Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yöneticiyle görüşüp sağlam bi uyducu getirtmen lazım. Uyduya bipbip yapan zamazingoyu bağlıyor, ayarı iyi yapar sabitlerse sizin iş olur.
    Sisteminiz sağlam olduktan sonra istediğiniz uydu alıcıyı bağlayın benimki o şekilde merkezi sistemde hiremco turbo hd 2 kullanıyorum...
    Mesela geçen hortum olduğunda anten biraz döndü trt nin hd kanalları bozuk, bize de uyducu gelmesi lazım.
  • keşke discovery channel ailesinin kanalları ücretsiz yayına geçsede dsmartı olmayan erkekler tv de kadın dizileri programları izlemek zorunda kalmasa

erkek adam discovery channel izler motorsiklet,araba,silah,bilim,elektronik tam erkek kanalı
  • Kanallar gelmiş heralde taratalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eregenthov44

arkadaşlar kanalların hepsi geldi ama cl modülü yok diyo star tv hd de yarin mi aktif olucak

suan ki star hd sifreli gece 00:00 dan sonra kademeli olarak tasima gerceklesecek. o saatten sonra kontrol ederseniz sinyal yakaladiginizda ekleyin sifresiz izlersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlanta firmasının sitesinde yapmış olduğu duyuru

quote:

Değerli Müşterilerimiz,

Bu gece saat 01:00 den sonra Türksat 2A uydusu üzerinde yayın yapmakta olan TV ve Radyo Kanalları yeni hizmete giren Türksat 4A uydusuna taşınacaktır.

Uydu alıcısı ve çanak anten ayarlarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Yapılması gereken işlemler aşağıdaki gibidir;

İnternet’ten Kanal Güncelleme özelliği olan modellerimizde:

Smart Box
    Smart G4
    Smart G4 Mini
    Hdbox-Hd Box (T)-Hd Box (S)
    Diamond
    Nero

Sabit anten ve Merkezi sistem kullanıcıları için gece yarısından sonra yayınlar aktif olduğunda güncel kanal listeleri Hosta konulacaktır. Siz kullanıcılarımız cihazlarınızın internet güncelleme seçeneği altında
    ‘’ İNTERNET’TEN KANAL YÜKSELTME’’ seçeneği ile güncel kanal listelerini indirebilirsiniz.

Yine bu modellerimizde internet bağlantısı kullanmayan müşterilerimiz ,

Menü-Kurulum-Kanal Arama-Manuel Arama seçeneğinden
    Frekans: 11844
    Sembol: 2222
    Pol : V

Bilgileri seçilerek ‘’NIT’’ (ŞEBEKE, AĞ, NETWORK, SAĞLAYICI) Açık yapılarak kanal taraması yapıldığında, yeni kanallarcihazlara yüklenecektir. Yeni yüklenen kanallar, listenin son bölümüne eklenecektir.

------------------------------------------------------------------

Aşağıdaki uydu alacılarımızda:

Atlanta ET-5000
    Atlanta ET-9000
    Atlanta 800HD
    Atlanta Neo
    Atlanta Shine
    Atlanta 2009
    Atlanta 2010
    Atlanta 900CI
    Atlanta 900FTA
    Atlanta Funbox
    Atlanta 500S
    Atlanta 1500s
    Atlanta 2007s
    Metabox
    Atlanta 2020
    Atlanta 345CI
    Atlanta 340-DCI
    Atlanta 300B
    Atlanta 300G
    Atlanta 445CI

Menü-Kurulum-Kanal arama-Manuel Arama seçeneğinden
    Frekans: 11844
    Sembol: 2222
    Pol : V

Bilgileri seçilerek ‘’NIT’’ (ŞEBEKE, AĞ, NETWORK) Açık yapılarak kanal taraması yapıldığında yeni kanallar cihazlara yüklenecektir.Yeni yüklenen kanallar listenin son bölümüne eklenecektir.

Destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla

Kaynak:http://atlanta.com.tr/haber.php?id=53

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

quote:

Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

yani artık ntvspor ispanya ligi maçları verdiğinde kanal şifrelenmeyicek mi?

Türkiye sınırları içerisinde biss şifreli yayınlar biss şifresi girmeden yeni uydu Türksat 4A ile birlikte normal kanal izler gibi izlenebilecektir.

hocam burası yeri degil biliyorum ancak bende next 17500 cihaz var. Şuan kanallardan ses gelmiyor. Bunu ben tamir mi etmeliyim yoksa yazılım falan yuklesem olurmu.

ayrıca nextdestek sitesine girdim güncell yazılım diye biryer var cihazı pc'ye hangi kabloyla baglayıp baglanmasını saglıcam ? orda resimli anlatmış ancak bilgisayardan işlem yapılıyor. Usb'den güncel sürüm yükleyebilirmiym belki ses sorunu bu şekilde hallolur yoksa uyduculara para vermek istemiyorum artık. teşekkrler

• samsung led tv mde anten ayarlarına falan giremiyorum tv nin kendi hd uydyu alıcısı mı olmakzorunda onun için
  • Konu çok başaralı ve bilgilendirme fazlasıyla yeterli emeği geçenlere teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

quote:

Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

yani artık ntvspor ispanya ligi maçları verdiğinde kanal şifrelenmeyicek mi?

Türkiye sınırları içerisinde biss şifreli yayınlar biss şifresi girmeden yeni uydu Türksat 4A ile birlikte normal kanal izler gibi izlenebilecektir.

hocam burası yeri degil biliyorum ancak bende next 17500 cihaz var. Şuan kanallardan ses gelmiyor. Bunu ben tamir mi etmeliyim yoksa yazılım falan yuklesem olurmu.

ayrıca nextdestek sitesine girdim güncell yazılım diye biryer var cihazı pc'ye hangi kabloyla baglayıp baglanmasını saglıcam ? orda resimli anlatmış ancak bilgisayardan işlem yapılıyor. Usb'den güncel sürüm yükleyebilirmiym belki ses sorunu bu şekilde hallolur yoksa uyduculara para vermek istemiyorum artık. teşekkrler

yazılım ne için atacaksınız?
    Ses olayını anlamadım?
    Bu gece 12den sonra
    11844 v 2222 veya 02222 3/4 yazıp taratma yapınız yeni kanallar gelecektir.

• Şu an eski haliyle kanallar gösteriyor, bu yayınlar gidecek mi? Hiç ellemezsek ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

samsung led tv mde anten ayarlarına falan giremiyorum tv nin kendi hd uydyu alıcısı mı olmakzorunda onun için

Fotoğraf çekerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

• aytac18100 A kullanıcısına yanıt
    hd uydu alıcı ile izleye bilirsiniz. ayrıca merkezi uyduda doğuş grubunu izleyememenizin nedeni nedir ? Bende merkezi kullanıyorum, hepsi gayet net. cihazınızdan kaynaklanıyor olabilir. yada kablo bağlantılarını kontrol edin.
  • Schneizel kullanıcısına yanıt
    gelişyorda biraz geç milet 4k yayın testlerine başladı biz hdye geçiyoruz bırak hdyi geçensene daha yeni 16:9 formatına geçildi sd yayınlar.
  • Uydu kafayı yedi

• quote:

arkadaşlar kanalların hepsi geldi ama cl modülü yok diyo star tv hd de yarin mi aktif olucak

Bu gece 0 0.00dan sonra aktif olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

samsung led tv mde anten ayarlarına falan giremiyorum tv nin kendi hd uydyu alıcısı mı olmakzorunda onun için

Bunu izle kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Berat

gelişyorda biraz geç milet 4k yayın testlerine başladı biz hdye geçiyoruz bırak hdyi geçensene daha yeni 16:9 formatına geçildi sd yayınlar.

4k yayın yapan yok. hotbird uydusunda test yayını verdikleri yayın 4xfull hd şeklinde. yani 4 kanal var. sağ üst,sağ alt, sol üst, sol alt şeklinde. Ayrı bir cihaz ile 4 kanal birleştirilip tv ye veriliyor. yani 4 k yayın yapan uydu yada kanal yok henüz.

ayrıca gerçek anlamda full hd yayın yapanda yok. 1080i yayın var. gerçeği 1080p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Allahım sana geliyorum, Beyaz TV FULL HD oluyor, Rasim Ozanı haftanın 4 günü , siyaset,futbol,magazin, ve din programlarında cam gibi göreceğiz.

A9 tv hd olsa yok demez kimse
  • quote:

quote:

Bu gece 0 0.00dan sonra aktif olacaktır.

Hocam bende işaretli kısımda dış anten yazıyor. oradada cok kalıtesız görüntüde kanallar falan var.

• bu kutuya sahip olan dsmart üyeleri neler yaptılar acaba ? Ne gibi yol izlemeliyim ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.