Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turqie

Acil Basın Bülteni
    14 Temmuz 2014 – Pazartesi

TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi
    Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler
    dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı,
    uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir
    tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi
    verilecektir.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    Türksat A.Ş.
    “İletişimde Uzay Çağı”

yoğun istek demişler.
    ramazanda gece gece sahur mu yapalım kanal mı ayarlayalım.
    kanal arama bilmeyen köyde yaşlı insanlarımız da var.
    sonuçta mantıklı bence.

İletişimde uzay çağı. Tam komediler abi.

Abi çoğunluk kanal listesini düzenlemeyi bilmiyor sen diyorsun ki yoğun istekle ertelendi.

Abi kanal taşımayı beceremeyen adam sence frekans değişikliğine nasıl itiraz edebilir? Çoğunluğun türksat tan haberi bile yok.

Millet çekmeyince götürüyor elektronikçiye yaptırıyor parası neyse.

Düşünmeye üşeniyorlar. Sen neyden bahsediyorsun allah aşkına.

• Kurumsallık her zamanki gibi yine paçalarımızdan akıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan olmasıyla ne alakası var ki, ayrıca yukarıda dendiği gibi kim arayıp ramazanda yapmayın bitince yaparsınız diyecek ki.
  • Uydu oruc tutuyor herhalde. Goktaslariyla mi besleniyor nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu kanal d nin işi. adamlari vardır orada. boyle sacma mazeret mi olur. asil ramazanda daha rahat geçilir. mubarek ayı musallat ediyorlar olaya.
    bunlarin yapacağı işin taaa... konusturacaklar beni mübarek ay.
    ulan iyi bisey yapacaklar ya geciktiriyorlar kötü bişey olsa jet hizla yaparlar adiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

Acil Basın Bülteni
    14 Temmuz 2014 – Pazartesi

TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi
    Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler
    dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı,
    uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir
    tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi
    verilecektir.
    Türksat A.Ş.
    “İletişimde Uzay Çağı”

yoğun istek demişler.
    ramazanda gece gece sahur mu yapalım kanal mı ayarlayalım.
    kanal arama bilmeyen köyde yaşlı insanlarımız da var.
    sonuçta mantıklı bence.

Sizin orda yada köylerde cami yok mu? Ezan okunmuyor mu? Okunuyorsa boşunamı okunuyor? İmsakiye yok mu? telefon yok mu? Pardonda mağaradamı yaşıyorsunuz?

Bence en kötü ihtimal sadece TRT frekansları taşınmayacaktı diğer bütün frekanslar bu gece taşınmalıydı köyde yada mağarada yaşayanların kanal listesinde mutlaka TRT kanalları vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 15 Temmuz 2014; 0:41:33 >

• Tam bir kara komedi.Günlerdir reklamını yap sonra günü gelince erteledik diye açıklama yap.Neymiş halk yoğun talepte bulunmuş! bu yoğun talep kaç kişi acaba?,ramazan programları varmış vs.Bana göre başka bir şey oldu bunları kılıf yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

Pensilvanya diyorum başka bir şey demiyorum. Uydunun arkasına paralel uydu saklamışlar. :)
    Ciddiye almayın bak.

Buna çok güldüm hala da gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seremın
    Ustam model Next YE 25000 FTA menüye grdiğimde karşıma çkan ekra ise öyle https://www.google.com.tr/search?q=next+ye+25000+fta+men%C3%BC+%C5%9Fifresi&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zw3EU73jKsa_ygOM8IDAAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=933#facrc=_&imgdii=_&imgrc=fqMRC5fSHvvngM%253A%3BOlv3UpVPLIV1wM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nebutv.net%252Fdersler%252F25000_manuel%252F1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nebutv.net%252Fbilgiler.php%253Fbilgi%253D14%3B390%3B260

Sizin cihaz uydudan güncelleme destekli SD bir cihazmış. Next yeni frekansları içeren bir güncellemeyi göndermiş. Sistem Seçenekleri altında Uydudan Güncelleme menüsüne girip uydudan güncelle derseniz otomatik olarak yeni kanal listesini alabilirsiniz.

Şu an geçiş ertelendiği için bir işlem yapmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

Beyler benim televizyonumun içinde Uydu Türksat şeylerine girdiğimde Türksat 2 diyor 3 filan yok uydulara baktığımda acaba ben 4'e geçebilirmiyim ?

ATV HD ve TRT 1 HD vs vs kanalları açık

İsim önemsiz. Hepsi aynı konumda olduğu için vakti geldiğinde sadece şebeke tarama (network - ağ tarama) yaptırarak geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

........tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi verilecektir.
    Türksat A.Ş.
    “İletişimde Uzay Çağı”

iletişimde uzay cagi tamamda organizasyon ve yönetim olarak hala yontma taş devri. a.q.ö
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekmergen

Tam bir kara komedi.Günlerdir reklamını yap sonra günü gelince erteledik diye açıklama yap.Neymiş halk yoğun talepte bulunmuş! bu yoğun talep kaç kişi acaba?,ramazan programları varmış vs.Bana göre başka bir şey oldu bunları kılıf yaptılar.

Kaç ramazan programı yüksek reyting alıyorki Nihat Hatipoğlu dışında o zaman Nihat Hatipoğlu aradı frekansları değiştirmeyin ramazan boyunca yoksa bizim programın reytingi düşer Turksattakilerde hocayla papaz olmayalım hocaya karşı gelmek günahtır diyip böyle birşeye kalkıştılar?. (Akılları kıtya) Halk yoğun talep yapmışmış frekanslar ramazan boyunca değişmesin diye. Oruçlularya saatlerce televizyon izlemeyi bilirler kumanda dan 2 tuşa basıp kanal arama yapmayı bilmezler. İyiki 42 derece konumunu felan değiştirmiyolar haa, kumandadan 2 tuşa basmayı bilmeyenler, bide çanak ayarlamaya uğraşırdı ülkede iç savaşa sürüklenirdi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 15 Temmuz 2014; 0:50:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Kanal d hd, atv hd, trt hd, trt haber HD, a haber HD, semerkand HD ve daha aklıma şu an gelmeyenler. Bu kanallar zaten hd şu an mevcut :) Farklı olanlar tek tükmüş pekte bişey fark etmiycek gibi. Ama hiç yoktan iyidir 1 HD kanal 1 HD kanaldır. :) Bu arada elle ekleme işi ne ayak yav ? Normalde bi kanalın frekansı değişince veya taşınınca bozulunca falan filan uydu araması yapardık yerine yenileri gelirdi. Bu elle frekans ekleme şart mı ?

Elle ekleme 15 temmuz öncesi içindi, 15 temmuz sonrası sadece frekans tarama ile geçilecekti ama tarih ertelendi.
  • Benim hala anlayamadığım kanallar okadar 15 temmuz diye bağırdılar.ayrıca bu doğan gurubunun trollemesinden bıktım göz göre göre haksız rekabet yapıyorlar ilk önce dijital karasal yayın şimdide bu.Allah belalarını versin.

• http://www.satflare.com/track.asp?q=39522#TOP

ARKADAŞLAR ŞAKA GİBİ UYDU YORÜNGEDE DEĞİL

0.03 DERECE KAYMIŞ BUNUN İÇİN BEKLİYORLAR YARIN GECE YAPACAKLAR YERİNE OTURUR BU AKŞAMA KADAR

• Hocam cartoon network te hd olcakmis. Dogru mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn44

Beyler anlamadigim geçiş ertelendiyse bu mcj hd nasil yayin yapiyor su anda 4a da yayin yapan kanallar var.demek ki kanallar istese yayin yapabiliyo muu?

* Beyaz TV HD
    * MCJ Shopping HD
    * TRT 1 HD
    * TRT HD
    * TRT HABER HD
    * TVNET HD

Kanalları Turksat 4A üzerinden HD yayın veriyor. Bu kanallar şu an izlenebiliyor. Biraz önce de Fox HD geldi gitti.

Ertelendi deseler de bazıları şu an 4A uydusu üzerinden yayın yapmaya başladı. Aslında tamamen ertelendi, hiçbir kanal geçmedi demek doğru değil. Durum biraz karışık, yarın netleşir herhalde.
  • salonda dt var. o yüzden sorun yok.

ama mutfakta problem var.

erteleme olmasaydı yaşayıp görecektim. ertelendi şimdi merak ediyorum.

2007 yılından kalma yine dt nin sd 9001B CI cihazını 37 ekran tüplüde kullanıyorum.

kanallar taşınınca ben ne yapacağım, kanal ekleyebilecek miyim?

yoksa direk çöpe mi atayım?

hadi attım diyelim, yerine ne alayım?
  • sen 3 gün önce 3-5 tane daha hd kanal izleyebilesin diye, mağarada yaşayıp trt-1 den veya başka kanalın programından saatlere göre kendini ayarlayan insanları düşünmeyecek mi kimse.
    evet mağarada yaşıyorum. bizim orası mağaralardan oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: frkn44

Beyler anlamadigim geçiş ertelendiyse bu mcj hd nasil yayin yapiyor su anda 4a da yayin yapan kanallar var.demek ki kanallar istese yayin yapabiliyo muu?

* Beyaz TV HD
    * MCJ Shopping HD
    * TRT 1 HD
    * TRT HD
    * TRT HABER HD
    * TVNET HD

Kanalları Turksat 4A üzerinden HD yayın veriyor. Bu kanallar şu an izlenebiliyor. Biraz önce de Fox HD geldi gitti.

Ertelendi deseler de bazıları şu an 4A uydusu üzerinden yayın yapmaya başladı. Aslında tamamen ertelendi, hiçbir kanal geçmedi demek doğru değil. Durum biraz karışık, yarın netleşir herhalde.

UYDU YÖRÜNGEDE DEĞİL ONDAN GELDİ GİTTİ

http://www.satflare.com/track.asp?q=39522#TOP

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.