Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATV HD zaten hep ücretszdi başlıkta yeni hd kanallar belirtilirse daha makul olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Huultenpienennysleikkaus

Beyler bende goldmaster silver full hd var da bunda kuruluma girdim fakat taramayı bulamadım. Yapabilen var mı ?

Menü fotoğrafını koyarsanız yardımcı olabilirim.

Tabii ki hocam şöyle göstereyim :

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

Ben de şöyle ekledim uyduyu 42 derece enlemi ismi kendim verdim burdan arama yapabilirim diye o da olmadı

• DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Tüm kanalları silip taratma yapmanız gerekecek yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan Medya yine ayıp etmiş ver işte Kanal D ve Cnntürk'ü ücretsiz. Sanki bunlar Hd diye millet Dsmart alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu ismi eklemeye gerek yok. sadece verilen frekans değerlerini girip şebeke arama açık seçip aratmanız yeterli. o da yoksa kör tarama yapmanız da yeterli.
  • Şu an aratsak çıkacak mı kanallar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Uydu ismi eklemeye gerek yok. sadece verilen frekans değerlerini girip şebeke arama açık seçip aratmanız yeterli. o da yoksa kör tarama yapmanız da yeterli.

Hocam zaten frekans değerlerini girecek yer bulamadım. Yoksa girip hemen aratacaktım gece bi bakayım dedim ama değer girilmiyor. Kör tarama nedir ?
  • Lg de yönergeleri takip ettim sadece girilen değeri değil de listedeki bulunan 63 uydu frekansını tarıyor neden oluyor anlamadım
  • Çoklu tekli veya anten ayarlarında frekans değerlerinin yazılabileceği bir seçenek çıkıyor mu?Çıkıyorsa 11844 v 2222 3/4 frekans değerlerini girip bu gece 00.00'dan sonra veya yarın taratma yaparak yeni kanalları ekleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar benim Philips Smart Led TV'de Dahili HD uydu alıcılı televizyonumda 1000 küsürden fazla televizyon ve radyo istasyonu olduğundan ötürü hepsini sil seçeneğinide yok zannerdersem Fabrika ayarlarınada döndürmek istemediğimden dolayı altta sonradan buldum TV'yi yeniden kur adlı menüden tüm kanalları formatladı şuanda sadece geceyi bekliyorum muhtemelen yeni nesil Samsung TV'de de aynı işlem yapılabilir çünkü hemen hemen aynı.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Bu gece 00.00'dan sonra taratma yaparsanız yeni kanallar çıkacaktır.

• hocam bakın o Network Arama yazan şebeke arama demek. o açık olacak. Türksat tanıtım kanallarından bahsedilen frekans üzerinde olan kanala gelin bir de öyle deneyin. bulamazsanız transponder listesinden arayın. biraz kurcalarsanız bulursunuz. cihazınız zaten kör tarama yapıyordur muhtemelen.
  • Size tavsiyem hd uydu alıcısı almanız philips'in dahili uydu alıcısı yazılımı çokkk kötü :(

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Digitürk'te fişi takıp çıkartırsanız sorun çözülür.

• arkadaşlar kanalları silmedim ve elle transponder tara ya girdim bu yerde ne yapmam gerekiyor yardım edin acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerobianco90

Doğan Medya yine ayıp etmiş ver işte Kanal D ve Cnntürk'ü ücretsiz. Sanki bunlar Hd diye millet Dsmart alıyor.

Bunlar d-smart omur boyu ucretsiz olacak ta demislerdi.

• Hocam işte frekansı gireceğim yer yok. Sadece @mr.shadowx'dediği gibi network arama yeri var o kadar Neyse ben bu gece uğraşayım zaten burda oluruz hep beraber

Çok teşekkür ederim
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    8.aya girdim alalı 5 sene garantili Aralık ayına özel 120 ekran Televizyon fiyatıda uygundu Görüntü kalitesinden çok memnunum televizyonun evet uydu alıcısının pek fazla bir özelliği yok tek kumanda olması felan harici ama bence tek eksiği biss key menüsü olmaması daha önce Panasonic Neoplazma vardı bende fakat abim evlenince kendisi götürdü o televizyon çok iyiydi gerek görüntü kalitesi gerek uydusu fakat benim alacağım sıralar çok pahalanmıştı.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Panasonic bambaşka bişey tabi. 55" VT plasma var bende. 3 - 4 gündür tv yi açınca veya herhangi bir değişiklik olduğunda "Yeni Kanallar Bulundu. Güncellemek için OK e basın diyor.". Nasıl biliyor TKGS falan da yok. Müthiş TV ler bunlar ya.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.