Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.758
Cevap
422
Favori
545.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 230 gün kalmıştı ama tamamı iade geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar sabahına böyle bir mesaj ile uyanmak hiç güzel olmadı. VDSL için bağlantı tarafında sorun yaşatmayacak en uygun iss hangisi şuan?

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tRoya06 kullanıcısına yanıt

taahhut yapmadiginiz cogu isp 'de malesef bu tip mesajlar kacinilmaz ...12-24 ay uygun fiyatli taahhut yapabilenlere gecin derdim (turksat,turk telekom ..vb )

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

Aynı mesajın mağduruyum bende,farklı iss arama çalışmalarım başladı sanırım netgsm en yakın durak şu an..

• Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı ? Superonline sadece dsl teklifi çıkıyor l da 720tl o yüzden onu eklemedim. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaralemdar -- 24 Mart 2025; 12:51:22 >

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

itirazı bankayamı yaptınız

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Evet ziraat bank

Kalan günlerinizin ekran görüntüsünü yollamış mıydınız, ben yollayamadım diye bana başlamamış olan 2 defa 6 şar aylık uzatma günlerimi satın alma tarihlerinden başlatıp 11 aralık tarihine kadar kullanmışım gibi gösterip ziraat bankasını yanılttılar iademi kasten eksik verdiler.

2x1314=2628 TL eksiksiz iade almam gerekirken bana sadece 913 TL iade verdiler.

26 Ocak 2024 tarihinde ING kartım 1 yıllık peşin satın aldığım internet hizmetim 30 Ocak 2024 tarihinde başlamıştı, daha 1 yılım dolmamıştı üzerine 12-19 ağustos 2024 tarihlerinde 2 defa 6 şar aylık uzatma almıştım.

Geçen hafta İNG bankasının şubesine gittim veznedeki görevli harcamanın üzerinden en fazla 120 güne kadar geriye dönük itiraz edebilirsiniz dedi.
    Maalesef itiraz edemedim.

Şimdi elimde olumlu thh kararı var bu karar ile ziraat bankasına bir daha harcama itirirazı yapabilir miyim

Siz ziraat bankasının hangi mail adresine harcama itiraz belgelerinizi yollamıştınız

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlıı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 25 Mart 2025; 22:44:43 >

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar detaya girmedim. Basit hesap ile 230 günlük tutar 1780 TL dedim. Onlar tamamını iade ettiler. Herhangi bir görüntü göndemedim. Başvuruyu yaparken harcama tutarını ekstreden seçerek ilerledim. Kısa açıklama yazdım. Thh kararı ile tekrar talep edebilirsiniz ancak o karar ile comnetten tslep edeceksiniz muhattap onlar. Ulaşmak zor. Ödemezlerse icra mahkemesine vereceksiniz falan iş uzar siz yineden bankadan talep ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 25 Mart 2025; 22:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Ben o kadar detaya girmedim. Basit hesap ile 230 günlük tutar 1780 TL dedim. Onlar tamamını iade ettiler. Herhangi bir görüntü göndemedim. Başvuruyu yaparken harcama tutarını ekstreden seçerek ilerledim. Kısa açıklama yazdım. Thh kararı ile tekrar talep edebilirsiniz ancak o karar ile comnetten tslep edeceksiniz muhattap onlar. Ulaşmak zor. Ödemezlerse icra mahkemesine vereceksiniz falan iş uzar siz yineden bankadan talep ediniz
    Bu arada bu adiler sözde açıklama yapmışlardı iki kez. Hesaplayıp en kısa zamanda ödeyeceklerdi sözde. Son açıklamalarında ise sağa sola şikayet etmeyin işi karmaşık hale getirip iş uzamasını gibi açıklamasından anlaşılacağı üzere ödemeyecekler istemeden. Her yolu deneyin alın paranızı adilerden.

Az önce tekrar harcama itiraz etmeye çalıştım 2.kez itiraz kabul etmedi ziraat bankası.

Elimde 2 seçenek kaldı, ya ziraat bankasını e devletten bankalar Birliği hakem heyetine şikayet edecem ya da son çare masrafını ödeyip comnetin üzerine kayıtlı araçlara icra koyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 25 Mart 2025; 22:57:1 >
    Bu seçenekler de olabilir

bağlantı ücretleri ve hediye günleri düştünüz mü

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bende bağlantı ücreti falan yoktu. Fatura bedeli ne ise o iade oldu

• Superonline fiber altyapisi uzerinden hizmet veren issler hangileri? Vodafone ve millenicom var bildigim, baska neler var? Su an yeni abonelik baslatmam gereken donemindeyim, onerilere acigim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir ay oldu Türk net kopan bağlantı sorununu çözemedi ve ben iptal için başvurdum.. Size tavsiyem iyice emin olmadan yıllık kontrat yapmayın.. Beni dolandıran comnet daha iyiydi TurkNet ten. Sinir hastası ettiler beni..

• Uygun fiyata fiber hangi iSS de

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom İlk 6 ay 375, sonraki 12 ay 750 TL

Aylık fiber modem kira ücreti 75 TL

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-100mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 30 Mart 2025; 19:54:11 >

😶 Bu baya uygun 😁

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.