< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (309. sayfa)

-
-
Comnet panelde şöyle bir uyarı çıkıyor:
-
böyle bir kampanyada varmış , cimbomlusinan arkadaş paylaşmış teşekkürler...
turk.net
TurkNet - 1000 MBPS'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternethttps://turk.net/burger-king-kampanyasi -
Türk net için bu 2 aylık ücretsiz mi en avantajlı seçenek turknet için farklı kampanyalar vardı sanki bilgisi olan bilgilendirebilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknet aylık 500 tl ama, 2 ay bedava ile aylık 416 tl geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk net sitesi çöktü galiba girilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Kampanya, 24 Eylül 2024 – 24 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihler dışında alınan kodlar veya yapılan işlemler kampanya kapsamına dahil olmaz." yazıyor..
-
Turknete gecince comnette kalan aylarin ucretleri ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Gigaspeed'e geçtim az önce.
35mbps.
İlk 3 ay 230, sonra 260 tl
Comnette kalan ahlar in ucreti iade ediliyor mu
Edilecek dediler. Ekran görüntüsünü aldım, süreci takip edicez
Turknet e comnet vasitasiyla gecersek herhangi bir taahut var mi
Hocam sayenizde öğrendim, referansiniz varsa kullanayım
Hocam ekstra tasima ve modem ucreti var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet taahhüt yok.
Fakat benim adresim uygulama üzerinde gözükmüyor. Diğer firmalar da var. Dsl de hız zaten düşük. Telefon ile de ulaşılamıyor. Müşteri no istiyor.
Ben geçen cumartesi günü taşındığım için nakil yapmıştım. 2000 TL para ödedim. Beni yeni abone gibi göstermişler. İçeride 378 günüm kaldı. Resmen dolandırıldım.
Şimdi bir de 90 gün bekleme muhabbeti var.
Superonline a mı geçsem onda da adresimde online da gözükmüyor. Müşteri hizmetleri var dedi fakat ücreti çok yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 11 Aralık 2024; 17:28:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnetten Turknete geçerken başvuru adımlarında 4. adımda otomatik promosyon kodu tanımlanan oldu mu? Bende hiç bir şey olmadı. Turknet MH'lerine de ulaşmak mümkün değil 10 dk bekledim açmadılar
-
-
KOD: COMNETOZEL2024
LINK:
turk.net
Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNethttps://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik?promo=COMNETOZEL2024#Not: Bu TurkNet davet kodu bana ait degildir! Kampanya icin verilen genel koddur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 11 Aralık 2024; 17:43:5 > -
gigaspeed için referans kodu var ise PM alabilirim. Netgsm başvuru yapmak için form doldurduk dönüş yapmadılar
-
Kornetin fiber paketlerini kullanıyordum bu iptal durumları fiber içinde mi geçerli mi yoksa sadece vdsl abonelikleri için mi geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X