Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.513
Cevap
407
Favori
524.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
Giriş

Valla beni aramıyorlar da anlamadım. Comnetin yolladığı modem de duruyor. Yeni abonelikte kazanılmış haklar korunacak mı onunla ilgili birşeyler dediler mi size ? Yeni port tanımı ve yeni abonelik ne kadar sürecek acaba tükettiler insanı vallahi ben de şikayet edeyim hocam olacak iş değil şu olanlar. Biri dükkanı kapatıp gidiyor ,ötekine geçiyoruz port kapanıyor. Bir yaptırım yok nasılsa oynuyorlar insanlarla

• Biraz once migrosnete basvurdum mt si dun itibariyle yeni aboneligi telekom kisitlamis sade gecis yapiliyormus
  • Gıbirnet referans verebilecek varmidir
  • Evime sıfırdan internet kuracağım. Binada fiber var. Daha önce hiç bir firmadan kendi adıma internet açtırmadım. Hangisi iyi? Fiyat nedir? Evimde bilgisayar yok. yani internet hızı oyun anlamında benim için hiç önemli değil.
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Dm den yazıyorum hocam

• yasardogu35 kullanıcısına yanıt
    Ok.halloldu.tesekurler
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam, ben comnetten geçtim izmir kullanıcısıyım ve cidden memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.

• yasardogu35 kullanıcısına yanıt
    İnsallah ay basindaan beri ugrasiyorum eski oturan la ilgili sorun vardi bugun halletim 20 gundur internet yoktu. Yarin kuruluma gelirler.wifi 6 modem istedim bakalim getireceklermi.
    Antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 24 Aralık 2024; 19:55:33 >
  • Türknet 1000/1000 kampanyası var aylık 250 tl ama galiba bölgeye özel
    Zam gelecek diyorlardı ama ben hâlâ 250 ödüyorum
    Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    netspeed iyidir
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu:

"Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama abonelerin istekleri 35-40 megabit seviyesinde."

• Comnet iadesini alan var mi
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.