Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda 6-7 senedir çılgınlar gibi satılan LCD, LED televizyonlar hakkını verecek, çamur gibi yayın izlemek zorunda kalmayacak millet. Tabii HD Uydu Alıcısı masrafından kaçmazlarsa.
  • kablolu tv ye bişi yapacak mıyız modüllü kullanıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

Bu kararlı alan koyunun Allah cezasını versin. 14 temmuz diye davul zurnayla duyurdular değişime 6 saat kala ramazandayız deyip iptal ettik diyorlar. Bugün mü öğrenmişler ramazanda olduğumuzu? Resmen milletle dalga geçiyorlar, iyice azıttılar ortada mahkeme kararı yok birşey yok keyfi iptal ediyorlar. Turksat müdürü ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir bu olay yılın fiyaskosudur.

Bu ülkede neler oldu kimse yerinden olmadı bu basit olay için mi( benim için fiyasko) istifa edecekler. Bir ramazan olduğu bugün akıllarına geldi her olayda halkı uyutmaya o kadar çok seviyoruz ki, şimdi bu karardan sonra bak ne güzel halkı düşündüler o yüzden ertelendi diyenler bile çıkacaktır. Benim güzel ülkemde bir kere yaptığı yanlışı çıkıp delikanlı gibi söyleyen olmadığı için bunlar normal.

• türkiye forumdan ibaret yada sosyal medyadan ibaret değil biz sanıyoruz ki herkes bizim gibi duyarlı milletin umrunda değil hd sd nedir bunu bilmeyen adam o kadar çok ki ülkede adam akşam dizisi ekranda olsun yeter böyle bir ortamda biz inanın yokuz diyebiliriz işde gerçek bu ama dediklerinizde çok haklısınız gerçekten çok büyük ayıp yalan fiyasko bari böyle bir yalanla iptal etmeselerdi ben en çokda buna kızdım insanı aptal yerine koyuyolar yazıklar olsun nediyim akşam akşam iyi sinirlendirdiler
  • çelişkiler ülkesi hani 2015 te antenler kalkıyodu bakan? hani karasal yayın oluyodu heryerde. taşrada belediyelere söktürdünüz direkleri? 2015 e 6 ay kala nedir bu eziyet. icraat tamam da hepsi laf, içerik nerde? yok, yaptığın işin içini dolduramıyorsun. kendi koyduğun tarihi iptal ede ede insanda gelecekten ümit bile bırakmadınız be....
  • Berkcumaligokcel B kullanıcısına yanıt
    Yine siyasete attınız ya konuyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Japonya fln 4K yayınlarına başladı hemde ücretsiz bizdekilerde ülke gelişti tayiip sayesinde kanallar hd oldu diye havaya girmişler he he ülke eyiyye gidiyor 20 yıl geriden geliyoz haberiniz yok

http://www.webtekno.com/multimedya/japonya-da-4k-televizyon-yayini-basladi.html

Ülkenin 20 yıl geriden gitmesi suçu mevcut hükümetin değil bu zamana kadar heykelden başka icraatı olmayan eski yönetimlerin suçu.

• bu konuyu da mı siyasete bağladınız yahu, pes diyorum. ulan siz böyle didişin durun, elin oğlu ülkeme yararlı ne yaparım da iktidara gelebilirim diye çabalar siz anca yapılan iyi ve kötü herşeyi eleştirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

kablolu tv ye bişi yapacak mıyız modüllü kullanıyoruz ?

• Bre gerizekalılar ramazan dolayısıyla ertelemek ne demek.insanların en fazla televizyon başında oldukları, en boş zamanları ramazan ayıdır. frekans değişikliği için daha uygun zaman mı var Allah aşkına. 4 tane numarayı aç karnına giremeyecek kadar gerizkalı konumuna düşürdünüz ya milleti helal olsun

• michael01 kullanıcısına yanıt
    hayatımda duyduğum en bagnaz ve basit açıklama olmuş.böyle saçma bir neden olabilirmi başka bir avrupa ülkesi olsak o an görevden almışlardı yetkilileri..yazık memleketimin haline yazık..

sözüm size değil san. michael01
  • kasım da 4b fırlatılıyomus. yoruluruz bekleyekde ıkısını bırden aktıf ederız filan demıs olabilirlermi aceb
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Japonya fln 4K yayınlarına başladı hemde ücretsiz bizdekilerde ülke gelişti tayiip sayesinde kanallar hd oldu diye havaya girmişler he he ülke eyiyye gidiyor 20 yıl geriden geliyoz haberiniz yok

http://www.webtekno.com/multimedya/japonya-da-4k-televizyon-yayini-basladi.html

Ülkenin 20 yıl geriden gitmesi suçu mevcut hükümetin değil bu zamana kadar heykelden başka icraatı olmayan eski yönetimlerin suçu.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Gece sürpriz yapabilirler

• HD Kanal sayısı yine çok az.Ben yarısının HD yayına geçiş yapacağını düşünüyordum komedi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

Bu kararı alan koyunun Allah cezasını versin. 14 temmuz diye davul zurnayla duyurdular değişime 6 saat kala ramazandayız deyip iptal ettik diyorlar. Bugün mü öğrenmişler ramazanda olduğumuzu? Resmen milletle dalga geçiyorlar, iyice azıttılar ortada mahkeme kararı yok birşey yok keyfi iptal ediyorlar. Turksat müdürü ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir bu olay yılın fiyaskosudur.

O değilde Türksat'ın müdürü yeni atandı nereden atandı çok merak ediyorum.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Uydunun yakıtı bitti derlerse görün süprizi
  • Vay arkadaş ya kendimi hazırlamıştım baya yeni kanalları ayarlamaya yeni hd kanallara falan. Yapılacak iş mi lan bu şimdi

Ayrıca burdan siyaset çıkmaz ergen kardeşim kasma boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bemanetoglu -- 14 Temmuz 2014; 23:33:03 >
  • http://turksat.com.tr/img/news-file/b2331c4547b1965edd39d4580363da9d.pdf

şaka gibi...

biri çıksın şaka yaptık desin nolur ...

iki tuşa basıcaksınız be .3 yaşındaki yiğenimi yollasam daha iyi basar .tuşlara .1 aydır hazırlanamamışlarmı beyfendiler daha haziran diyolardı güya ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeyfimBilir -- 14 Temmuz 2014; 23:34:07 >
  • KeyfimBilir kullanıcısına yanıt
    :D bagnazı okudum bir an durakladım ne yazdım lan ben dedim kendi kendime sonra baktım sadece açıklamayı kopyala yapıştır yapmışım sonra okumaya devam ettim sözüm size değili görünce bir rahatlama geldi. Gerilim dolu dakikalar yaşattın :D
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.