Şimdi Ara

TÜRKNET MODEMİ GİGAFİBER 5G KISITLAMASI YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba telefondan WİFİ 5G testi yapıyorum türknetin verdiği ZYXEL VMG8623-T50B Modem sürekli test yapıyorum zyxel de download 50 60 mb upload 10 mb çıkıyor sanki sınırlandırılmış gibi sürekli aynı hızı gösteriyor değişmiyor benim kullandıgım tplink archer vr1200 test yaptıgımda download 130 mb upload 172 mb çıktı zyxel modem arayüzüne baktım bu konuda çözüm bulamadım archer vr1200 türknet bilgilerini girip kurulum yaparken oda ip almadı kurulum gerçekleşmediği için kendi modemimi kullanamadım işlem yapamadım başka modem ile nasıl kullanacağım bu sorunu nasıl çözerim testide aşağıya bıraktım alttaki zyxel üsteki tp link

@TurkNet Destek @XpressMusic34 @Ö1f1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Ekim 2022; 16:41:24 >

• Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Wifi 6 destekimi router veya modemleriniz.

oim deki kaydıma bakan kişi benimle dalgamı geçiyor bu ne saçmalık ben wifi 5g de 2 modem test yaptım sizin modeminizde sorun var diyorum bana bu cevap veriyor

benim kabloluda sorunum yok wifi 5g de tam hız alamıyorum bunu belirttim alakasız cevap yazıyor

Cat7 1000mbps destekli ethernet kablosu ile yapacağınız hız testi sonuçlarıyla görebiliriz. Bizlere döküman(lar) alanından kablolu hız testi sonuçlarınızı iletmenizi rica ederiz. Kablosuz 5G ağı üzerinde aldığınız değerler 2.4G ağ hızına göre daha performanslıdır.Kontrolleriniz sonrası geri dönüşünüzü rica ederiz. İyi günler dileriz. .

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?

Destek Numarası: 56794595

oim den cevap veren kişi beni aradı biz hız garantisi veremiyoruz gibi saçma şeyler söyledi ben sizin modemde 5g de tam hız alamıyorum kendi modemimde alıyorum diyorum

robot gibi bana cevap veriyor btk ya şikayet edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Ekim 2022; 17:12:35 >
  • vr1200'e pppoe kullanıcı adı girerken turknet'in vlan id'sini de gir.

• emre1393 kullanıcısına yanıt

sadece adsl ve vdsl seçeneği var diğer seçip bilgileri girdikten sonra ip almıyor fiber kurulum yapamadım vdsl kurulum yapıyor

• yeni wifi 5g testi yaptım üsteki benim modem alttaki türknetin modemi arada 2 3 kat hız farkı çıkıyor modeminiz 5g hız veremiyor sorunlu

@TurkNetDestek

• Turknet'in kasıtlı olarak bir kısıtlama yaptığını zannetmiyorum, verdikleri router çok kaliteli değil. 1Gigabit hız veriyorlarsa WİFİ6 destekli bir router vermeleri lazım bence. Test sonucundan anladığım kadarıyla router'ın yanında değilsiniz, yanındayken hız testi yaptığınızda ne kadar hız alıyorsunuz? Kablo ile normal hızı alıyorsanız Turknet sorun yok deyip işin içinden sıyrılacaktır, WİFİ mevzusuna pek girmek istemiyorlar. Eğer kendi router'ınızı kullanmak istiyorsanız ve Turknet kullanmanıza izin vermiyorsa iki router'ı cat5e ve üzeri bir kablo ile LAN portlar birbirine bağlayıp ZYXEL'in wifi'sini kapatıp yola TP-Link ile devam edebilirsiniz, zira bu sorunu Turknet ile çözmeye çalışmak duvarla tartışmaya eşdeğer :D

• joster35 kullanıcısına yanıt

kablolu ve wifi 2,4 bağlanınca sorun yok ama zyxel 5ghz bağlanınca birden kısıtlama geliyor tam hız vermiyor telefondan 5g ile modem yanında testinde 50 download 10 upload veriyor tp link 5ghz ile test yapınca 200 download 200 upload veriyor aynı hız tplink te olsa anlarım ama diğer modemde sorunsuz daha yüksek hız veriyor buda türknetin verdiği modemde sorun oldugu anlamına geliyor destek kaydında da wifi 5g de sorun yaşadıgımı belirttim saha ekibi yönlendirdi gelip bakacaklar

• Ayni modemle laptopta 600mb telefonda 300mb hiz alıyorum problem bireysel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt

nasıl bireysel problem oluyor telefonda sorun yok ps5 ten tp lınk 5g ye bağladım 337 mb hız aldı zyxel bu hızları 5g de veremiyor

Söylemek istediğim modelden kaynaklı değil de belki de elinizdeki ürün arızalıdır çünkü aynı model cihazla yüksek hızlar alınabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de Modemde sonun olduğunu söylüyorum zaten aynı hatta bağlı iki tane modem takılı tplink 200 mb e kadar hız veriyor telefonda zyxel 5g ps5 bağladım 310 mb gösterdi ama telefona bu kadar hız vermiyor

Archer vr1200 fast.com speedtest gm 5 plus telefonda 200 mb hız görüyorum aynısını zyxel ile yapınca upload sabit 10 mb te kalıyor down 50 geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Ekim 2022; 1:25:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki cihazdan da en az 200 mbit üzerinde hız almanız lazım farklı bi telefonla da test etmeyi deneyin

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ettiğimde uzmanımız ekiplere iletmiştir. Ekipler adresinize gelerek sorunu çözümleyecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.