Şimdi Ara

Türknettenbuzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu firmaya sakın abone olmayın, müşteri hizmeti kavramı yok sanki yeni nişanlı gibi mesajlaşıp duruyorsunuz çözümde sunmuyorlar. Sakın abone olmayın. İnanın cumhurbaşkanına bile daha kolay ulaşılıyor. Her arızada suçu başkasına,atan bir firma. Bana yeni modem, kablolar aldırdılar. Türk Telekom'a destek talebinde bulunduk emri gönderdik diyorlar sokağıma gelen Türk Telekom yetkilisi bilgisayardan açıp gösterdiğinde böyle bir kayıt yok. Hattımı kapattırmak istediğimi bildirdim, bakalım hat kapatma işlemlerinde ne gibi zorluklar çıkaracaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen uzak durun da kapasite artırımı da yapılmıyor bir kaç kişi uzak dursa bir kaç kişi gitse rahatlar hat geri kalanlar rahat kullanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, böyle düşünmenize açıkçası çok üzüldük :( Aslında bize ulaşmanız o kadar zor değil. Siz sorununuz veya talebiniz için bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bir kayıt oluşturuyorsunuz ve sizinle hemen iletişime geçiyoruz. Aranması gerek kullanıcılarımızı arayıp sözlü olarak iletişime geçiyoruz.

Hem sistemin kullanıcılarımız için oldukça yararlı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü siz bize kayıt oluşturduğunuz zaman kayıt direkt olarak bir arkadaşımın ekranına düşüyor ve sorun çözülene kadar sizin hizmetinizle doğrudan ilgilenen bir arkadaşım oluyor. Sorun çözülene kadar tek bir kişi ile muhattap oluyorsunuz. Bu da işlem karmaşasının önüne geçiyor.

Telekom saha ekipleri bazı durumlarda bizim kullanıcılarımıza bu şekilde hatalı bilgiler vererek tabir-i caize sizleri caydırmaya çalışıyor. Bu durumlarda biz hemen alarm üretip gerekli yerlere durumu iletiyor ve yaptırım uyguluyoruz.

İsterseniz hizmetinizi hemen iptal ettirmeyin. Ben sizin için elimden geleni yapayım. Bana PM üzerinden yaşamış olduğunuz sorununuzun detayları müşteri numaranızla birlikte paylaşırsanız size yardımcı olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.