Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gs44

arkadaşlar lg la640s kullaniyorum.15 temmuz gunu saglikli bir şekilde nasil ayarlama yapabilirim.samsung icin eklenmis bir video var lg icin koyarsaniz cok iyi olur :)

Aşağıda ekli olan Video ile LG modellerinde kanal güncelleme işleminin nasıl yapılacağını izleyebilir ve video'daki işlemleri sırasıyla uygulayabilirsiniz.

Video'yu DH üzerinden izleyemeyenler buradaki bağlantıdan izleyebilirler. LG Video anlatımı Sayın İhsan İzci tarafından hazırlanmıştır.

Samsung videosundan sonra LG videosu da eklenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasfidanya

Merhaba arkadaşlar, ben Tacikistan'da yaşıyorum. 2 hafta öncesine kadar Türksat üzerinden seyrettiğim kanalların bir bölümü artık çıkmıyorlar. Önce Bugün ve Kanaltürk gitti daha sonra E2, CNBCE, Star, NTV ve NTV Spor seyredemez oldum. Antenciyi çağırdım dediki bu kanallar HD'ye geçti, sizin receiver eski kalmış, HD receiver lazım. Gitti receiver getirdi, onu taktık bu kanallar yine çıkmadı. Sonra telefonla sordu soruşturdu, yine antenci olan bir arkadaşı büyük çanak takmanız lazım dedi (240cm'lik).

Türksat'ın frekans listesinden baktım, bu kanalların hepsi 3A uydusuna geçmişler. Daha önceden 2A'daydılar sanırım. Ayrıca kapsama alanı ''Batı'' yani ''Doğu'' değil. Şimdi bu kanalları büyük çanak takarsak Batı kapsamasından mı alacağız, böyle birşey mümkün mü yoksa bizi mi yiyiyorlar anlamış değilim. Problemin çözümü için bir akıl verirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı günler.

3A'da yayın alabiliyorsanız başka bir işlem yapmanıza, çanak değiştirmenize, çanak ayarı yaptırmanıza gerek yok. Bu gece 01.00 dan sonra şebeke tarama yaptırmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: seremın
    Hocam eve gittim kumamdanın menü tuşuna bastım fakat dediğiniz şeyleri göremedim .Yani demek istediğim uydu adı:türksat gibisinden yazılar yok...

Cihazın altına bakıp model numarasını da verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Aşağıdaki sayfayı bir inceleyin. Sizin menüye benzer menü hangisi ise bilgi veriniz. Tüm Next cihazlarının menüleri ayrı ayrı eklenmiş.

http://www.nextdestek.com/next-nextstar-startv-frekans-girme-islemi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarr35

hocam önerebiliceğiniz hd uydu alıcısı var mı?

Neta HD 6400 ve Next Mini Tango HD forumda önerilen hesaplı cihazlar. Neta STI, Next Novastar işlemci kullanıyor. Önceki sayfaları incelerseniz kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

hd derken 720 p mi 1080 p mi olacak ?

1080i oluyor yayınlar, kanalına göre 720p'de olabilir. Tabi çıkış 1080i görünse de önemli olan kanalın vereceği içerik. Genelde filmler, diziler ve canlı yayınlar çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknorl
    Bende de aynı tvden var verilen frekansları girdiğimde olacağını düşünüyorum ama bir video olursa çok iyi olur tabiki

Video ana sayfaya ve dört mesaj öncesine eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quichotte

Ya arkadaş bu kanal d nin amacı nedir.HD yayın vermiyecek yazıyor şayet doğru ise ben bir daha kanal d izlemem ayıptır.2 kuruş kazanacam diye d smattan diğitürkten çıkmayacak.

Doğan grubu kendi kanallarının HD yayınını da ücretsiz yaparsa D-Smart'da ne satacak? Ellerinde yerli Lig yayını yok, Avrupa maçları var ama onlarda bir şekilde izlenebiliyor. Tek artısı belgesel kanalları kalacaktır ki ülkece ne kadar çok belgesel kanalı izlediğimizi bilmeyen yok.

Doğan TV = D-Smart = Kanal D = CNN Türk = TV2 olduğu sürece bunların bedava HD kanal vermesi zor görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

eee bunlar burda ücretsiz ise biz niye enayi gibi para veriyoruz.
    ozaman diyer şirketlerde hd yayını parasıza çevirirler.

hocam senin söylediğini ben 1 aydır yazıyorum buralardan...uyduda herşey şifresizse platfrom üyeleri otomatikman enayi oluyorlar maalesef!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben Tacikistan'da yaşıyorum. 2 hafta öncesine kadar Türksat üzerinden seyrettiğim kanalların bir bölümü artık çıkmıyorlar. Önce Bugün ve Kanaltürk gitti daha sonra E2, CNBCE, Star, NTV ve NTV Spor seyredemez oldum. Antenciyi çağırdım dediki bu kanallar HD'ye geçti, sizin receiver eski kalmış, HD receiver lazım. Gitti receiver getirdi, onu taktık bu kanallar yine çıkmadı. Sonra telefonla sordu soruşturdu, yine antenci olan bir arkadaşı büyük çanak takmanız lazım dedi (240cm'lik).

Türksat'ın frekans listesinden baktım, bu kanalların hepsi 3A uydusuna geçmişler. Daha önceden 2A'daydılar sanırım. Ayrıca kapsama alanı ''Batı'' yani ''Doğu'' değil. Şimdi bu kanalları büyük çanak takarsak Batı kapsamasından mı alacağız, böyle birşey mümkün mü yoksa bizi mi yiyiyorlar anlamış değilim. Problemin çözümü için bir akıl verirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı günler.

3A'da yayın alabiliyorsanız başka bir işlem yapmanıza, çanak değiştirmenize, çanak ayarı yaptırmanıza gerek yok. Bu gece 01.00 dan sonra şebeke tarama yaptırmanız yeterli.

Yok hocam 3A'dan yayın alamıyorum sorun orada zaten. Türksat frekans listesine bakınca bu kanalların hepsinin tek bir TP'den çıktığını görüyorum ve kapsama alanı dogu değil batı maalesef (Tacikistan'da yaşadığımı hatırlatayım) Umarım bu akşam 4A'ya geçiş yapıldıktan sonra düzelir herşey.
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

• quote:

quote:

arkadaşlar lg la640s kullaniyorum.15 temmuz gunu saglikli bir şekilde nasil ayarlama yapabilirim.samsung icin eklenmis bir video var lg icin koyarsaniz cok iyi olur :)

Aşağıda ekli olan Video ile LG modellerinde kanal güncelleme işleminin nasıl yapılacağını izleyebilir ve video'daki işlemleri sırasıyla uygulayabilirsiniz.

Video'yu DH üzerinden izleyemeyenler buradaki bağlantıdan izleyebilirler. LG Video anlatımı Sayın İhsan İzci tarafından hazırlanmıştır.

çok teşekkürler:)

• quote:

quote:

Samsung video sunun oldugu linki atarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73
    hocam senin söylediğini ben 1 aydır yazıyorum buralardan...uyduda herşey şifresizse platfrom üyeleri otomatikman enayi oluyorlar maalesef!!

Platform olayı başka bir şey.

* FX
    * Fox Crime
    * Fox Life
    * Eurosport grubu kanalları
    * Discovery kanalları
    * National Geographic kanalları
    * Escale grubu kanalları
    * Viasat grubu kanalları
    * Travel Channel
    * Fox Sports
    * NBA TV
    * 24 Kitchen
    * BBC HD
    * VOX HD
    * BBC & SKY haber grubu

Gibi tematik kanalları izliyorsanız tek şansınız platform kullanmak oluyor. Ben bunları izlemem diyorsanız artık platform kullanmanız gerekmiyor. Tematik kanallarla işim olmaz diyenler için bu yeni durum çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk
    Samsung video sunun oldugu linki atarmisin

1. sayfada ilk mesajda var ve 6. sayfada var ama tekrar ekleyeyim.

Aşağıda ekli olan Video ile Samsung modellerinde kanal güncelleme işleminin nasıl yapılacağını izleyebilir ve video'daki işlemleri sırasıyla uygulayabilirsiniz.

Video'yu DH üzerinden izleyemeyenler buradaki bağlantıdan izleyebilirler. Samsung Video anlatımı Sayın The19yeter tarafından hazırlanmıştır.

• Merhaba,
    Arkadaşlar Arçelik televizyonum ve Gold Master uydu alıcım var. Kanalları nasıl ayarlayabilirim yarın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam 3A'dan yayın alamıyorum sorun orada zaten. Türksat frekans listesine bakınca bu kanalların hepsinin tek bir TP'den çıktığını görüyorum ve kapsama alanı dogu değil batı maalesef (Tacikistan'da yaşadığımı hatırlatayım) Umarım bu akşam 4A'ya geçiş yapıldıktan sonra düzelir herşey.
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

Tacikistan için maalesef yorum yapamıyor, Tacikistan nerede kalıyor, hangi polarizasyonda ve ülke olarak nerede maalesef bilmiyorum. Daha önce 3A'dan yayın alamıyorsanız 4A'dan da almanız zor.

Muhtemelen sizin bölge için 12699 V 6603 FEC 3/4 paketindeki kanallar uygun olacaktır. Yanda bilgilerini verdiğim Asya - Afrika paketini deneyin derim.

• Korax Mini IPBOX HD kullanıyorum. Uydu receiverler hakkında hiç bilgim yok.
    Turksat 4a uydu bilgilerini girip kanalları nasıl ekleyebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kanallar HD'ye geçiyor. Bu devirde zaten SD kanal kalmamalı
  • Kanal tarama isini yapamayacak biri icin bugunden yapayim demistim cunku yarin olmayacagim. Bu durumda hic ellemeyip bi uyducuya mi yaptirmasini soleyeyim

• Uyduculara Gün Doğdu Valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

Hocam 3A daki kanalları silmeli miyiz? Hem 4A hem 3A da olan kanallar çifter çifter mi olacak? Öyle olacaksa 3A yı silip 4A yükleyelim.

Temiz bir liste için yarın gece 01.00 dan sonra listenizdeki tüm kanalları silip ondan sonra şebeke tarama yaptırmanızı tavsiye ediyorum.

Teşekkürler hocam. Lg'lerde lnb frekansı var. Buraya ne yazacağımı biliyorsanız söyler misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.