Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçekten de görüntü kalitesi TRT HD ye falan fark atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Digitürk kullananlar hiçbirşey yapmayacak. Onu zaten sistem ayarlıyor. Cihazı kapalı yani standby da bırakın.

Kapatıp açsak? O sırada açık olma ihtimali epey yüksek.

Şu an digi kullanmıyorum ama önceki dönemlerde 2 farklı alıcısını uzun süreli kullanmıştım. Bu tip platformlarda kanal ayarları otomatik yapılır siz istesenizde müdahale edemezsiniz. Genellikle uydu alıcı kapalı iken kendini günceller, hemen kapatıp açınca yapar mı emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoshikatsu

Digitürk gibi alıcılarda ayar yapmamıza gerek varmı?

Yok.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir arkadaş olayı anlattı bana. Fişi çıkarıp takmak yeterliymiş.

• geçenlerde haber çıkmıştı biss key kalkacak diye

listede NDS de oluyordu biss key şifreleme mi ? yoksa kırılmayan şifrelerden mi? Videoguard denilmiş.

IRDETO şifreli digitürk dsmart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Temmuz 2014; 16:48:32 >
  • haber, frekanslar ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
  • Sa beyler bizim apartmanda merkezi sistem kurulu extra canak taktirmiyorlar fakat stari ntvsporu kisacasi Doğuş grubunun kanallarini cogu zaman izlwyemiyorduk . Simdi frekanslar degisince ayni sikinti devam edermi bide hd uydu alicisi alsam hd kanallari desteklermi merkezi sistem

• Benim Lg marka televizyonum ama bizim yayınımız uydu degil kablo tv. Ama eskiden yani bu sey cıkana kadar HD kanallarımız vardı. Sımdı cogu kanallarımız kayboldu. Ben ne yapabılırım bu konuda?
  • Allahım sana geliyorum, Beyaz TV FULL HD oluyor, Rasim Ozanı haftanın 4 günü , siyaset,futbol,magazin, ve din programlarında cam gibi göreceğiz.
  • Çok güzel bir haber oldu bu.Dört gözle bekliyorum geceyi
  • Ana konuda lg tv serileri için frekans ayarı videosu var, bende lg lb serisi bir tv var. seri içinde lb yazmamışsınız, acaba lb serisinde nasıl oluyor bu Turksat 4A otomatik kanal taraması. yardımcı olursanız sevinirim.
  • güzel çalışma teşekkürler.millet yina sağa sola uyducuya gelip gidecek.
    bilmeyen kişiler için çok zor güncellemek.uydulara iş cıktı yine.
  • Digitürk Eutelsat'ı kullanmıyor mu arkadaşlar? Türksat 4A yı mı kullanmaya başlayacak?
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Beyaz tv HD şu an aktif ve hiç de cam gibi değil. Sd den farkı yok.

• aytac18100 A kullanıcısına yanıt
    sorununuz hafif çanağın-lnb nin kayması ntvspor skyturk NTV o yüzden sorun çıkarır. Bi ihtimal lnb de arızalanmış olabilir.
  • Yanlış hatırlamıyorsam LA Liga NTV SMART spor HD kanalında idi. Bu kanal da daha samartta var. Hafta da bir iki maç NTV de veriliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

sorununuz hafif çanağın-lnb nin kayması ntvspor skyturk NTV o yüzden sorun çıkarır. Bi ihtimal lnb de arızalanmış olabilir.

peki merkezi sistem hd uydu alıcısı alsam sorun cıkartırmı desteklermi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Beyaz tv HD şu an aktif ve hiç de cam gibi değil. Sd den farkı yok.

Şükürler olsun
  • Bu Türksat 4a biss key kesin olarak kalkıyorsa bir kat daha sevinirim gerçekten birisi tam olarak aydılatabilirmi internetten haber bulamadım.
  • arkadaşlar kanalların hepsi geldi ama cl modülü yok diyo star tv hd de yarin mi aktif olucak
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.