< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinnn -- 14 Ocak 2019; 17:52:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinnn -- 14 Ocak 2019; 17:52:59 > |
Bağlattırabilirseniz güzel internet aslında
![]() |
Hayretle okudum.Rezillik resmen pes doğrusu.
|
Turknet sosyal medya biriminden misin?
|
Sorun turknette degil tüm türkiyede oldugu gibi turktelekom teknik ekibinde bilerek yanlış iş yapıyorlar
|
Sevgili DH|equ,
hem beceriksizlik hemde ustune bir de pervasizlik. kendine teknik diyen adam 26 Aralikta gizlice benim baglanti odama girip orada ne bulduysa karistiriyor. benim telefon hattimi degistiriyor, yilbasi sabahi bir akrabamiz aradi, neden telefonu acmadiniz ben torunumun (benim oglan) yilbasini kutlayamayacakmiyim dedi... arastirdik problemi bir de ne gorelim. telefon numaramizi degistirmis adam... biz bu 5 gun bize ait olmayan bir numara ile aramalarimizi yapmisiz... bizim numaramiz da artik kime gectiyse??? o da belli degil... inanilmaz tehlikeli bir durum bugunku Turkiye sartlari icin sizce de oyle degil mi? ama sonucta ne oldu? ne ozur ne pardon... al sana fatura dediler! |
Ben 10 yıllık ttneti bırakıp Turknet e geçtim. 3 4 gün içinde internetim bağlandı. Şu an canavar gibi çekiyor. Ayrıca her yöne 1000 dk konusma hakki da verdi. Daha ne yapsın adamlar
|
sevgili rbcntechnic evet yukarida yazdigim gibi %15-20 lik bir kullanici yuzdesi hic problem yasamadan baglatabiliyor. ama bu Turknete ozel birsey degil, istatistiklere bakinca genelde herhangi bir firma ile problem yasamayanlarin genel TR istatistigi bu... ne mutlu size ki siz sansli olanlardanmissiniz...
|
Şu forumda 2 kesimi blokluyorum. Bunlardan biri türkneti övenler
![]() |
1000 TL modeme verecek kadar zengin diye kaziklanmayı kayıtsız şartsız kabul edecek kadar mal değil diye mi laf sokuyorsunuz arkadaşa?
Bu arkadaş olayın para boyutunda değil belli ki. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cella -- 13 Ocak 2019; 22:19:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |