Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karasal yayına ne zaman geçilecek bütün avrupa karasal yayında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda ücretsiz olarak TRT,ATV,KANALA dışında hangi kanallar HD olarak izleyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: -Comandante

Arkadaşlar yani şunu diyebilirmiyiz digiturk'de lig tv dsmattada ingiltere ligi maçlarını izlemeyen birisi olarak özel platformlara gerek yok normal hd uydu alıcısı almak artık yeterli oluyor ?

Artık özel platformlara tematik kanallar dışında gerek kalmadı diyeceğim ama uydu kurulumcu arkadaşlardan sonra platform satıcısı arkadaşlarda bana yüklenecek diye demiyorum. Gerisini siz anlayın artık.

Yabancı ligleri nasıl izleyebilecegiz ki hangi Türksatka aanları veriyor mesela Ingiltere ilgini ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, ben Tacikistan'da yaşıyorum. 2 hafta öncesine kadar Türksat üzerinden seyrettiğim kanalların bir bölümü artık çıkmıyorlar. Önce Bugün ve Kanaltürk gitti daha sonra E2, CNBCE, Star, NTV ve NTV Spor seyredemez oldum. Antenciyi çağırdım dediki bu kanallar HD'ye geçti, sizin receiver eski kalmış, HD receiver lazım. Gitti receiver getirdi, onu taktık bu kanallar yine çıkmadı. Sonra telefonla sordu soruşturdu, yine antenci olan bir arkadaşı büyük çanak takmanız lazım dedi (240cm'lik).

Türksat'ın frekans listesinden baktım, bu kanalların hepsi 3A uydusuna geçmişler. Daha önceden 2A'daydılar sanırım. Ayrıca kapsama alanı ''Batı'' yani ''Doğu'' değil. Şimdi bu kanalları büyük çanak takarsak Batı kapsamasından mı alacağız, böyle birşey mümkün mü yoksa bizi mi yiyiyorlar anlamış değilim. Problemin çözümü için bir akıl verirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasfidanya

Merhaba arkadaşlar, ben Tacikistan'da yaşıyorum. 2 hafta öncesine kadar Türksat üzerinden seyrettiğim kanalların bir bölümü artık çıkmıyorlar. Önce Bugün ve Kanaltürk gitti daha sonra E2, CNBCE, Star, NTV ve NTV Spor seyredemez oldum. Antenciyi çağırdım dediki bu kanallar HD'ye geçti, sizin receiver eski kalmış, HD receiver lazım. Gitti receiver getirdi, onu taktık bu kanallar yine çıkmadı. Sonra telefonla sordu soruşturdu, yine antenci olan bir arkadaşı büyük çanak takmanız lazım dedi (240cm'lik).

Türksat'ın frekans listesinden baktım, bu kanalların hepsi 3A uydusuna geçmişler. Daha önceden 2A'daydılar sanırım. Ayrıca kapsama alanı ''Batı'' yani ''Doğu'' değil. Şimdi bu kanalları büyük çanak takarsak Batı kapsamasından mı alacağız, böyle birşey mümkün mü yoksa bizi mi yiyiyorlar anlamış değilim. Problemin çözümü için bir akıl verirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı günler.

Hocam bu batıdan ben bile sinyal alamıyordum anteni değiştirmeden yer Ordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Comandante

Arkadaşlar yani şunu diyebilirmiyiz digiturk'de lig tv dsmattada ingiltere ligi maçlarını izlemeyen birisi olarak özel platformlara gerek yok normal hd uydu alıcısı almak artık yeterli oluyor ?

Artık özel platformlara tematik kanallar dışında gerek kalmadı diyeceğim ama uydu kurulumcu arkadaşlardan sonra platform satıcısı arkadaşlarda bana yüklenecek diye demiyorum. Gerisini siz anlayın artık.

Yabancı ligleri nasıl izleyebilecegiz ki hangi Türksatka aanları veriyor mesela Ingiltere ilgini ?

İngiltere ligi türk kanallarında yok ama başka kanallar üzerinden izleniyorsa bilmiyorum.
    Digiturk aylığı 5 TL'ydi şimdi 8 TL yaptılar anında iptal ettim 5 TL yapana kadar Digiturk'e ölüm!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben Tacikistan'da yaşıyorum. 2 hafta öncesine kadar Türksat üzerinden seyrettiğim kanalların bir bölümü artık çıkmıyorlar. Önce Bugün ve Kanaltürk gitti daha sonra E2, CNBCE, Star, NTV ve NTV Spor seyredemez oldum. Antenciyi çağırdım dediki bu kanallar HD'ye geçti, sizin receiver eski kalmış, HD receiver lazım. Gitti receiver getirdi, onu taktık bu kanallar yine çıkmadı. Sonra telefonla sordu soruşturdu, yine antenci olan bir arkadaşı büyük çanak takmanız lazım dedi (240cm'lik).

Yapmayın yahu, biz yandık o zaman Bir de 4A üzerinden deneyeceğiz olmadı Digitürk D Smart filan bakacağız artık. Onlar da yurtdışına kutu ve kart vermezler herhalde uğraşacağız anlaşılan.

• quote:

quote:

quote:

Yapmayın yahu, biz yandık o zaman Bir de 4A üzerinden deneyeceğiz olmadı Digitürk D Smart filan bakacağız artık. Onlar da yurtdışına kutu ve kart vermezler herhalde uğraşacağız anlaşılan.

Millet buradan alıp ABD'ye falan götürüyormuş hocam öyle birşeyler okumuştum forumda ama konuyu açan arkadaş TV konusunda prof. isterseniz ona sorun en net bilgiyi o verir, sizin oradan eskiden çekiyorsa şimdi de çekmesi lazım çünkü 3A'nın yerine geçmiş ve kapsama kalitesi arttırılmış yazıyordu 1-2 sayfa geride.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Millet buradan alıp ABD'ye falan götürüyormuş hocam öyle birşeyler okumuştum forumda ama konuyu açan arkadaş TV konusunda prof. isterseniz ona sorun en net bilgiyi o verir, sizin oradan eskiden çekiyorsa şimdi de çekmesi lazım çünkü 3A'nın yerine geçmiş ve kapsama kalitesi arttırılmış yazıyordu 1-2 sayfa geride.

Sağolasın bakıyorum şimdi

• eee bunlar burda ücretsiz ise biz niye enayi gibi para veriyoruz.
    ozaman diyer şirketlerde hd yayını parasıza çevirirler.
  • güzel güzel star HD show HD fox HD ücretsiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seremın
    Ustam uydunun üzerinde nextnexstar yazıyor.TV ise Vestel.Yalnız tv tüplü uydu ise 6-7 yıllık herhalde.

TV'de bir şey yapmaya gerek yok. Sanırım sizde baya eski model Nextstar var. Yazılım v.s. güncellemesi yapmadıysanız 6-7 yıl önceki cihazlarda kanal aramayı tarif edeyim.

Kumanda'dan menü tuşuna basın >> ardından Uydu ayarları menüsüne girin >> otomatik arama menüsüne girin >> açılan menüde aşağıdaki değerler olacak, değilse üzerlerine tıklayıp ok diyerek düzeltin.

Uydu adı : Turksat
    Transponder : 11844 / 2222 / V
    NIT tarama : Açık
    Kanal tarama tipi : Tüm

Taramayı başlat tuşuna basın. Bu işlemi yarın gece 01:00 gibi yaparsanız yeni kanallar gelecektir.

Eğer yazılımı daha güncel bir cihaza sahipseniz aşağıdaki işlemleri yapın.

Menü tuşuna basın. Genel Ayarlar menüsüne girin >> Kanal arama >> Aşağıdaki şekilde düzenleyin.

Uydu adı : Turksat
    Pozisyon : Pasif
    TP sırası : 1
    Frekans : 11844
    Sembol oranı : 2222
    Polarite : Dikey
    Şebeke arama : Açık (Sağ sol tuşlarını kullanabilirsiniz)

Yazın ve kırmızı tuşa basın. (Veya sizde ne renkse tp ekle olacak, işlemleri onaylamak için ok tuşunu kullanın)

Son olarak Uydu Arama yazısına gelin ve tıklayın.

Yarın gece 01:00 dan sonra işlemi yaparsanız kanallar gelecektir.

Hocam eve gittim kumamdanın menü tuşuna bastım fakat dediğiniz şeyleri göremedim .Yani demek istediğim uydu adı:türksat gibisinden yazılar yok...

• hocam önerebiliceğiniz hd uydu alıcısı var mı?
  • arkadaşlar lg la640s kullaniyorum.15 temmuz gunu saglikli bir şekilde nasil ayarlama yapabilirim.samsung icin eklenmis bir video var lg icin koyarsaniz cok iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

eee bunlar burda ücretsiz ise biz niye enayi gibi para veriyoruz.
    ozaman diyer şirketlerde hd yayını parasıza çevirirler.

bi sen zekisin zaten ne kadar sacma sapan bi laf ettin sen ole ya

• hd derken 720 p mi 1080 p mi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs44

arkadaşlar lg la640s kullaniyorum.15 temmuz gunu saglikli bir şekilde nasil ayarlama yapabilirim.samsung icin eklenmis bir video var lg icin koyarsaniz cok iyi olur :)

Bende de aynı tvden var verilen frekansları girdiğimde olacağını düşünüyorum ama bir video olursa çok iyi olur tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

hd derken 720 p mi 1080 p mi olacak ?

1080i

ekleme : format HD olup 1080i olarak gorulecek fakat goruntu kalitesi cekilen kamera veya oynatilan video bant kalitesinde olcaktir.
    kimi hd kanallar var sd kalitesinde onu baz alarak soyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanpars -- 14 Temmuz 2014; 11:00:24 >
  • arkadaşlar guncel frekanslar bolumunde bi arkadaş yani ben gece 12 den sonrasi için cok güzel kanal siralamasi yapt im. benim siralamaya göz atip tv nizi bu siralamaya göre yapabilirsiniz. çok begeneceksiniz. şimdiden teşekkür ler.

• Ya arkadaş bu kanal d nin amacı nedir.HD yayın vermiyecek yazıyor şayet doğru ise ben bir daha kanal d izlemem ayıptır.2 kuruş kazanacam diye d smattan diğitürkten çıkmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.