Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visceroid

Çok faydalı konu olmuş, teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

çok faydalı bir paylaşım.teşekkür ederim.
    emeğinize sağlık.
    Rica ederim. Konu içinde birçok marka ve model HD uydu alıcısı ve LED TV'ye ait kanal güncelleme bilgileri ve 2 markaya ait videolu kurulum bulunuyor. Donanım Haber forumdaki en geniş kapsamlı konu oldu, inşallah böyle devam eder ve benden başka arkadaşlarda ellerinden geldiği kadar yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: seremın
    Hocam yardımlarınız için size çok çok teşekkür ediyorum fakat benim menüye girdiğimde karşıma çkan ekran verdiğiniz linkte yok inanılır gibi değil.Eve gidim uydunun model numarasını size vericem umarım o şekil hallederiz.

Tüm resimleri incelediğiniz halde yok ise biraz garip. Tüm Next modellerinin kurulumları verilmiş. Tam modeli verirseniz Next destek ile görüşüp sizin cihazda ne yapılması gerektiğini öğrenir sonra da sizi anlatmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Tkgs güncelleme gelmedi gelen varmı?

Şu an gelmez, gece 01.00'dan sonra TKGS güncellemesi gelecek. Gelmesi sabahı da bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyan40
    sadece bu dedğini yapınca tüm mesele bitiyor mu o tek tek kanal frekanslarını yazma ekleme gibi bişey yok dimi ?

Onlar 15 temmuz öncesi için kanalları görmek isteyenler içindi. Sadece dediğimi yapınca bu gece 01.00 dan sonra tüm kanalları otomatik olarak alabileceksiniz. Cihazınızda TKGS var ve açık iser işlem yapmanıza gerek bile yok, TKGS yok ise sadece Turksat Tanıtım kanalı frekansında şebeke tarama yaptırmanız yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

sadece bu dedğini yapınca tüm mesele bitiyor mu o tek tek kanal frekanslarını yazma ekleme gibi bişey yok dimi ?

Onlar 15 temmuz öncesi için kanalları görmek isteyenler içindi. Sadece dediğimi yapınca bu gece 01.00 dan sonra tüm kanalları otomatik olarak alabileceksiniz. Cihazınızda TKGS var ve açık iser işlem yapmanıza gerek bile yok, TKGS yok ise sadece Turksat Tanıtım kanalı frekansında şebeke tarama yaptırmanız yeterlidir.

o tkgs uydumda oldugunu nasıl anlıyabilirm ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dasfidanya
    Yok hocam 3A'dan yayın alamıyorum sorun orada zaten. Türksat frekans listesine bakınca bu kanalların hepsinin tek bir TP'den çıktığını görüyorum ve kapsama alanı dogu değil batı maalesef (Tacikistan'da yaşadığımı hatırlatayım) Umarım bu akşam 4A'ya geçiş yapıldıktan sonra düzelir herşey.
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

Tacikistan için maalesef yorum yapamıyor, Tacikistan nerede kalıyor, hangi polarizasyonda ve ülke olarak nerede maalesef bilmiyorum. Daha önce 3A'dan yayın alamıyorsanız 4A'dan da almanız zor.

Muhtemelen sizin bölge için 12699 V 6603 FEC 3/4 paketindeki kanallar uygun olacaktır. Yanda bilgilerini verdiğim Asya - Afrika paketini deneyin derim.

Bundan sonra Türksat kullanmamız zor gibi bir hisse kapıldım çok canım sıkıldı bu işe. Eutelsat üzerinden digitürk ile çözülür bu iş ama onlara da elini verdinmi kolunu kaptırıyorsun, hiç istemiyorum o yüzden.

• Hocam bende Sunny AT14100 mini uydu alıcı var. Ne yapmam gerektiğini söylersen minnettar kalırım, teşekkürler. (Bu arada uydu alıcı Mersin'de)
  • Şuan tarayınca yeni kanallar ekleniyor mu yayın olmasa da yoksa tpler daha eklenmedi gece mi eklenecek?
  • panasonic GW30 serisi içinde bilgi paylaşımı yapıldı mı?
    ben baktım ama göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toomanyj

quote:

quote:

o tkgs uydumda oldugunu nasıl anlıyabilirm ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: italyan40
    o tkgs uydumda oldugunu nasyl anlyyabilirm ?

TKGS destekli cihaz listesi.http://www.turksat.com.tr/img/engine-file/16b1ca5bbe18384f5e0763b0ab70b968.xlsx

2013 yylynyn son çeyre?inde cihaz aldyysanyz ve kutu üzerinde a?a?ydaki logo varsa cihazda tkgs özelli?i vardyr.

[simage]http://www.turksat.com.tr/upload/resim/tkgs.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64808BEAF -- 14 Temmuz 2014; 12:23:43 >

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam 3A'dan yayın alamıyorum sorun orada zaten. Türksat frekans listesine bakınca bu kanalların hepsinin tek bir TP'den çıktığını görüyorum ve kapsama alanı dogu değil batı maalesef (Tacikistan'da yaşadığımı hatırlatayım) Umarım bu akşam 4A'ya geçiş yapıldıktan sonra düzelir herşey.

Tacikistan için maalesef yorum yapamıyor, Tacikistan nerede kalıyor, hangi polarizasyonda ve ülke olarak nerede maalesef bilmiyorum. Daha önce 3A'dan yayın alamıyorsanız 4A'dan da almanız zor.

Muhtemelen sizin bölge için 12699 V 6603 FEC 3/4 paketindeki kanallar uygun olacaktır. Yanda bilgilerini verdiğim Asya - Afrika paketini deneyin derim.

Bundan sonra Türksat kullanmamız zor gibi bir hisse kapıldım çok canım sıkıldı bu işe. Eutelsat üzerinden digitürk ile çözülür bu iş ama onlara da elini verdinmi kolunu kaptırıyorsun, hiç istemiyorum o yüzden.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: dasfidanya
    Bundan sonra Türksat kullanmamiz zor gibi bir hisse kapildim çok canim sikildi bu ise. Eutelsat üzerinden digitürk ile çözülür bu is ama onlara da elini verdinmi kolunu kaptiriyorsun, hiç istemiyorum o yüzden.

Asya - Afrika paketi biraz üvey evlat durumunda ?u anda. 4A ile geçi? ile birlikte belki o paketteki kanal sayysy artar ama bu tamamen kanallaryn inisiyatifine kalmy? bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sku

Hocam bende Sunny AT14100 mini uydu alıcı var. Ne yapmam gerektiğini söylersen minnettar kalırım, teşekkürler. (Bu arada uydu alıcı Mersin'de)
    quote:

Orijinalden alinti: sku

Hocam bende Sunny AT14100 mini uydu alici var. Ne yapmam gerektigini söylersen minnettar kalirim, tesekkürler. (Bu arada uydu alici Mersin'de)

Sunny genelde bu durumda uydudan güncelleme veriyor. Menü >> Kurulum >> Uydudan Güncelleme ile kanal listesini almaya çaly?yn.

Elle yapaca?ym derseniz Menü >> Kanal Arama >> Ok tu?u
    Turksat'y seçip OK OK ile devam edin.
    Kyrmyzy tu?a basyn.
    A?a?ydaki de?erleri girin.

Frekans : 11844 MHz
    Polarizasyon : Dikey (V)
    Sembol orani : 2222
    Fec : 3/4

?ebeke arama : Açyk konumda olsun.

Daha sonra ok tu?una basarak atamayy ba?latyn.

Bu i?lemleri gece 01.00 dan sonra yapynyz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Şuan tarayınca yeni kanallar ekleniyor mu yayın olmasa da yoksa tpler daha eklenmedi gece mi eklenecek?
    quote:

Orijinalden alynty: Pozitron~

?uan tarayynca yeni kanallar ekleniyor mu yayyn olmasa da yoksa tpler daha eklenmedi gece mi eklenecek?

Daha eklenmedi. Gece 00:00 ile 01:00 arasy eklenecek, 01.00 dan sonra sistem çaly?maya ba?layacak.
  • quote:

quote:

TKGS destekli cihaz listesi.http://www.turksat.com.tr/img/engine-file/16b1ca5bbe18384f5e0763b0ab70b968.xlsx

2013 yylynyn son çeyre?inde cihaz aldyysanyz ve kutu üzerinde a?a?ydaki logo varsa cihazda tkgs özelli?i vardyr.

tgks değilmiş şebeke taraması diye bişey yok benim cihazda ilk söyleğin transponderi yapıcam ondan sonra yapılcak bişey yok herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

panasonic GW30 serisi içinde bilgi paylaşımı yapıldı mı?
    ben baktım ama göremedim.
    quote:

Orijinalden alynty: ravelli76

panasonic GW30 serisi içinde bilgi payla?ymy yapyldy my?
    ben baktym ama göremedim.

Hayyr yapylmady. Gece 01.00 dan sonra klasik ?ebeke arama özelli?ini kullanarak arama yapacaksynyz. Otomatik kanal aramayy yapmayy biliyorsanyz ba?ka bir i?lem yapmanyza gerek olmayacak.
  • Şu anda arattım uyduyu. Beyaz HD, Powertürk, Kanal a hd ve power Tv diye bir kanal sinyali eklenmiş yeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toomanyj

quote:

quote:

tgks değilmiş şebeke taraması diye bişey yok benim cihazda ilk söyleğin transponderi yapıcam ondan sonra yapılcak bişey yok herhalde

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: italyan40
    tgks degilmis sebeke taramasi diye bisey yok benim cihazda ilk söylegin transponderi yapicam ondan sonra yapilcak bisey yok herhalde

?ebeke arama veya network arama açyk konumda iken arama yapmanyz yeterli. Y?lem bu gece 01.00 dan sonra yapylacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: compuman

Şu anda arattım uyduyu. Beyaz HD, Powertürk, Kanal a hd ve power Tv diye bir kanal sinyali eklenmiş yeni.
    quote:

Orijinalden alinti: compuman

Su anda arattim uyduyu. Beyaz HD, Powertürk, Kanal a hd ve power Tv diye bir kanal sinyali eklenmis yeni.

Gece 01.00 dan sonra tüm kanallar eklenmiş olacak. Acele etmeyin, gece tüm kanal listenizi silin ve Turksat Tanıtım kanalı frekansında şebeke arama yaptırın.

• Biliyorum dostum ben şu anda eklenen varmı diye arattırmıştım sadece. Tüm kanallar gece gelir o zaman tekrar aratıcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Sony bravia
    KDL-40EX500

Tam bilmiyorum ama bu olsa gerek

Eğer modeli yanlış yazmadıysanız veya benimle dalga geçmiyorsanız cihazınızın sadece DVB-T ve DVB-C destekli yani DVB-S (Dahili uydu alıcısı) yok. Dahili uydu alıcısı olmadan Turksat yayınlarını izleyemezsiniz. Dahili uydu alıcısı olduğuna eminseniz lütfen modeli kontrol ediniz.

Yok hocam neden dalga geçeyim

Dediğiniz şeyi bilmiyorum. Kablo tv var ordan izliyorum.

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.