Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.769
Cevap
419
Favori
548.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olursa yapacak birşey yok, zaten diğerleri de artar. Yine en uygun bu kalır diye düşünüyorum. Ben 3 aydır 299 dan kullanıyorum hazirana kadar devam 299 TL ye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netgsm'de VDSL'den fibere geçiş yapılabiliyor mu? Eğer yapılıyorsa aktivasyon ücreti ödüyor muyuz?

• Mevcutta kablonet müşterisiydim. Yenileme için aradılar. 50mbit sınırsız ilk yıl 379₺ ikinci yıl 479₺.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de netspeed den zam yaptığı için Gıbır.net e geçeceğim sanırım. Net gsm nin pek bir cazibesi kalmadı. Gıbır da 300 tl ama en azından 6 ay sabit fiyat veriyor. Var mı Gıbır kullanan? Sıkıntılı bir firma değil inşallah

• comnetten türknete geçmiştim 13.03te 3 ay doluyor. netgsm zamlamış geç kaldık alternatif varmı

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Gıbır 1 adım önde şuan bende. Fiyat aşağı yukarı aynı bu ucuz gurupta, lakin en uzun sabit fiyat garantisi gıbırda. 6 ay 300 liradan verecek 35 vdsl i. 6 ay kafam rahat. Yanlız Gıbır hiç kullanmadım olumlu olumsuz yorum almak istedim henüz bir yorum gelmedi

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Bende 75 üzeri paket almam lazım, netgsm ters köşe yaptı. Haftaya pazartesiye kadar gözlemleyelim

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

35 Vdsl Gıbır kullanıcısıyım hocam 3 aydır sorunsuz tavsiye ederim. Referans isterseniz özelden yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cumartesi Turknet'ten geçiş yaptım. 3 saatte içinde geçiş tamamlandı, şuan bir sıkıntı yok. Davet koduyla üye olduğum için 20 lira da indirim geldi. Şimdilik bir sıkıntı yok, daha önce de kısa bir süre kullanmıştım.

• Arkadaşlar selamlar, halihazırda halen bir comnet mağduru olarak 1'i bu durumdan bağımsız 3 sorum olacak:

- Ücret iadesini sadece telefon ile firmaya ulaşarak alabilen oldu mu? Her ihtimale karşı THH dilekçesini özelden atabilecek olanlara çok çok teşekkür ederim.

- O dönemden bugüne kadar bağlı olan ev kapalı olduğu için taşıma yapmadım (comnet hizmet dondurmayı da kabul etmemişti) dolayısıyla xdsl hizmet numarası boşa düştü, churn şansım kalmadı, sıfırdan bağlatmam gerekecek. Kurulum ücreti dahil 35Mbps'e kadar en uygun hangi firmadan alabilirim? Malesef altyapım 100'ü destekliyor görünse de 35'i neredeyse hiç geçmedi (10. kat) o yüzden en ucuza yönelmek durumundayım.

Gıbır aylık 300 ama kurulum+aktivasyon birlikte tek fiyat 650 yazmışlar sitesinde, referans eklenince ne kadar indirim geliyor bilmiyorum. Toplamda netgsm'den hala avantajlı sanırım.

- 16Mbps için 250TL'den daha düşük bir fiyatla karşılaşırsanız bildirebilir misiniz?

• cıngıllı C kullanıcısına yanıt
    Benim araştırdığım kadarıyla hepsi 300 den başlıyor fakat Gıbır ın avantajı 6 ay fiyat şahitliği. Bir de referans oldukça faturayı düşürebilirsiniz. Yarın sanırım Gıbır a geçicem. Tek tereddütüm beinconnect te problem çıkarması. Onu da burada sordum ama kimse oralı olmadı 😔
    He bir de 279 a görmüştüm 16 mbps ama hangi firma hatırlayamadım.

• Gibir icin 6 ay fiyat sabit + 20 tl indirim alabiliyorsunuz referans kodumu kullanana Gastro Club 1 yillik uyelik hediye ediyorum. Pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnetten Turknete geçiş yaptıktan sonra 2 ay ücretsiz kullandım. 3 ayı tamamlamadan 20. Günde gibirnete geçiş için başvuru yaptım aynı gün onaylandı geçiş tamamlandı. Vpn sıkıntısı da yok her site açık. Referans koduyla gelene her ay 20 lira iade veriyor. Ref kodu isteyen whatsapptan yazabilir. 05414874500

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netgsm e geçmeyi düşünüyordum, en son ne zaman zam yapmıştı? gıbır ı öven de çok gibi

• hannibal kullanıcısına yanıt
    en son 299 TL'den 339 TL'ye zam geldi 24 Şubat'ta, referansla abone olursanız ayda 40 TL indirim ile 299' a geliyor haziran sonuna kadar geçerli, sizde kendi referansınız ile başka abone getirirseniz, getirdiğiniz abone başına ek 6 ay boyunca ayda 40 TL indirim kazanıyorsunuz, geçmeyi düşünürseniz referans verebilirim

Ben de Türknetten 10 şubat tarihinde Netgsme geçtim, bir sıkıntı yok 100 mbps VDSL ev interneti kullanıyorum, modem kendi modemim, sizin altyapı fiber ise 60 TL modem kira ücreti alıyorlar, kablo ile Max hızı alabiliyoru, wifi de ,40-50 arası hız çıkıyor, ping jitter düşük ben memnunum fiyat performans.
    Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Mart 2025; 23:7:38 >

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt
    Haziran sonuna kadar olunca 3 ay sonra zam gelme ihtimali yüksek demek. gıbır da en azından 6 ay fiyat sabit.

gıbır da 6 ay önce çıkışlarda verilen indirim geri alınması gibi bir durum var mı?

Yok yeni zam geldi zaten Haziran sonuna kadar aynı, sonrasını kimse bilmiyor, ama zam geleceğini pek sanmıyorum

• Zaten piyasada fiyatlar aşağı yukarı aynı 300 TL üzerinde maalesef

• Genelde 6 aydan önce çıkış olursa indirimler, kullanılamaz, onlar aylık ek indirimler

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.