|
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (325. sayfa)
-
-
Haftaya da yatmazsa hakem heyetine basvuracagim,
-
Ttnet'e geçiş için güzel bir kampanya veya uygun bir formül var mıdır? Sitelerindeki fiyatlar yüksek. Twitter'dan falan yazmayla falan bir iletişim sağlanır mı acaba?
-
Bende netgsm geçmek için başvuru yaptım -
Türknet ama vdsl kullanıyorum hocam. En sorunsuz olarak tavsiyeniz ne olabilir? -
Turknet, Superonline vb kendi altyapılarında degilseniz hepsi zaten Türk Telekomu kullanıyorlar. Hiçbir fark olmaz hız konusunda ve ping konusunda. En uygun en ucuz hangisi ise bölgenizde hizmet veren ona geçmeniz iyi olur. Ben kendim o şekilde yaptım. -
Benim tedirgin olduğum herhangi bir arızada ilgilenmez, kopma yaşarım vs vs diye.
Siz hangisini kullanıyorsunuz? -
türk telekom ekipleri geliyor herhangi bir arıza durumunda. olağanüstü bir durum olmadıkça arıza olduğuna denk gelmedim. kaldı ki arıza olursa altyapı sağlayıcısı turk telekom tarafından olur. veya şirket telekoma borç takarsa telekom da neti kısar comnette olduğu gibi. hiçbir iss kendi altyapısını sağlamıyorsa bir diğerinden üstün değildir. iss altyapısı olmadığı bölgelerde hepsi babaları turk telekoma biat etmekteler.
comnetten fiyat uygunlugu ve 2025 haziran ayına kadar sabit fiyat garantisi verdiği için 12 aralıkta netgsme geçiş yaptım. arkadaşını getir indirimiyle aylık vdsl olursa 259 fiber olursa 319tl ödeniyor. 0 dan kurulumda netgsm çok yüksekten uçuyor. 0 dan kurulumda geçilecek bir iss değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 22 Aralık 2024; 15:14:45 > -
şahsen 0 dan kurulum yaptıracak olsaydım t.telekom altyapısını kullanan migrosnete gecerdim. kurulum ücreti yok aylık 349tl ocak ayında zamlanabilir. netgsm gibi belli bir süre sabit fiyat garantisini görmedim.
migrosinternet.alfailetisim.com.trMigros Ev İnterneti - Kotasız, Faturasız & Taahhütsüz Fiber İnternethttps://migrosinternet.alfailetisim.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 22 Aralık 2024; 15:44:29 > -
Türknet de ilk zamanlar akşamları ping çok yüksek çıkardı, sonra genel olarak bir çalışma yaptılar yavaş yavaş düzendi.
Bu yüzden diyorum bunlar da yeni olduğu için böyle sorunları yaşar mıyım diye? -
bu isslerin yaptığı birşey yok turk telekom birşey yaparsa olur.
-
Comnet'ten otomatik hizmet numarasını vererek Turknet'e geçiş yaptım. Aslında Netspeed firmasına geçiş yapmak istiyorum. Firma beni aradığında "Comnet'ten ilk bize geçiş yapmanız gerekiyordu, size yeni abonelik yapmamız gerekiyor, şu anda Turknet'te iseniz 3 ay bekleme süreniz mevcut bu nedenle biz müdehale yapamıyoruz" dediler.
Benim bildiğim; BTK tarafından 3 aylık zorunluluk bu mağduriyetten ötürü kaldırılmıştı, acaba ilgili ekibin bu konuda bilgisi mi yoktu diye düşündüm, belki ben de yanılıyor olabilirim. Bilen birisi bu konuda yardımcı olabilir mi acaba?
-
Migros netin telefonu bile acilmiyor.
Bende bu yuzden vazgectim.daha abone olmadan ulasamiyorsun.ilerde sorun ciksa araki bulasin -
ISS lerin hepsi comnet sonrasi bu şekildeydi arkadaşlara 5-6 gün sonra geri dönüş yaptı netspeed, gibir ve millenicom ve netgsm. Türk Telekom altyapısı kullananların hepsi bu şekilde jaa şansına 40 dk icerisinde geçiş yapanda oldu benim geçtiğinde benimkiyse 22 saatte oldu. Ve müşteri hizmetlerine baglanmam ise tam 50dk sürmüştü benim baglanmam diğer arkadaşın benim geçtiğim firmaya geçiş süresinden fazla sürdü. Şans işi tüm ISS ler. -
Ben de comnetten turknete geçtim ama geçmez olaydım. Ayın 13 ünde akşam çağrı merkezinden başvurdum. 14 ‘ünde geçiş tamamlandı dediler interneti kullanmaya başladım sorunsuz. Ayın 20 sinde bir anda kesildi ve hala gelmedi. 3 gündür uğraştırıyorlar. Aktivasyon ile alakalı bir sorun var deyip duruyorlar da yapmışlardı zaten aktivasyon. Hem comnette hem turknette mağdur olduk nasıl bir iş ben anlamadım. Modemde de hem internet hem wan ışığı yanmıyor nasıl çözecekler belirsiz. -
3 ayı Comnet ten çıkmak için lütfettiler. Sağlayıcılar arasında 3 ay beklemeniz gerekiyor, bu yüzden Türknet ten de diğerine geçiş için 3 ay beklemeniz gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 23 Aralık 2024; 16:44:58 > -
Portunuz kapanmış. Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Teknik bilgiler kısmına girdiğinizde burası nasıl gözüküyor. Benimki gibi bomboş mu yoksa dolu mu?
-
Aynı sizinki gibi gözüküyor. Destek kaydında da sürekli önceliklendirdik deyip duruyorlar. Portun kapanması da çok enteresan , comnet tarafındaki abonelik sonlanmadan buraya geçmiştim. Sözde 2 ay bedava vermişlerdi 1 haftası gitti zaten. Evden çalışıyorum baya yordu beni bu durum.
-
Bugün dönüş yaptı turk.net
port iptal olmuş dedi. tamamen sıfırdan abonelik başlangıcı yapmalıymışız.
dedim geçiş olmadan ben nasıl turknetten hizmet alabildim? bana kullanıcı adı şifre verdiniz. modeme girdim bağlantı sağladım 3 gün kullandım. böyle rezalet mi olur?
btk'ya ve rekabet kuruluna bildirim yapacağım. umarım denetçi yollayıp sağlam bir ceza yapıştırırlar.
reziller !!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X