Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.559
Cevap
409
Favori
528.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 gün önce NETGSM e geçişi tamamladım. fiber 100mb paket, 300+ 60 kira vardı. Referans ile üye oldum 40 lira düştü. Her referansa 6 ay boyunca 40 ar lira düşecek bakalım. Hazirana kadar sabit fiyat garantisi var- Sonrası Allah kerim :)

Şu an için sıkıntı yok. Hemen Hemen hepsi Telekomun altyapısını kullandığı sürece hizmetde benzer. Bakalım sürecin devamını göreceğiz.

• Şuan taşınacağım yerde altyapı yok yeni bina internet taşıma talebinde bulunsam internetim taşınır mi
  • Superonline fiber taahhüt bu ay icinde bitiyordu. Yilbasindan once cok aradilar uzatalim yoksa zam olacak diye. Aylik 550 tl ye gelecek sekilde kampanya soylediler hep. Dun ben aradim noldu fiyatlar diye. Hic bir yerde cikmayan kampanya soylediler. Tv plus kutusu ile dahil 100 mb fiber iki ay ücretsiz, sonra 10 ay 530 tl. Zaten 390 veriyordum. Piyasaya gore iyi geldi fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 4 Ocak 2025; 15:1:45 >
  • Comnet iade süreci ile alakalı duyuru paylaşmış.
    Adamlar resmen sürecin neden uzadığının bahanelerini sıralamış. Birde yanlışsa düzeltin, diyor ki yasal hakkınızı ararsanız süreç daha da çok uzuyormuş. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.
  • comnet mağduru olarak geçiş hakkım bitmiş sanırım. Şİmdi yeniden aktivasyon ücreti felan ödeyeceğiz. Peki en uygun hangisi var?

• nabu kullanıcısına yanıt
    Referans ile üye olursanız netgsm var. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 259 TL
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Hocam netspeed de referans vb. indirim kampanyası varmı
  • E devlet üzerinden geçiş yapmak istiyorum referans kodu lazım teşekkür ederim 🙏👍
  • Gezergol G kullanıcısına yanıt
    Pm attım
  • Netspeed için referans kodu lazım, pm lütfen teşekkürler
  • yeni evime kamera takacağım o yüzden intrnet gerekiyor. sizce hangi iss ile anlaşayım? modem yok ama 2. el alabilirim sadece türk telekom alt yapısı var ve 1000e kadar destekliyor
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    Referans kampanyası taahhütsüz devam edersen var, 12 aylık ödeme yaparsan peşin ödeme, referans kazancı yok
  • nabu kullanıcısına yanıt
    netspeed 600 tl
    tiklanet 300 tl
    anadolu net - 150 tl

siz yine arayıp teyit alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 5 Ocak 2025; 15:41:26 >
  • Efsane net ile görüştüm,bu ay 100tl artırmayı planlıyoruz dedi tarifelere

• rosmisal kullanıcısına yanıt
    3 aylık alsak comnet gibi patlarlar mı acaba
  • inexo kullanıcısına yanıt

zam gelecek zam gelmeden geçmeyin

• inexo kullanıcısına yanıt

bu sektörde comnet gibi firma patladıysa hiçbirine güven olmaz

• Bağlantı bedeli almayan iss var mı
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.