TürkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Ref atan olursa ilk atan kişiyi değerlendirebilirim. Comnet'te 100 Mbps kullanıyordum. Altyapım 1000 Mbps destekliyor. Sanırım en F/P TurkNet. Asıl soru şu ki geçişten sonra Comnet'in verdiği modem ne olacak? Bu iş çok tatsız oldu. 3 tane Comnet aboneliğim var hepsi için tek tek doğru düzgün iss bul. |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (308. sayfa)
-
-
Uzun zamandır netgsm kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yeni üye olacaklar referans için mesaj gönderebilirler 6 ay boyunca 40 lira indirim sağlayacaklar. Güncel ücret 100 mbit vdsl alt yapı 299, fiber 359 ₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu firma zam yapmış, turbonet 12 ay alırsan 380 tl, Aylık alırsan 420
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
netgsm de vpn siz her siteye bağlanma var mı, comnet de vardı
Hiç vpn kullanmadım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar modemler geçişlerde kalıyor bunun hizmetini türk telekom veriyor zaten. ben gıbırnetten comnete geçmiştim aynı modemle. iptal ederseniz modemi iade etmeniz gereklidir.
Hocam halen ihtiyaç varsa
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG4N7PZKZ
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4N7PZKZ
-
Netspeed ref kodu olan verebilirmi
comnet uygulamasında bildiri yayınlamış turknet geçenlere 2 ay ücretsiz olacakmış
-
Kimse neden kablo net düşünmüyor 24 ay taahhüt de var
-
adiler hem cartt diye interneti kapat hemde geçeceğmiz yer için kampanya öner
-
Tam delirmelik olay gıbıra geçişi onayladım e devletten bildirim geldi turknetten 2 ay ücretsiz diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam tüketici hakem heyetine ve sanayi bakanlığı şikayetlik ve haklı çıkılabilecek bir durum:
Bu comnet çok edepsiz ve çok terbiyesizce yaptığı bu hareketin cezasını yasal mercilerde vermeli
comnete güvenen
en son geçen hafta uzatma kampanyası diye
tonla paralar veren müşteriler gibi bizler
şu an internetsiz kalan tüm comnete itimat eden insanlar
asla bir mağdur edilmemeli !
BTK millenumcom'u kolladığı bunları da kollamasın aman
Mehmet cengiz'in ortağı olduğu Azeri şirket SOCAR iştirakı şirketi değil
değil mi bu comnet?
Şu konuya ref bırakmayın kardeşim, kötü konuşcam ban yicem
valla bende düşünüyorumda, kafamda adamların lehine bir durum oluşturamıyorum. Parayı iade edeceğiz diyor. Bizim avantajımız 1 senelik uygun fiyattan uzatmıştık o. Adamların lehine olan durum nedir sizce? kafamda oturtamadım kusura bakmayın
-
Hayırdır milenicom ne yaptı ki
Comnet'te 100mbps fiber kullanıyordum. Turknet'e geçmek isteyince böyle bir uyarı çıkıyor. Aşağıda dediği gibi “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçersem benim için ne farkeder?
"Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz."
-
Comnetin kapandığını şimdi öğreniyorum ne bir arama ne bir mesaj pat diye kapatmışlar daha 6 ayım vardı
Türk nete başvuru yapıyodum bende tam abonelik numarasını almaya girdiğim anda bildirim geldi 2 ay ücretsiz diye bende işlemi kapatıp tekrar girdim bilgileri ve 2 ay ücretsize kayıt yaptım.
Comnetteki şanssızlığı burda telafi etmiş gibi oldum. Bu sıralar aksilikler 3'er 5'er geliyor zaten ufacık iyi bişey olsa mutlu oluyorum napim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X