Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kanallar ara ara gidip gelmeye başladı bende sizde böyle bir sorun var mı?
  • teşekkür ederim.kısmet olursa sahurda tarama yaparım.evde 2 uydu var.ikisini de ayarlarım.
  • mesajım bulunsun
  • Arkadaslar kanal siralamasini tekrar mi ayarlamam gerek? Mesela turksat 4a daki atv hd direk turksat3a uydusundaki atv hd sirasina yerlesir mi?

En cok usendigim seylerden biridir kanal siralamasi yapmak.
  • Digitürk kullanıcıları nasıl bir yol izleyecek? Kolay kurulum filan mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

bu kanalları taratmadan önce eski kanalları komple siliyor muyuz ?

Bende bunu merak ediyorum.

cevap verecek yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi
  • Çok yararlı bi konu güzel paylaşım teşekkürler

• Arkadaşlar kafama takılan bir soru var.Bazı kanallar 4A uydusuna geçecek , önceki mesajlarda verdiğiniz frekanslarla 4a uydusuna geçmeyen kanallarda otomatik aramada çıkacak mıdır ? Ayrıca kanal ayarlarını gireceğim zaman Astra 4A/1E /(4.8E) var buna mı tıklayacağım yoksa Turksat (42E) ye mi ?

Edit : Uydu alıcım HD değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguropc -- 14 Temmuz 2014; 14:31:56 >
  • Gerçekten çok güzel bir konu açmış arkadaş çok teşekkür ediyorum cevaplanmış bir soru sormamak için çoğu sayfaya baktım ama gözümden kaçan olabilir 2 sorum var 1.taratmayı yaptıktan sonra kanallar eski sıralarına geri alabiliyor muyuz yoksa kendimiz tek tek mi ayarlayacağız 2.si uydu alıcısı hd yayını desteklemezse otomatik taramada hd kanallar gelmiyor mu?
  • Digiturk üyeleri ne yapıyor uydu alıcı hd değil.
  • Güzel bir konu teşekkürler.

Kafama takılan şey ise benim uydu da türksat 3a gözüküyor ancak 4a gözükmüyor. Uydu ekleme işlemi yapmam mı gerekiyor acaba ?
  • uguropc U kullanıcısına yanıt
    Turksat'ı seçeceksin dostum Uydunun konumu zaten 42.00'de HD olup olmaması önemli değil SD yayınları alırsınız sadece
    Ben şimdiden benim odadaki Philips TV'im Kanal Listesini sildim gece zorluk olmasın diye.
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    Digitürk kullananlar hiçbirşey yapmayacak. Onu zaten sistem ayarlıyor. Cihazı kapalı yani standby da bırakın.

• Arkadaslar su anda bazi kanallarda gidip gelmeler var. Bu normal bir durum. Mesela bizim cocuk trt cocuk kanalini izliyor. Onda da goruntu bazen gidecek gibi oluyor. Gece itibariyle duzelir. Su anda bu sikintiyi yasayanlar izledikleri kanalin Turksat 4A daki SD yayin frekansini taratsinlar. Muhtemelen yeni frekanslar devreye girmis olabilir.

• Ulan daha yeni digiturk aldım, püüüüüüü

• Merhaba, şebeke taraması yapacağım ama nereden yapacağımı bulamadım. Benim evdeki uydu alıcısında sadece Manuel Arama ve Otomatik Arama seçenekleri var. Uydu: DCR DT-9001
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaslar kanal siralamasini tekrar mi ayarlamam gerek? Mesela turksat 4a daki atv hd direk turksat3a uydusundaki atv hd sirasina yerlesir mi?

En cok usendigim seylerden biridir kanal siralamasi yapmak.

mecbur yapacan kanal sıralaması ana konuda var oradan en iyi kanalları en başta görebilirsin. ona göre dizersin.

• uguropc U kullanıcısına yanıt
    Turksat 42E kullanacaksın. Aynı yörüngede olduğu için tüm kanallar gelir.
  • Beyler bende goldmaster silver full hd var da bunda kuruluma girdim fakat taramayı bulamadım. Yapabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.