Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Herkes sayıp sövmüş de uydu kullanan yaşlı kesimi düşünen hiç yok. Ramazanın ortasında yeni kanalları kim gelip de değiştirecek yaşlılarımıza. Bayramdan sonra rahat rahat yapılabilir bu değişiklik. Herkes sizin gibi uyducu değil ufaktan beyin fırtınası yaparsanız.

Dedesini ebesini seven iftara gider yapar, bence o düşünce saçma. Teknik bir sıkıntı oluşmuştur üstesinden gelemedikleri için böyle bir açıklama yapmiskardir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Benim bildiğim STAR HD D'Smart, SHOW HD ise Digiturk ile sözleşöeleri var. Nasıl olacakta şifresiz yayın yapacaklar?

Yanlış anlaşılmasın ben de şifresiz yayını destekliyorum, ancak bu sözleşme olayı nasıl olacak bilen biri varsa bilgi versin lütfen...

Sözleşmeleri felan yok artık. Platformlarda şifreli yayın yapan ulusal kanallar tamamen keyfi şifreli yayın yapıyor.
  • kesin ellerine yüzlerine bulaştırdılar. başka mantıklı açıklaması yok bunun
  • Türksat'a erteleme için baskı yapan yayın kuruluşlarını ve bu baskılara boyun eğip halka verdiği sözde duramayan Türksat'ı kınıyorum buradan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah lg ph670s dede geçerlidir herhalde
  • Merhabalar, ben İstanbul'dayım Dsmart modül kullanıyorum Philips 55PFL7108 model tv ile; şimdi aşağıdaki frekanslardan üsttekini uydu menüsünden girince bütün kanallar gelecek değil mi? Yani kanalların ayrı ayrı frekanslarını girmeme gerek yok. Zaten ertelenmiş frekans değişikliği ama önceden bilelim olayı. :)

quote:

Avrupa ve Türkiye için otomatik frekans bilgisi

Frekans : 11844 MHz
    Polarizasyon : Dikey (V)
    Sembol oranı : 2222
    Fec : 3/4

* Marmara Bölgesinin tamamı
    * Ege Bölgesinin tamamı
    * Akdeniz Bölgesinin tamamı
    * İç Anadolu Bölgesinin Tamamı
    * Karadeniz Bölgesinin Batı Karadeniz bölümü

Orta doğu ve Türkiye için otomatik frekans bilgisi

Frekans : 11747 MHz
    Polarizasyon : Yatay (H)
    Sembol oranı : 27500
    Fec : 5/6

• Digiturkü ve dsmartı sektorumde olması nedenıyle yakınen izler strajedilerini

iyi kotu bilirim. Bu alemde dsmart kadar kalitesiz ticari ahlakdan yoksun bir firma gormedim.

kendi cıkarları için herseyı yapar bunlar frekans dıgısıklıgınde de mutlaka bır hesapları vardır.

ayrıca idmantv simdi digiturk paketine gelmiş sampiyonlar ligi macları baslasın bakalım neler yapacaklar.
  • neden ertelendi bir bilgi var muı
  • ne zamana ertelendiğini bilen var mı?
  • Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı, uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi verilecektir

http://turksat.com.tr/img/news-file/b2331c4547b1965edd39d4580363da9d.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 14 Temmuz 2014; 22:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Herkes sayıp sövmüş de uydu kullanan yaşlı kesimi düşünen hiç yok. Ramazanın ortasında yeni kanalları kim gelip de değiştirecek yaşlılarımıza. Bayramdan sonra rahat rahat yapılabilir bu değişiklik. Herkes sizin gibi uyducu değil ufaktan beyin fırtınası yaparsanız.

O zaman ne yapacaklar şekerim?

Sanki daha önce hiç mi yapılmadı frekans güncellemesi.

türksat çalışanısın herhalde.

digitürke, dsmarta iyi prim veriyorsunu aferin!
  • şuan çalışan yeni hd kanal var mı frekansları girdim ama bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Beyler bende Samsung LED TV mevcut. Herhangi elle bir işlem yapmadan kendisinin güncelle yapması gibi bir ihtimal var mı? Evde olamayacağım bir kaç gün o yüzden soruyorum.

Yazılım güncel mi?

Vestel güncelleme ile o desteği otomatik halde getirdi. (Servis menüsünün resmini atabilirim inanmayana)

Standby da bile güncelliyor artık tv.

Türksat'ın sitesinde tkgs desteği veren üretici listesi var. Oraya bakın isterseniz.
  • an itibariyle 1 ocak 2015 tarihine ertelendiği bilgisi geçmektedir forumda. şaka şaka.
    hayır şaka değil bir karanlık türkiye gerçeği
  • Temmuz 20 olabilir geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez hazırlamıştı kendini hiç olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Merhabalar, ben İstanbul'dayım Dsmart modül kullanıyorum Philips 55PFL7108 model tv ile; şimdi aşağıdaki frekanslardan üsttekini uydu menüsünden girince bütün kanallar gelecek değil mi? Yani kanalların ayrı ayrı frekanslarını girmeme gerek yok. Zaten ertelenmiş frekans değişikliği ama önceden bilelim olayı. :)

quote:

Avrupa ve Türkiye için otomatik frekans bilgisi

Frekans : 11844 MHz
    Polarizasyon : Dikey (V)
    Sembol oranı : 2222
    Fec : 3/4

* Marmara Bölgesinin tamamı
    * Ege Bölgesinin tamamı
    * Akdeniz Bölgesinin tamamı
    * İç Anadolu Bölgesinin Tamamı
    * Karadeniz Bölgesinin Batı Karadeniz bölümü

Orta doğu ve Türkiye için otomatik frekans bilgisi

Frekans : 11747 MHz
    Polarizasyon : Yatay (H)
    Sembol oranı : 27500
    Fec : 5/6

paşa paşa modülün tadını çıkarın. güdümlü kanallar hd olsa ne olur olmasa ne olur. ver-dik-le-ri ta-rih bi-le ya-lan çık-tı

• Ramazan nedeniyle deniliyor da ha ramazan ha bayramdan sonra ne fark ediyor? Uyducular ramazanda tatil mi yapıyor?
  • Bu kararı alan koyunun Allah cezasını versin. 14 temmuz diye davul zurnayla duyurdular değişime 6 saat kala ramazandayız deyip iptal ettik diyorlar. Bugün mü öğrenmişler ramazanda olduğumuzu? Resmen milletle dalga geçiyorlar, iyice azıttılar ortada mahkeme kararı yok birşey yok keyfi iptal ediyorlar. Turksat müdürü ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir bu olay yılın fiyaskosudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 14 Temmuz 2014; 23:24:29 >
  • arkadaşlar standart sd uydu alıcım var suan sinyal yok yazıyor tum kanllarda sızce neden hıc bır kanal ızleyemıyorum ?

Uydu alıcım hiremco x2
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.