Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eurowision
    Malesef dediğiniz gibi bak ne güzel halkı düşündüler diyenler olacaktır ancak gördüğüm kadarıyla şaşırtıcı derecede ilk defa bu kadar az kişi var bu konuda.

İlk kez bir uydu konusu Donanım Haber tarihinde 1. sıraya çıktı. Şu an forumun tüm konular içerisindeki en popüler konusu bu konu ve dün geceden beri aynı şekilde devam ediyor.

Kısacası vatandaş bu konuyla oldukça ilgili. Konunun popülerliğinden 4A ve ücretsiz HD geçişinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyoruz. İlk kez bir Uydu konusu en popüler konu oldu.

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

• Philips 42pfl4307k/12 model kullanan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

teknik bir sorun cıktı dıyecegım ama beyaztv hd eklemıstım hala calısıyor.

belkıde bagzı TP lerde sorun var olabilirmi ki

Beyaz TV HD, MCJ Shopping HD, TRT HD, TRT 1 HD, TRT HABER HD ve TVNET HD şu an Turksat 4A üzerinden sorunsuz yayın yapmakta. Fox'da ara sıra gelip gidiyor. Geçiş tam olmasa da yarım oldu.

Star HD'yi görsem tüm kızgınlığım geçer aslında bugüne dair.

11 gün önce star tv'ye soru sormuştum sağolsun bugün cevap verdiler. Turksat denen beceriksiz insanı aptal yerine koyan kuruluş frekans geçişini ertelemeseydi biraz sonra StarTV HD'yi şifresiz olarak izleyebilecektik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 15 Temmuz 2014; 1:28:24 >

• yoğun talep olayı değil bu, teknik bir sorun meydana geldi şimdi türksat çalışanları harıl harıl fransızları italyanları amerikalıları arıyordur nasıl düzeltiriz diye
  • kanal listesi karman çorman oldu birde bunla uğraşcaz bununda bir kısayolu yokmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu kodumun iki uydusu belli bir geçiş süreci boyunca aynı anda niye hizmet veremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet
    UYDU YÖRÜNGEDE DEĞİL ONDAN GELDİ GİTTİ

http://www.satflare.com/track.asp?q=39522#TOP

Yok hala yerinde.

http://www.n2yo.com/?s=39522

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

Philips 42pfl4307k/12 model kullanan var mı?

Başka bir philips K serisi tv kullanıyorum. Kanal silme yok. Fabrika ayarlarına dönüp tüm kanalları temizleyip tekrar kurmanı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Malesef dediğiniz gibi bak ne güzel halkı düşündüler diyenler olacaktır ancak gördüğüm kadarıyla şaşırtıcı derecede ilk defa bu kadar az kişi var bu konuda.

İlk kez bir uydu konusu Donanım Haber tarihinde 1. sıraya çıktı. Şu an forumun tüm konular içerisindeki en popüler konusu bu konu ve dün geceden beri aynı şekilde devam ediyor.

Kısacası vatandaş bu konuyla oldukça ilgili. Konunun popülerliğinden 4A ve ücretsiz HD geçişinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyoruz. İlk kez bir Uydu konusu en popüler konu oldu.

Aynen öyle ama malesef hiç tahmin etmediğimiz bir şekilde 4A'ya geçiş ertelendi.

• kanalar bangır bangır frekans gösterdi kaç gündür.Ben kanal sahibi olsam gider dava açarım bana zarar ettirdi diye. günde 5kere 10 saniye gösterse 50 saniyelik 1 reklam gitti 10bin lira zarar diye aç davayı
  • Türksat için iftar Vakti Nezaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S
    Star HD'yi görsem tüm kızgınlığım geçer aslında bugüne dair.

Keşke elimde olsa da STAR HD'nin de izlenmesini sağlasam.

Şu an Star HD'de yabancı bir film var ve gerçekten şahane görünüyor. Birazdan Fatih Çıtlak hoca ile Sahur Bereketi başlayacak, canlı yayında kalite daha da artıyor.
  • Pide bekler gibi HD kanal bekliyoruz ( Ramazan nedeniylen)
    Abi teknik bi sıkıntı vardır anlarım olur deriz geçeriz ama ramazan dolayısiylen kapalıyız der gibi bahane ney yaaa.
  • Tam bir kaos

• Show tv geçicekmi hd ye yoksa sonramı

• quote:

Aynen öyle ama malesef hiç tahmin etmediğimiz bir şekilde 4A'ya geçiş ertelendi.

Çoğu formda tepki var. Bu kadar tepki varken geçişi çok fazla erteleyebileceklerini düşünmüyorum. İşin kötü yanı benimde güncelleme yapmam gereken birçok insan var ve iznim başladı, hafta sonu tatile çıkacağım. Benim kanalları güncellememi bekleyen 2 yaşlı teyze olmak üzere 5-6 aile var. Şimdi bunlar ben tatildeyken geçiş yaparlarsa bu insanlar mağdur olacak. Ben platform kullanıyorum ama sırf bu insanların durumuna üzülüyorum.

İnşAllah hafta sonuna kadar geçiş olur bende üstlendiğim sorumluluğu yerine getirmenin huzuru ile tatile çıkabilirim. Ramazan'da yapılmayacak bir iş yaptılar verdikleri sözü tutmadılar, bu hiç hoş olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

kanalar bangır bangır frekans gösterdi kaç gündür.Ben kanal sahibi olsam gider dava açarım bana zarar ettirdi diye. günde 5kere 10 saniye gösterse 50 saniyelik 1 reklam gitti 10bin lira zarar diye aç davayı

Kanallardan gelen talep doğrultusunda erteleme oldu dedikleri için kanalların bu durumdan haberleri vardır ve dava filan açılmaz. Nede olsa hepsi Turksat'a mahkumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Philips televizyonda nasıl ekliycez biri yardımcı olsun. başımıza türksat çıkarıp duruyolar hey allahım ya

Marka ve model verirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Geçiş bu gece olmayacak, Ramazan bitimine ertelediler.

marka philips model bilmiyorum ama hd televizyon işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Show tv geçicekmi hd ye yoksa sonramı

Show TV HD yayına geçti geçmesine ama 4A'ya geçiş ertelendi. Bundan sonrası Turksat'ın elinde, ne zaman SHOW TV HD yayınını verirlerse o zaman izlemeye başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

Philips 42pfl4307k/12 model kullanan var mı?

Başka bir philips K serisi tv kullanıyorum. Kanal silme yok. Fabrika ayarlarına dönüp tüm kanalları temizleyip tekrar kurmanı tavsiye ederim.

Bendede Philips 6158 var Fabrika ayarları değilde Tv'yi yeniden kur dediğim zaman kanal listesi siliniyor ufak tefek ayarlar yapıyorum sadece bu şekilde daha önce yaptığım güncellemelerde gitmemiş oluyor.
    Arkadaşlar şuanda Stabil olarak Türksat 4A'da yayın yapan kanallar hangileridir ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.