsanız hemen hallediyorlar
-
comnetten turknete geçmiştim, buradan netgsm ye geçeyim diyorum.
3 ay doluyor, 3 ay dolduktan sonra mı geçişe izin veriliyor, yoksa süre dolmadan da başvuru yapılabiliyor mu?
-
13 aralıkta comnetten türknete geçmiştim, 3 gün öne de netgsme geçtim sorun olmadı, telefonlar ararsanız hemen hallediyorlar
-
Onu diyorum iste. Simdi, kotu niyetli az da paran olan bir tip olsan. kur bir interneti sirketi 6 ay -1 yil duzgun hizmet ver. 2. yil topukla kac bir sey olmuyor demek ki. Resmen, devlet suca tahrik ediyor.
Duzgun bir ulke olsa, iki gorevli devlet adina cozerdi her seyi.
-
dün Atlantis netten netgsm'e geçtim modemi iade ettirmeden ücretsiz geçtim. 24 saat sürmedi forumdan referans almıştım 40 Tl de indirim oldu şimdilik memnunum eğer geçecek olan varsa referans kodunda yardımcı olabilirim.
Netgsm bugün zam yapmış 339tl+60 tl modem : 400 tl olmuş,
tam geçiş yapıyordum. durdurdum, diğer iss lere tekrar bakacağım.
-
Netgsm düşünüyordum TTNET tüm vergiler dahil 15 ay taahhütle 375 TL demişti. Sizin zam mesajını görünce havada kaptık hocam.
-
güzel fiyatmış, güle güle kullanın...
-
Merhabalar. NetGsm ref kodu lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X