Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.676
Cevap
416
Favori
539.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiçbirisi babamızın oglu değil. Comnet gibi pesin odeme de almıyorlar. Batsa ne olacak :) Kaldı kı adamlar 4. operator olacagız diye cıkmışlar yola, büyük düşünüyorlar zannımca :)

4 yıldır hemen her yıl farklı İSS e geçtim ve kullandım(turknet, internet kutusu,turbonet vs). Ne hikmetse comnet e geçmek mantıklı gelmedi. Fiyat çok daha dusuk olsa da benimle birlikte İSS değiştiren arkadaşlarım olunca ve olumsuz yorumları görünce kimseyi sürüklmemk istemedim- ki iyi kararmış.

Telekom altyapısında sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı olmadı hiçbirinde. NetGsm de de sıkıntı yok 1 aydır. 6 ay sabit fiyat diyorlar. Haziran sonrası duruma bakarız diyorum. Netspeed de reklamında mantıklı gorulmuştu ama ayrıntılarda 3. ayda zamlı olacak diyordu, mansette verdiği fiyatı ayrıntılarda küçük puntoyla fiyatı güncelleyeceğiz denmesi etik gelmedi. ekonomik de gelmedi.

Netgsm de Arkadaşını getir mevzusu da var(ihtiayacı olana ref atabilirim ) DH den bir arkadasın referansıyla kaydoldum 319 dan odeyecegım 6 ay ilk ayı. Daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faddu -- 22 Ocak 2025; 0:31:49 >

• Arkadaşlar türksat taahhütümüz bitmiş. Önerdikleri yeni tarife şu şekilde 75 mbit sınırsız internet + tv kanalları ve gümüş sinema paketi. İlk 12 ay 389 sonraki 12 ay 489. İyi mi sizce yoksa başka yerlere mi bakayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Burada iyi kötü demek zor. Siz Tv ve sinema hizmeti de alıyorsunuz. Bunları kullanmıyorum diyorsanız alternatifler olabilir. AMA 2 yıllık taahhüt su an için yüksek görülse de İSS değiştirmeye üşenirim derseniz bence kalınabilir. Netgsm de tek referansla 320 lira 6 ay sonra ne olur nereye cıkar belli değil. diger operatorler de muamma. Piyasa ne olur nereye evrilir kimse bilemez.

• faddu kullanıcısına yanıt
    Hocam evdekiler tv kanallarını izliyor. Değiştirmek istesek internetin üstüne bir de ayrı bi firmadan tv üyeliği almak gerekecek ondan üşeniyorum biraz. Netgsm 100 mbps 299 liraymış sanırım ama üstüne tv üyeliği alınca yine türksat fiyatına gelecek bir de tabii netgsm zamlanabilir o da var iyice kafam karıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Sizin durumda pek mantıklı durmuyor. Tek kalemde olayı hallediyorsunuz. Yoksaki dediğiniz gibi farklı platformlardan farklı fatura vs takip etmek daha yorucu. 50 lira fazla verirsin belki ama kafa rahat eder diye düşünüyorum. kolay gelsin

• Arkadaşlar modemim yok, yeni evdeki internet alt yapısı sadece Türk telekom ve 1000 mbpse kadar destekliyor. Kurulum ve aktivasyon ücretinin olmadığı, modem veren 100 mbpse kadar internet sağlayıcı var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Euronet'te saglam zam yapti.

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

modemi zaten veriyorlar ve modemin kirasini hemen hepsi alıyor aylık olarak.

Ama sıfırdan fiber kurulumunu bedava yapan yok sanıyorum. piyasada adı anılan belki 15-20 sirket var. araştırmanız lazım. Hali hazırda fiber kullanıyorsanız once yeni eve nakiil yaptırın diyecegım ama modem yok dediğinize göre abonelik de yok belli ki.

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Migros net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zeroone kullanıcısına yanıt

1 ay once 300 liraydı migrosnet. şuanki fiyatlara bak. sıfırdan ADSL de 650 Tl ön ödeme alıyormus. İss lerin Tarife detaylarında ayrıntılar mevcut. inceleyiniz. E

k olarak simdi NetGSM e baktım onda da 700 TL bağlantı ücreti var ama onda referans ile gelene 6 ay 40ar Tl idnirim yapıyor. 320 lira odeyeceksiniz hazirana kadar vs.

NEtgsm in DH temsilcisi gibi hissettim kendimi. Bu kötü bir durum benim için belki ama etrafımdaki kişiler ya da ulaşabildiğim kişiler max fayda sağlasın isterim. Bir şirket 300 liraya bu hizmeti kurtarıyorsa diğerleri 400-500 liraya ne amaçlıyorlar anlam veremiyorum. Neyse. İyi forumlar.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• Guncel liste var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Aralık sonunda var olan iss'leri Tek tek dolaştım bir liste çıkarmıştım kendimce ama şimdi ara ara bakıyorum fiyatlar çok değişmiş. Google'da fiber internet yazıp çıkan ilk 3-4 sayfadaki şirketleri tek tek incelemiştim. Ilk sayfadaki güncel görünmüyor

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriye de mi yaptı? Mail filan gelmedi? Anasayfadaki fiyatlar mı?

• efuliz E kullanıcısına yanıt

Aralık sonunda 100mb fiber için fiyat çıkarmışım. 239 liraymış fiyat, modem ücreti yazmamışım excel çizelgeme. şu anda 429 lira aynı paket. Mevcutları bir sekılde bilgilendirirlerdi diye düşünüyorum.

• Netgsm pompalamayın şurda, 7 saattir internet kesik.. Telekom arızası diyorlar ,ne zaman düzeleceği belli değil, hepsi aynı,fiyatlar kol gibi ama hizmet yok, Ülke bitik durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Ocak 2025; 17:40:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Son 3-5 mesajımda yeni geçtiğim İSS hakkında mesaj yazmış olabilirim ama bu birilerine "pompalamak" amacıyla değildir. Her İSS de zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Hangisi sıkıntısız ki ? Düzen senin benim cebimdekini alabilmek üzerine kurulmuş iken çok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Önceki mesajlarımda bahsetmiştim google amca da ilk 3-4 sayfada gözume carpan sirketlerin tablosunu ve farkettiğim kampanyalarını listeledim demiştim. Listede eksik olabilir, belki bolgesel olabilir ya da göremediğim ek odemeler vs olabilir, "Kendim için tuttuğum listeyi" paylaşıyorum. Belki arayana yardımcı olur. İlk sayfadaki güncel değildi en son gördüğümde.

• faddu kullanıcısına yanıt

Paylaşımınız için teşekkürler.

Listedeki bir firmaya dikkat çekeceğim. KAREL ben internet dağıtımı ile ilgili işleri olduğunu bilmiyordum.

Borsa ile ilgilenenler arkadaşlara yabancı değildir zaten.

Büyük firma ( 7 -8 milyar piyasa değeri olmalı )

Ama son 3 dönemki bilançoları rezalet .

• merhaba arkadaşlar.

bugün dsmart internet sözleşmem bitiyor.

iki senedir 190 tl ödüyordum.

şimdiki teklif 1 yıllık 450 tl.

çok eski aboneyim.

16 mbit adsl ve tv kullanıyorum. iş yerinde yetiyor.

acaba dsmart iptal etsem , iptal birimi vs geri arama yapıyormu acaba.

• riderman R kullanıcısına yanıt
    D-Smart konusunu mutlaka bakın hocam, bundan 10 sene falan önce dönüyorlardı.

Ben Yalın ADSL abbonesiydim , TV + adsl için sayfada yazan rakamlarla pazarlık yapmıştım.

İstediğim fiyata getiremediği için ayrılmıştım.

TV yi bedavaya getirmeye çalışmıştım olmadı. Daha önce TV aboneliğim olsaydı inerlerei muhtemelen.

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.