Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (311. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 31 Misafir (9 Mobil) - 30 Masaüstü15 Mobil1 iOS
5 sn
6.226
Cevap
395
Favori
510.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

netspeed de nerede yazıyor bu bedava kampanyası yenı mı cıktı ben goremedım hangı tarıfe o 150 tl ye gelecekmıs

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Türknet için yazmış arkadaş
  • DiagraM kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz gibi oluyor mu türknet işi comnetin kodunu kullanırken mesela 1 yıl veya 3 ay alma gibi bir şart var mı oluyorsa comnet mağdurları için kısa vadeli türknet mantıklı görünüyor harici olarak netgsm de iyi
  • Sansür uygulamayan issler hangileri beyler comnetten oraya geçiş yapayım. Vpn vs uğraşmadan discord iptv gibi şeyler de sorun yaşatmaması lazım.

• Para iadesi için sadece iptal yapmak mı gerekiyor. Geçiş yapınca kalan bedeli ödüyorlar mı
  • tm7119 T kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/arkadasini-getir

turknet ilk 2 ay ücretsiz 3.ay 500 ödeyince 150 lira gibi oluyor ortalama. 4. aydan itirbaen netspeede geçip arkadaş refi ile 12 ay boyunca 40lira indirim oluyormuş hcam

• Orange99 O kullanıcısına yanıt

taahhütsüz hocam türknet, netgsm veya netspeed mantıklı ama dönüş yapan vs yokmuş arkadaşların yazdığına göre. Turknet 2-3 saatte açılan var, hazırlıksız yakalandık hızlı aksiyon almak adına böyle birley düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocuonline

Netspeed'e geçiş talebi verdik, hayırlara vesile olur inşallah. Bu yürek bir kriz daha atlatamaz :)

Davet kodu : EREYFC

Şansıma tüküreyim tam kaydı yaptım. 1 saat sonra binama turknet giga fiber geldiğini öğrendim.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Albaraka ya satıldı yenilerde millenicom
  • ocuonline kullanıcısına yanıt
    hocam bizede geldi ama 1 ayı bulur aktif olması ben turknet vdsle geçtim. Giga fiber aktif olunca direk oraya ücretsiz gecireceklermiş
  • Turknet çöktü mü
  • Türknet sabit fiyat 100mbps için 500 tl istiyor alternatif tarife de yok bana avantajlı gelmedi

Kısa araştırma yaptım (100mbps)
    Tt 15 ay taahhütlü modem dahil 618 tl
    Vodafone 12 ay taahhütlü modem dahil 550 tl
    Süperonline 12 ay taahhütlü modem dahil 500 tl (altyapı çıkmadı bende olsa buna geçerdim eski kullandığım firma aşırı hızlı ve sıfır problem)
    Netspeed 337 tl taahhütsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 11 Aralık 2024; 21:8:49 >
  • Tutknet Tıkla gelsin kampanyasi ile abonelik yapabilen oldu mu bugün? (king ping kampanyasi)

Menüyü sepete eklemiyor bende bir türlü, hata veriyor sürekli 🤔
  • techworm kullanıcısına yanıt
    Bugün akşama doğru sipariş verdim, kod hemen geldi geçiş yaptım, Kod geçerli yani ama sizin lokasyonla mı ilgili sorun acaba, şuan deneme yaptım sepete ekleniyor hâlâ
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    valla comnet iyidi noldu bitti anlamadm dediğin gibi sansursuz hangisi var acaba ya da on ödemeli comnet gibi yazan olursa faydalanalim
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    Artan fiyatlara dayanamadı on ödemeli olduğu için yeni abonelik alamadıkça çark dönmedi
  • Şuandaki fiyatı 6 ay sabit fiyat garantisi ile birlikte düşününce netgsm en iyisi gibi duruyor, bence firma sahipleri tr deki en güvenilir adamlar. Hatırlayan olur Trt yi satma planları vardı bir ara :)

Bu netgsm de sansür konusu var mi? İptv konusunda gibirnet kısıtlama yapıyor dediler diye onu eledim en baştan mesela
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli oldugu icin ben migrosnete geçtim. Ödemeyi migros kasalarından yapıyorsunuz. 100mb 300tl geçişlerde fiyat.
    Misal yazın 3 ay yoksunuz, 3 ay boyunca bakiye yüklemesi yapmadınız, hattınız kapanmıyor. Ödeme yaptıgınız zaman tekrar kullanıma devam ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.