Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Japonya fln 4K yayınlarına başladı hemde ücretsiz bizdekilerde ülke gelişti tayiip sayesinde kanallar hd oldu diye havaya girmişler he he ülke eyiyye gidiyor 20 yıl geriden geliyoz haberiniz yok

http://www.webtekno.com/multimedya/japonya-da-4k-televizyon-yayini-basladi.html

Ülkenin 20 yıl geriden gitmesi suçu mevcut hükümetin değil bu zamana kadar heykelden başka icraatı olmayan eski yönetimlerin suçu.

Gelişmiş ülkelerle de gelişmekte olan ülkeler karşlaştırılmasa bir de.

Ama şu türksatın açıklaması gerçekten komik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• michael01 kullanıcısına yanıt
    türksat açıklamasını kopyalamak istemiştim sadece arkadaşım..birden gaflet ve dalalet içerisine düştüm .sinir katsayım yukarı fırladı açıklamayı okuyunca.

sizi veya bir başkasını kırmak gibi bir lüksüm olamaz .selamlar..
  • KeyfimBilir kullanıcısına yanıt
    kırılacak bir şey yok zaten :D sadece aksiyon yaşadım onu yazıyım dedim :D bu arada dünya kupası 4k yayınlandı mı
  • teknik bir sorun cıktı dıyecegım ama beyaztv hd eklemıstım hala calısıyor.

belkıde bagzı TP lerde sorun var olabilirmi ki
  • Şu tvler keşke hiç çıkmasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

dünya kupası finali 4k yayınlandı mı?

Dünya kupasında 4K yayın yapılmadı diye biliyorum. Sadece 3 maçı kaydettiler.

Ayrıca Türkiye'de daha yeni HD yayınlara geçiyoruz. 4K'yı da artık 4K eskidiğinde geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Japonya fln 4K yayınlarına başladı hemde ücretsiz bizdekilerde ülke gelişti tayiip sayesinde kanallar hd oldu diye havaya girmişler he he ülke eyiyye gidiyor 20 yıl geriden geliyoz haberiniz yok

http://www.webtekno.com/multimedya/japonya-da-4k-televizyon-yayini-basladi.html

Ülkenin 20 yıl geriden gitmesi suçu mevcut hükümetin değil bu zamana kadar heykelden başka icraatı olmayan eski yönetimlerin suçu.

Gelişmiş ülkelerle de gelişmekte olan ülkeler karşlaştırılmasa bir de.

Ama şu türksatın açıklaması gerçekten komik :)

Konuyu değiştirme, siyaset kavgası başlamıştı oraya dönelim

• AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    bugün mediamarkta gördüm 1-2 maçtan 4k görüntüler dönüyordu brazilya maçlarından. Stattaymışsın gibi görüntü vardı :D 55inci filandı galiba tv :D
  • 4 k ne ki 44k izledik maçları saolsunlar spiker arkadaşlarımız sayesinde o kadar çok isim okuma sevdasındaydılarki hames mi jeyms mi kayt mı koyt mu derken bir zevkimiz vardı ondanda bıktırdılar.sanki kolombiyada maç izliyoruz ve bizler kolombiyalıyız jeyms e hames diyeceğiz ispanyolca .

baktım olmayacak açtım sky de sky uk ları ordan izledim ingiliz ne güzelde diyordu jeyms rodrigez diye .
  • Ben hala Türksat 1C'de kaldım, 4A'ya nasıl geçeceğim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoğun talepten dolayı erteleme yaptık demişler,doğrudur böyle toplu güncellemeyi istemeyenler başvurmuşlardır
    yeni frekansların acilen gelmesini isteyenler de başvursunlar o halde.
    ayrıca şu anda dizi tekrarlarının ve en berbat programların olduğu dönemde 2-3 kanalı HD izlemeseniz ne çıkar?
    şu olayı bile devlet meselesi yapanların neyi kafasını yaşıyor, sanki starı showu hd izlemeyince komaya gireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Samsung ue40es6340 tvde nasıl frekans ayarı yapabilirim bilen var mı?

Samsung için olan Video'yu izleyerek yapabilirsiniz. Geçiş ertelendi, muhtemelen Ramazan sonu olacak.

Videoyu nereden izleyebilirim hocam

• KeyfimBilir kullanıcısına yanıt
    :D isimleri yerel söyleyecekse ülkeleri de öyle söylesin almanya değil deutschland desin akıl almıyor zaten şu spikerleri kuyta koyt dedi zaten ben o an bir şoka girdim üstüne hala koyt dedi kendime anca geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

:D isimleri yerel söyleyecekse ülkeleri de öyle söylesin almanya değil deutschland desin akıl almıyor zaten şu spikerleri kuyta koyt dedi zaten ben o an bir şoka girdim üstüne hala koyt dedi kendime anca geldim

• Yeni kanallar bulundu diyor. Binaratalım bakalım

• michael01 kullanıcısına yanıt
    Evet Sony 4k tvlerde gösteriyorlar ben de izledim çok iyiydi görüntü.

• arasira kullanıcısına yanıt
    boşuna taratma.
  • beyler digitürke kolay kurulum yaptırayımmı ?
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    ?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.