Şimdi Ara

Turknet Zihniyeti ve 45 gunluk Iptal Hikayem... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
32.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikaye güzel sürükleyici.. Finali 1000 tllik modemle yapıp 40-60 tl lik faturaya ağlamak büyük bir dram olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naten N kullanıcısına yanıt
    thh versyedın ilk 14 gun cezasız cıkıs vardı..
  • Ben de turknete başvuru yaptım. 1 hafta içinde bağlandı internet ama 35 hız dediler ancak 16 alıyorum. Şu an alabileceğimiz en iyi hız bu imiş. Kayıt açtık bekliyoruz. 1 hafta oldu arayan yok. Telefon ise halen bağlanmadı. Devre dışı.

• Türknet kullanacaksınız evde önceden bağlı internetiniz olması lazım o zaman kolay geçiliyor, ama yeni internet bağlatacaksanız yandınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağabey kusura bakmada 1000 liralık modem alacak paran var ama türknet ile muhatap oluyorsun. Ben bile bu fakir halimle türk telekom kullanıyorum çünkü güvenmiyorum o firmalara.
  • Hepsi aynı.. Tek istedikleri para para para..
  • Takma kafanı.
  • Türk Telekom’dan başkası yalan. 10 yıl olmuştur kullandığım süre, Allah bozmasın mutluyum.

Ucuz et meselesi bu.. pekmez dökülmesin de olabilir:)

Verin 20-30 lira fazlasını, tekel olmuş firma da size sorunsuz hizmet satsın. Her şeye kafa tutulmaz.

• paladinnn P kullanıcısına yanıt
    Neden 1000 TLye modem peki? Farkı nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hayatımda bukadar ezil iş bilmez yalancı bir firma görmedim Birde bu firmanın fan boyları var çıldırıyorum. 5 Ayımızı yediler en son ttnet e geri döndük tıpış tıpış İstanbul dışında sorunsuz kullanabilen yoktur sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usnn -- 14 Ocak 2019; 23:20:11 >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    TTNET'i 10 seneden fazla kullandım. Bu sürede sadece 2.ay süren altyapı çalışması hariç sıkıntı yaşamadım. Zamlardan sonra TURKNET'e geçişimde 55 TL fazlasını verdiğim firma sırf diğer ay fatura göndermek için süreci gereksiz bahanelerle uzattı. Merkeze gittiğimde onay belgelerini göstermemek için 40 takla attılar. Anlayacağınız hiçbiri ak kaşık değil hocam. Eminim bu çakallığı TURKNET'te yapar.
  • Senin gene iyi ben bu belge dalgaları yüzünden 1,5 aylık 0 kullandığım internetin faturasını ödedim.
  • ben uzun zamandır kullanıyorum turknet'i, 3 adet aboneliğim var, 4.aboneliğimide alacaktım fakat taşındığımız yerde fiber varmış sadece bende superonline dan aldım, bizim arızalarımıza ttnet görevlisi bakıyor, hatta arkadaş kendi numarasını verdi hiç arıza kaydı bile oluşturmuyorum direk kendisini arıyorum gelip çözüyor işi,
    yanlız şöyle bir durum var turknete işiniz düşmesin vay halinize, bir muatap bulabilmeniz için hattımı iptal ediyorum diye kayıt bırakacaksınız sonra kendileri sizi arayacaklar, o dakkaya kadar bir allahın kuluyla konuşma imkanınız yok, sesli yanıt zamazingosuyla uğraşıp kanser olursunuz, bu arada ben turknete geçtiğim dönem faturam yarı yarıya ucuzlamıştı, muhtemelen şuanda geçmezdim,
    sağolsun malum firma adsl için ayrı, telefon için ayrı öpüyordu.
  • Geçmiş olsun hocam senin yorumun nedeniyle, çok ufakta olsa aklımda yer eden bu firma artık tamamen devreden çıktı. Doğru dürüst hizmet vermedikleri artık net olarak inanıyorum. Umarım sorununuz çözülür, lütfen sonuna kadar gidin. Sanmasınlar her şey bu kadar kolay.
  • türknetten internet bağlatıyım dedim 45 50 günde bağlayamadılar interneti iptal ettirdim alamadığım hizmetin ücretini istediler üstüne üstelik onuda verdim birde diyorlar ki bu bizden kaynaklı değil hangi internet sağlayıcısına giderseniz gidin aynısı olacak dediler hemen aynı gün netspeede basvuru formu attım 3 gün içinde bağlandı internetim karşıma kim çıkarsa çıksın kesinlikle türkneti önermeyeceğim berbat bir sağlayıcı(bence) kimseyle de muhattap olamıyorsunuz anca iptal ettirme aşamasında arıyorlar sizi.
  • Turknet'den soğudum bir anda. Nedir bu arkadaş. İş bilmezlerin istiflendiği bir sığınma ülkesi olduk adeta.

• 2016'da bu rezilliği tattım ben 2 ay kullanıp 3 fatura ödedim sonra o gün bugündür her yere yazdım bulaşmayın diye ama fayda yok.

1 musibet bin nasihatten iyiymiş.

• Hayret ede ede okudum. Demek ki Türknet, internetini bağlatmayı başarabildiğin ve sorun yaşamadığın sürece güzel. Yoksa ayvayı yiyorsun.

• 1000 TL'yi modeme verecek kadar zengin, Türknet alacak kadar fakir birisi. Geçmiş olsun demek bile gelmez insanın içinden.
  • 1000 TL modeme verecek kadar zengin diye kaziklanmayı kayıtsız şartsız kabul edecek kadar mal değil diye mi laf sokuyorsunuz arkadaşa?

Bu arkadaş olayın para boyutunda değil belli ki.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.