Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
788.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yani şunu diyebilirmiyiz digiturk'de lig tv dsmattada ingiltere ligi maçlarını izlemeyen birisi olarak özel platformlara gerek yok normal hd uydu alıcısı almak artık yeterli oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Comandante -- 14 Temmuz 2014; 2:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

Bazı Uydu kurulumu yapan arkadaşlar bu şekilde ücretsiz ve gönüllü bir yardım konusunda rahatsız olduklarını, bu şekilde insanlara yardımcı olmanın kendi işlerini engellediğini ilettiler. Bende bir açıklama yapma gereği duydum.

Uydu kurulumu yapan arkadaşların işlerini baltalamak gibi bir amacımız asla olmadı, olamaz. Çanak kurulumu, çanak ayarlama gibi işler için yine uydu kurulumu yapan arkadaşlara ihtiyaç duyulacaktır, bu doğaldır. Ancak kimsenin basit bir kanal araması içinde 30-40 lira servis ücreti vermesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Burada gönüllü olarak insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, kimsenin ekmeği ile oynadığımızı düşünmüyoruz.

Lütfen konudan rahatsız olan ve işlerinin baltalandığını düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler. Basit bir frekans tarama için alınacak ücretinde ne kadar helal bir ücret olup olmayacağını herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

Rahatsız olan şikayet sistemini kullansın hocam, ellerinize sağlık

• Selam lütfen birisi cevap versin.

D-Smart kullanıyorum bu frekansları kendisi girecekmiş mesaj geldi. Şimdi benim makine ilk çıkan d-smart makinelerinden. Yani HD dekoder olandan değil. Ben bu HD kanallar ücretsiz olsa bile izleyemeyecek miyim ?

Şundan ;

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Temmuz 2014; 2:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Selam lütfen birisi cevap versin.

D-Smart kullanıyorum bu frekansları kendisi girecekmiş mesaj geldi. Şimdi benim makine ilk çıkan d-smart makinelerinden. Yani HD dekoder olandan değil. Ben bu HD kanallar ücretsiz olsa bile izleyemeyecek miyim ?

Şundan ;

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

Mantık açısından sence ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bazı Uydu kurulumu yapan arkadaşlar bu şekilde ücretsiz ve gönüllü bir yardım konusunda rahatsız olduklarını, bu şekilde insanlara yardımcı olmanın kendi işlerini engellediğini ilettiler. Bende bir açıklama yapma gereği duydum.

Uydu kurulumu yapan arkadaşların işlerini baltalamak gibi bir amacımız asla olmadı, olamaz. Çanak kurulumu, çanak ayarlama gibi işler için yine uydu kurulumu yapan arkadaşlara ihtiyaç duyulacaktır, bu doğaldır. Ancak kimsenin basit bir kanal araması içinde 30-40 lira servis ücreti vermesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Burada gönüllü olarak insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, kimsenin ekmeği ile oynadığımızı düşünmüyoruz.

Lütfen konudan rahatsız olan ve işlerinin baltalandığını düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler. Basit bir frekans tarama için alınacak ücretinde ne kadar helal bir ücret olup olmayacağını herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

Basit bir frekans tarama için alınacak ücretinde ne kadar helal bir ücret olup olmayacağını herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

5 Tl gibi cüzi bir miktar olsa neyse insan uğraşmak istemem der . Ama bazı kişilerin fiyatları çok uçuk vermeside hiç hoş değil toplasan 20 sayı ya giriyorsun ya girmiyorsun bunun için 30-40 tl almak ilginç( Hakkıyla emeğiyle düzgün fiyatla yapanlara sözümüz yok.). Tekrardan konu için teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: xprens123

quote:

Basit bir frekans tarama için alınacak ücretinde ne kadar helal bir ücret olup olmayacağını herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

5 Tl gibi cüzi bir miktar olsa neyse insan uğraşmak istemem der . Ama bazı kişilerin fiyatları çok uçuk vermeside hiç hoş değil toplasan 20 sayı ya giriyorsun ya girmiyorsun bunun için 30-40 tl almak ilginç( Hakkıyla emeğiyle düzgün fiyatla yapanlara sözümüz yok.). Tekrardan konu için teşekkürler hocam.

O uyducular hala 90larda sanıyo kendini heralda 😝internet diye bişey var onlar işsizlikten napcanı bilmio

• yarın gece iş çıktı deseniz ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

komple yeniden tarattım yayın falan yok boşuna çabalamayın kaldırılmayın

Barış bey size 2-3 kez yazdım ama tekrar edeyim.

İşlemi yarın gece 01.00'dan sonra yapacaksınız. Lütfen şimdi değil yarın gece deneyiniz. Yarın gece sinyal alamazsanız yardımcı olmaya çalışırız.

sağol evet öyle

tarama işini yarıda bıraktım ve kanal sırala ayarı karıştı ama zaten hd leri öne alcaktım yeniden iş olacak dediğin gibi yarını beklicem
  • Arkadaşlar Next YE-2000 FTA USB uydu alıcısı var. Arama kısmına baktığımda Turksat 1C, 2A falan var. 3A ve 4A yok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni decoder öneririmisiniz 4a destekleyen
  • Hocam 3A daki kanalları silmeli miyiz? Hem 4A hem 3A da olan kanallar çifter çifter mi olacak? Öyle olacaksa 3A yı silip 4A yükleyelim.

• Bu saçma ve sapkın düşünceye sahip satıcılar malesef var forumda. Az çok da belli zaten kimler olduğu. Yazık gerçekten çok yazık.
    Gerçi millette de suç var iki gram yazı okuyup biraz uğraşsa kendi kendine cozemeyecegi is yok ama alismisiz rahata keriz gibi gidip yine her ne sektörde olursa olsun para bayılmaya hazırız. Biz böyle oldukça onların gözünde enayi gibi görünmeye devam edicez malesef.
    Tamam sakinim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalleden beni de çağıran olur kesin uyduya bakmam için. 11844 27500 mü giriyoruz yine :)
  • Kanallar gitmiş frekansları elle aramaya kalktım hiçbirini bulmuyor bu arada uydu kısmında türksat 1c yazıyor uydu binaya bağlı kişisel kullanıma ait değil yardım edebilir misiniz?
  • Ilk cikan d smart kullaniyorum d-smartin kendi kanallari ucretsiz izliyorim bu hdleride izlermiyiz uydu hd değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Kanallar gitmiş frekansları elle aramaya kalktım hiçbirini bulmuyor bu arada uydu kısmında türksat 1c yazıyor uydu binaya bağlı kişisel kullanıma ait değil yardım edebilir misiniz?

Ne zaman yayın gitti? Az önce bende vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Ilk cikan d smart kullaniyorum d-smartin kendi kanallari ucretsiz izliyorim bu hdleride izlermiyiz uydu hd değil?

hd olmayan dekorderle nasil izliceksin hd kanallari? biraz dusun kendin bulursun cevabi

• Maşallah Digiturk'den daha fazla HD kanal var, bir de Digiturk'e aylık 12 TL HD parası ödüyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: zandax
    hisense 46T710D-S LED TV aldım turksat ayarlarını yapamadım servisi arıyorum açan yok modeli aratıyorum sonuç bulmuyor türksat uydu listesinde yok ne yapmam lazım yardım edene gerekirse parada verim bana uydu ayarları lazım acill lütfen

Öncelikle artık Türkiye desteği olmayan bir TV almışsınız, tercih biraz hatalı olmuş ama yardımcı olmaya çalışayım. Sizdeki seriyi inceledim 710D serisi, genelde bu seri hakkında nette bilgi yok ama bir kılavuz buldum. Türkçe olmadığı için çevirdim ama çeviride hata olabilir, yine de dediklerimi yapmaya çalışın.

İlk önce Smart tuşu ile Smart menüye gelin, Smart menü altında bölge seçenekleri isimli bir seçenek olacak. O kısıma girin ve Avrupa'yı seçin. Ülke bazında seçenek olmadığı için bize uyan yayıncılık türü olarak Avrupa'yı seçeceksiniz. Bu işlem sonunda tüm ayarlarınız sıfırlanacak. TV yeniden açılınca tekrar smart menüye girin ve Program Ayarları >> Kanal Sistemi (Kanal Listesi olarak da tercüme edilmiş olabilir) seçeneğine giriş yapın.

Yeşil tuşla tümünü seç yapın ve kırmızı tuşa basarak ne kanal varsa silin. Ön tanımlı olarak ABD kanalları gelmiş olmalı onlar işimize yaramayacağı için siliyoruz. Ardından aynı menüde Kanal Ekle olmalı. Kanal ekle'ye tıklayınca size bir uyarı verecek ve Uydu seçmenizi isteyecek. İşte burası kritik nokta, uydu seçmenizi istediğinde sarı tuşa basıyoruz ve uydu menüsüne giriyoruz. İlk seçenekte Atlas uydusu olmalı onun üzerine geliyoruz ve iki kez kumandadan ok tuşuna basıyoruz. Ok tuşuna basınca bu uyduya ait bilgiler ekrana geliyor.

Şimdi mavi tuşa basıyoruz ve bu sayede düzenleme kısmı açılıyor. Şimdi sırası ile uyduyu düzenleyeceksiniz ilk önce uydu adını Turksat olarak değiştirin, kumandanın rakamlarını yazı yazmada kullanabilirsiniz.

Buraya Dikkat:

Frekans kısmına 11844 yazıyoruz
    Tür bilgisi kısmından Mhz'yi seçiyoruz.
    Dalga yönü kısmından Vertical'i (dikey) seçiyoruz.
    Sembol eşiği kısmından 2222'yi seçiyoruz.
    İstasyon bilgisi kısmından istediğiniz seçebilirsiniz 1 olabilir.
    Çıkış gücü kısmında 12 kalacak
    Hata düzeltim oranı yazan kısmında 2/3 yazar onu 3/4 olarak değiştiriyoruz.

İşlemler bittiğinde tekrar mavi tuşa basıyoruz ve yaptıklarımız kayıt altına alınmış oluyor.

Şimdi tekrar Smart menü altındaki Program Ayarları >> Kanal Sistemi menüsüne giriyoruz ve ağ tarama seçeneğini seçiyoruz. Ağ tarama altında otomatik ağ tarama yazar ona tıklıyoruz ve çıkan listeden daha önce ayarladığımız Turksat'ı bir kez seçmemiz yetiyor. Bu işlemden sonra anten bağlantısı da düzgün ise Turksat kanallarını alacaktır. Güncelleme gerektiğinde bu şekilde tekrar yapabilirsiniz.

Takıldığınız kısımları bana sorabilirsiniz. Çevirilerde hata olabilir veya farklı şekilde çevirmiş olabilirler. Eğer yapamazsanız bana özelden ulaşın, TV'yi İngilizce menülü yapalım ve İngilizce menü üzerinden tarif edeyim.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Anladim, umarim euro logolu ile baslayan kanal sacmaligina son verirlerde avrupadaki turklerde turksat uzerinden ulusal kanallari HD izleyebilirler

İnşallah diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.