|
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (322. sayfa)
-
-
comnette peşin ödemeliydi ve ağzımız yandı. büyük firmalar hariç türk teleküm türknet süperonline gibi kesinlikle önden ödeme yapmayın. paramızı ne zaman kurtaracağız onun derdine düştük. adında meymenet yok tıkladım geçtim der sonra kepenkleri comnet gibi kapatınca.
-
kurulum ve aktivasyon 0 yeni aboneliklerde olur. churn değişikliğinde bunlar olmaz.
-
Herkesin kendi kararı
1 yıl pananet kullandım kapanmadı
1 yıllık ödeme yaptım comnet 10. ayımda kapandı
Kapanma ihtimali kaç %10 20 25
Bunu kim bilebilir
Diyelim kapanma ihtimali %25
Ben o riski alırım
Bu arada daha karar veremedim -
yani herkesin kendi tercihi. ben kendi adıma yukarda yazdığım 3 firma hariç ön ödemeli yıllık aboneliklere artık geçmem ayda 100tl olsa bile geçmem.
-
Forumun iyice şeyi çıktı. Uyarı almışım sözde küfür etmişim. Kim uyarı vermiş ise ne gördü ise -
efsane net yılbaşında zam var dedi. muhtemelen bi 100lük koyar en ucuzu bu çünki, geçiş yapmak isteyenler geçsin.
bir sorunla karşılaşmadım -
402 gün vardı. hizmet iptali yaptım, uyarı falan çıkmadı iptal edenlerin geri ödemesi yapılmayacak diye.
1. soru hizmet gününüz hergün azalıyor mu.
2. iptal seçince uyarı çıkıyormu (iptal ederseniz ücret iadesi alamazsınız uyarısı)
başta iptal yapmamız için yönlendirdi (modemleri iade edin falan dedi) sonra iptal edersen iade alamazsın uyarısı yapmış...
ben hiç bir yere başvurmadan 15 gün bekleyeceğim.
tavsiye
altyapı hızı 100 mb ten fazla olanlar yüksek hız isteyenler için türknet tabiki
ama altyapı veya istediği hız 100 mb ve altı ise netgsm
benim alt yapım 63mb ben netgsm e geçtim. her tavsiyede 40 tl 6 ay fatura indirimi ve sabit fiyat garantisi var. maksimum indirim fatura tutarı kadar oluyor yani girişte 40 indi 259. 6 arkadaş bulursan toplam 6ay 19 tl fatura 7 arkadaş bulursan 0 tl fatura. bence sürdürülenilir değil kampanya zaten 31 aralık son görünüyor. ama müşteri hizmetleri devam edebilir dedi.
bence 30 aralıkta netgsme geçin ne olur neolmaz
turknet yılbasından sonra zam yapar sonra mumla ararız bu fırsatı
illa marka olsun istersen okadar araştırdım en iyisi vodafone de 12 ay sabit fiyat Vodafone faturalı hat varsa 90 tl indirim vodafone payle ilk ödemenin tamamı sonrakilerde yüzde 10 birde en büyük avantajı wifi6 modem fiyata dahil. abonelik vs ücreti yok sıfırdan girenler in büyük avantaj.
yani 12 ay toplamda 4500 tl falan ödersin modem vs hediye.
migros net diye bişey var ilk abonelik ücretsiz ama ön ödemeli yani abone ol git netgsm türknet ne istersen geç
geçişlerde ücret alınmıyor.
netspeed,gıgaspeed vs fiyatlar iyide olsa ben üstte belirttiğim firmaları öneririm
-
Bende netgsm den memnunum şimdilik. İlerde ne olur göreceğiz. Abonelik de kolay hemen hallettik -
bu yüzden işte iade edeceğiz deklerine inanmıyorum ben. O yüzden THH ye başvurdum şimdiden.
-
Netspeed den Efsane net e geçtim.
Başvurduktan sonra 20 saat içinde efsanet den hizmet almaya başladım.
Biraz şansıma işlemler hızlı olmuş olabilir!
En fazla 3 aylık alınıyor dedi temsilci ,12 ay alanları iptal edip paralarını iade edecez dedi,muhtemelen zam planlanıyor -
Zam gelecek diye ödenen para iade edilir mi böyle saçmalık olur mu. İyi ki tercih etmemişim bunları. Ön ödemeli yapmanın anlami ne ki ozaman. -
Comnet iadelerle ilgili bir gelisme var imi -
Euronette ayni. ,muhtemelen 2-3 kisi bakiyor. birbirlerine haber vermiyor vs.
sorun yasamazsan iyi iste. sorun yasarsanda ikilemeden tasiyip kacicaksin.
-
bende geçiş yapmayı düşünüyorum gigaspeedten modemi gelip değiştiriyorlar mı başvuru yapsam 1 günde geçer mi ?
-
Benim yarım saatte tamamlandı. Modem ihtiyacım yoktu. Ama fiyat olarak şuan en uygunu. 6 ay sabit fiyat referans ile başvur 40 TL indirim al. 259 TL -
Hocam geçiş yapıldıktan sonra hizmeti dondurabiliyor muyuz, dondurma için nasıl bir ücret alınıyor vs öğrenebilir misiniz? Malesef ulaşamıyorum, mevcut müşteri olarak belki siz daha kolay ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar, geçişten sonra hizmet dondurma mümkün olan (mantıklı makul bir kesinti ile) bildiğiniz ISS varsa yazabilirseniz harika olur.
-
O iş Türk Telekom da dahil çok sağlıklı bir seçenek değil ki diğerlerinde olsun..hele hele port sıkıntısı olan yerdeyseniz önermem..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X