Merhaba, Bugün malum comnet mağduriyetiyle güne merhaba dedik, yeni transfer edecekler kısa bir bilgilendirme yazmak istedim. Hemen yüzeysel bir araştırma yaptım ve 3 firma arasında gibir neti seçtim. Netspeed ilk 3 ay indirimli 300 tl sonraki aylar 450 tl gibi bir rakam istiyor. Netgsm de bu minvalde fiyatlar sunuyordu. gibir net 6 ay sabit fiyat ile 320 TL ye 100 Mbps vdsl2 aboneliğini buralardan bulduğum referans kodu ile ilk 6 ay 300 tl sonraki aylar 350 tl olarak başvurdum. Kısaca bugün saat 13:00 da gibirnete başvurup evrakları uygulama üzerinden nfc kimlik doğrulaması ile yaptım. Telefon ile mh yi arayıp başvurumun teyidini de aldım. Saat 15:30 gibi mesaj yolu ile kullanıcı bilgilerim geldi ve gibirnete geçtim. Modem bilgilerini girdikten sonra netim hemen geldi. Toplam geçen süre sadece 2 saat. İlgilenen olursa 20 TL her ay indirm için referans kodum : GF4GMCH4Y3 |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (307. sayfa)
-
-
12 aylık tahaddutlu var mı uygun paket comnet geçiş yapicagim -
aynen netspeed ten ben de çok memnundum.
ama ilk 3 ay 300 , 4 aydan sonra 430 tl.
Kampanyada belirtilen fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Vergi oranlarında bir değişiklik olması durumunda Netspeed, vergi farkını müşteriye yansıtma hakkını saklı tutar. Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 429.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
-
Dostlar comnetten kalan günler için paramızı nasıl alacağız bir fikri olan var mı? -
-
Netgsm referans kodu atar mısınız -
Comnet kapanmadan 1 hafta 15 gün önce, kapanacağına dair bildiri yayınlamadı demi, aniden pat diye kapandı -
Merhaba. NetGSM ref varsa özelden atabilir.
-
Yayınlamadılar hocam üstelik birde 3 haftadır interneti hiç edip bana 500₺ para ödetip Ttnetten destek gizmeti aldırdılar sorun bendeymiş gibi
-
İşte ilk 3 aydan sonra 450 tl olacak ibaresi nerede yazıyor, bakıyorum göremiyorum bulamıyorum -
Comnet geçiş yapacağım özelden ref kodu alabilirim. -
net gsm davet kodu özelden atabilecek olan var mı?
-
Aşağıda tarife ve kampanya avantajları sekmesini açtığınızda görünüyor.
-
Comnet'te 235 günüm var daha. Comnet'in verdiği Türk Telekom fiber modemi, modem ücreti ödememek için başka iss'de kullanabilir miyim?
-
Netgsm mantıklı geldi bana. Hazirana kadar sabit fiyat diyor.
-
geçişlerde aktivasyon kurulum vs. ücreti var mı acaba
-
Bana da öyle geliyor hocam.
-
Adamlar peşin ödeme kampanyası yapıp kaçtılar 😂 -
Hocam internet hattını iptal etmeden geçişlerde kurulum ücreti yok görünüyor. Bir de şu modem kira ücreti tüm firmalarda zorunlu.halbuki telekomun modemini kullanmıyorum.
Başvuru için form doldurdum çağrı merkezi arayacakmış. Aradığımda bekleyen sırası bin küsür diyor.
Üyelik için niye çağrı merkezi arıyor saçma. başka yolunu bulan varmı. Hemen e devletten geçmek istiyorum.
100mb fiber link
Edit link. https://www.netgsm.com.tr/internet//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 11 Aralık 2024; 16:9:11 > -
Hay anasını yaa, bu da pahalı off
Akşam tüm iss lere bakcam mecbur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X