Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
788.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wakara

şu anda tarama yapan arkadaşlar hd kanalların tamami geldi mi yazabilir mi?

Kanallar daha gelmedi. Yarın gece 01.00'dan sonra gelecek.
  • Türksat 42e den başka bir şey yok 4A falan uydu çıkmıyor

elle gireyim dedim

FOX TV HD : Frekans : 12329 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 6666 mbs

star hd falan elle girdim....Türksat 42 e üzerinden sinyal yok yazısı çıkıyor...

bu yüzden uyduyu otomatik olarak yeniden taratıyorum...42e uydusu seçili olarak yeniden taratıyorum...birazdan sonucu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Frekansları anlamıyorum.... Arama tipi uydu....frekans....polarizasyon....sembol oranı....uydu turksat 42 e.....bizdeki menu boyle.....ben stat hd nasıl gircem...neyi nereye yazcam....

Daha yayın gelmedi. Lütfen 1 gün sabır edin ve yarın gece 01.00'dan sonra deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Arkadaşlar 42LW660S tv var bunun kendinden receiver'ı var. Buna nasıl ekleyebilirim? Bütün kanalları silmek şart mı? 11747 H li orta ve doğu karadeniz bölümüne olan frekansı yazıyorum çekiyor gösteriyor ama bulunann program 0 yazıyor nerede hata yapıyorum?

Daha devreye girmedi. Yarın gece 01.00'dan sonra işlem yapınız. Şehir neresi, çok doğu karadeniz değil ise batı paketini tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Arkadaşlar 42LW660S tv var bunun kendinden receiver'ı var. Buna nasıl ekleyebilirim? Bütün kanalları silmek şart mı? 11747 H li orta ve doğu karadeniz bölümüne olan frekansı yazıyorum çekiyor gösteriyor ama bulunann program 0 yazıyor nerede hata yapıyorum?

Daha devreye girmedi. Yarın gece 01.00'dan sonra işlem yapınız. Şehir neresi, çok doğu karadeniz değil ise batı paketini tercih edin.

Ordu merkez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

otomatik frekansı nereye giriyoruz. bende standart scart girişli sd receiver var.

Marka ve model nedir?
  • quote:

Türksat 42e den başka bir şey yok 4A falan uydu çıkmıyor

elle gireyim dedim

FOX TV HD : Frekans : 12329 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 6666 mbs

star hd falan elle girdim....Türksat 42 e üzerinden sinyal yok yazısı çıkıyor...

bu yüzden uyduyu otomatik olarak yeniden taratıyorum...42e uydusu seçili olarak yeniden taratıyorum...birazdan sonucu yazarım

Daha devreye girmedi. Yarın gece 01.00'dan sonra Batı paketi ile şebeke tarama yaptırırsanız tüm kanalları alabilirsiniz.
  • quote:

Ordu merkez.

Siz batı paketini kullanın. Yarın gece 01.00'dan sonra işlem yapacaksınız.
  • komple yeniden tarattım yayın falan yok boşuna çabalamayın kaldırılmayın
  • Arkadaşlar lütfen özel mesaj yerine bu konudan yardım almaya çalışalım. Özel mesaj kutusu dolmuş durumda, herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama aynı cihazı kullananlar ayrı ayrı yardım isteyince çok zor oluyor. Özellikle Neta ve Next cihazlar için elimden geldiğince bilgi paylaştım, lütfen sorunuzu bu konudan iletiniz ki size verdiğim cevaptan aynı cihazı kullanan diğer arkadaşlarda faydalansınlar.
  • quote:

komple yeniden tarattım yayın falan yok boşuna çabalamayın kaldırılmayın

Barış bey size 2-3 kez yazdım ama tekrar edeyim.

İşlemi yarın gece 01.00'dan sonra yapacaksınız. Lütfen şimdi değil yarın gece deneyiniz. Yarın gece sinyal alamazsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • 15temmuz'a kadar taratma yapmayın !

• Doğrusu 15 Temmuz imiş.
  • Eline sağlık hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gece yapıyoruz
  • Sorularınızı bekliyorum https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86072816

• www.flysat.com/turksat4a.php

www.flysat.com/turksat42.php
  • Bazı Uydu kurulumu yapan arkadaşlar bu şekilde ücretsiz ve gönüllü bir yardım konusunda rahatsız olduklarını, bu şekilde insanlara yardımcı olmanın kendi işlerini engellediğini ilettiler. Bende bir açıklama yapma gereği duydum.

Uydu kurulumu yapan arkadaşların işlerini baltalamak gibi bir amacımız asla olmadı, olamaz. Çanak kurulumu, çanak ayarlama gibi işler için yine uydu kurulumu yapan arkadaşlara ihtiyaç duyulacaktır, bu doğaldır. Ancak kimsenin basit bir kanal araması içinde 30-40 lira servis ücreti vermesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Burada gönüllü olarak insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, kimsenin ekmeği ile oynadığımızı düşünmüyoruz.

Lütfen konudan rahatsız olan ve işlerinin baltalandığını düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler. Basit bir frekans tarama için alınacak ücretinde ne kadar helal bir ücret olup olmayacağını herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Eline sağlık hocam

Rica ederim. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

bu gece yapıyoruz

Yarın gece 01.00'dan sonra işlem yapılacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.