Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung ue40es6340 tvde nasıl frekans ayarı yapabilirim bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyan40

arkadaşlar kanalları silmedim ve elle transponder tara ya girdim bu yerde ne yapmam gerekiyor yardım edin acil
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

11844
    V(VERTİCAL)
    02222
    3/4 frekans değerlerini yazarsanız tüm kanallar çıkacaktır.Fakat şuan yeni kanallar çıkmaz bu gece 00.00'dan sonra taratmanızı vermiş olduğum frekans üzerinden yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

arkadaşlar kanalları silmedim ve elle transponder tara ya girdim bu yerde ne yapmam gerekiyor yardım edin acil

11844
    V(VERTİCAL)
    02222
    3/4 frekans değerlerini yazarsanız tüm kanallar çıkacaktır.Fakat şuan yeni kanallar çıkmaz bu gece 00.00'dan sonra taratmanızı vermiş olduğum frekans üzerinden yapabilirsiniz.

kanal silmeye de gerek yok yani dimi

• Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

• Doğan Grubu'nun zamanında milletin bilgisizliğinden ve teknolojiye merakından faydalanarak sattığı "Sansui Free TV"leri unutmadık.

Gidip herhangi bir elektronikçiden alınabilecek basit bir cihazı fahiş rakamlara ve çeşitli vaadlerle sattılar.
  • quote:

quote:

quote:

11844
    V(VERTİCAL)
    02222

kanal silmeye de gerek yok yani dimi

Silmesenizde olur fakat listenizin yarısı çalışmayan kanallarla dolar.

• TP Listesi yazan yere ekleme yapabiliyor olmanız lazım.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    dahili kullanıyorum bende smart tv de sizce yanlış mı yapıyoruz geçmeli miyiz hd uydu alıcısına zaten içindeki hd diye biz geçmedik ama
  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğrudur buldum ordan tarama yapabilirim teşekkürler
  • quote:

Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

yani artık ntvspor ispanya ligi maçları verdiğinde kanal şifrelenmeyicek mi?
  • Geçiş bu gece olucak değil mi?
  • DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Tv içindeki dahili uydu alıcılar yazılımsal olarak çok sıkıntılı ve kanal geçiş hızları biraz yavaş fakat memnunsanız hd uydu alıcısı almanıza gerek yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Geçiş bu gece olucak değil mi?

Bu gece 00.00dan itibaren geçişler başlayacak.

• Hükümeti kötürler birde neg üzel hizet yapmışlar :D Türkiye gelişiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

quote:

Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

Türkiye sınırları içerisinde biss şifreli yayınlar biss şifresi girmeden yeni uydu Türksat 4A ile birlikte normal kanal izler gibi izlenebilecektir.

• hocam orduda yaşıyorum otomatik frekanslar ne olacak ve kanal silme ile otomatik taramayı nasıl yapacağım. istersen ss atarım menünün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Geçiş bu gece olucak değil mi?

Bu gece 00.00dan itibaren geçişler başlayacak.

Hadi bakalım hayırlısı. özellikle yeni hd kanalların gelmesi çok iyi olacak kanal 7 trt spor kanaltürkün filan yayınları ortadaydı hd ye geçişleri çok iyi olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

quote:

Türkiye sınırları içerisinde biss şifreli yayınlar biss şifresi girmeden yeni uydu Türksat 4A ile birlikte normal kanal izler gibi izlenebilecektir.

çok iyi haber,baya oldu ispanya ligi izlemeyeli

• 4b uydusundan sonra tekrar yenibastan herseyi taratacagiz mi
    bir diğer sorum da erotik kanallar gelecek mi bu taramaya.

• Digitürk gibi alıcılarda ayar yapmamıza gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.