< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (327. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bende bir bilgilendirme yapayım.
Bende comnet faciasından sonra Netgsm ye geçtim bir arkadaşın referansı ile. Haziran ayına kadar 259 TL sabit fiyat. 30 dakikada işlemler tamamlandı. Hız konusunda comnetten daha iyi. Bir sorun yok şimdilik çok memnunum. Hiçbir site kısıtlaması yok yani vpn ye gerek yok.
Bildiğin kadarı ile arkadaşını getir kampanyası 31.12.2024 e kadar devam ediyor. 40 TL 6 ay boyunca faturada da indirim yapıyor. Geçmek isteyene yol yol yordam hakkında yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 25 Aralık 2024; 20:29:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vpnsiz giriş yapılma diye bir şey yok zaten olsa bile yasal değil.
vpn siz giriş yapılıyordu comnet de
Yasal değildi zaten öyle bir şey olmamalı.
Kardeşim bilgin olmayan şeyler hakkında yorum yapma, bazı iss ler yasaklı sitelere vpn siz girişe izin veriyor, netgsm de izin veriyormuş mesela
Ben senin kardeşin değilim 1, yasaklı olan siteler vpn ya da dns değiştirme olmadan açılıyorsa bu yasal değildir istediğin yerden araştır 2. Açılıyor demek açılması gerektiği anlamına gelmiyor.
efsane nete geçtim. 35mb paket ondada yasaklı sitelere girişe izin veriyor.. hızım 31/ 11 geliyor ping 15.17 arası.
aylıj 195 tl ön ödemeli olarak alınıyor..isteyen arka arkaya, 3 aylık 3 aylık alıp toplu olarak süreyi uzatabilir..
Comnet ücret iadesi için nereye başvuru yaptınız.yapanlar bilgi verebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 26 Aralık 2024; 16:30:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
10line net kullanıyordum zam yaptı taşımayı düşünüyorum 35mbps fiber interneti 380+50=430tl ye yükseltti.
euronet ve efsane net kullanan arkadaşlar memnunlar mı,ikisinden birine taşıyacam
-
Arkadaşlar bu comnet iadeleriyle ilgili bir gelişme var mı? Hakem heyetine başvuru yapacağım bugün, yatırmadılar hâlâ, 205 gün kullanım hakkım vardı, ne arayan var ne soran…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı dert bende de var. Telefonlara da cevap vermiyorlar. 10dk bekletip müşteri temsilcileri meşgul diye kapatıyorlar.
Websitelerinde iade işlemleri hala devam ediyor diye duyuruları var.
Online başvuru yapan birisi detaylı bir anlatım hazırlasa herkese yarar aslında.
Ben bi girdim de biraz detay var doldurulması, seçilmesi gereken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 2 Ocak 2025; 2:50:33 > -
Ben 1 hafta önce netspeed'e geçtim, 12 aylık peşin ödeme yaptım, 4700 TL (600 tl si yeniden kurulum) normalde 4100 tl 12 aylık
Aylığı 340 TL ye denk geliyor.
Bu fiyat 31 aralığa kadar geçerli demişlerdi, şuan 12 aylık aynı mı bilmiyorum
Zaten daha önce netspeed kullandım çok memnun kalmıştım.
1 ay önce migrosnete başvurdum kullanıyorum. Şimdi iss değimi yapabilir miyim yoksa 3 ay doldurmam mı gerekiyor?
-
Memnun musunuz hocam?
Deneyimleri paylaşabilir misiniz?
Modem kira ücreti var mı?
Bende turbonet kullaniyorum.
Efsanenete geçeceğim sanırım en ucuzu bu sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
taksit var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok (öyle biliyorum)
Sen yine bir arayıp sor taksiti
12 aylık ödeme aynı mı onuda sor
Sonradan taksit olayı da kalktı zaten
vdsl de kira yok. hat açıldı 2 güne yoğunluk vardı biraz aradım. comnet den dolayı heryerde ypğunluk var normaldir.
35mb paket 31/11 alıyorum. ping 17 max geliyor..
ilk fatura ödemede 12 aylık ödeme çıkıyor.
ilk açılışda 1 ay fatura kesip öyle açıyolar. ön mdemeli olduğundan, 1 ay öyle açtılar.bn onu ödedim.
sonrasında 3 aylık aldım. şuanlık bir sorun yok. memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X