Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A Sky Star-2 ProgDVB DVBViewer ALTdvb DVBDream FULL KURULUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
40.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydu sitelerinde bulabilirsin progdvb powerinstall
  • Dediğiniz işlemleri yaptım ama benim bilgisayarda pek işe yaramadı. TV kartım SkyStar2. Sorun şu: Arama yaptırdığınızda en fazla 40-50 tane kanal buluyor ve bu kanalların çok büyük çoğunluğu yerel kanal. Ulusal kanallar bir kaç istisna dışında hiç yok. Programı (progdvb) kaldırıp yeniden kurdum, programın farklı versiyonlarını denedim, sonuç maalesef aynı. Bu arada bir önceki progdvb versiyonuyla TRT kanalları çekerken, kurduğum yeni versiyon sonrasında TRT kanalları da çekmez oldu. Bu durumun sebebi ne olabilir? Tüm ulusal kanalları çekmesi için ne yapmam gerekir? Birkaç gündür bu saçma sapan sorun yüzünden uykusuz kalıyorum. Kurulum ve sonrasının bu kadar zahmetli olacağını bilseydim tv kartı hiç almazdım ama olan oldu bir kere

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgiturk

hocam bende olmadı klasörleri kopyaladım kanal tarattım ama sonuç çıkmadı.. frekans ayarlarında mı eksiklik var acaba?

bende de olmuştu büyük ihtimal tv kartı devre dışı kalmıştır bu ayarları yapmanı öneriorum= progdvb aç -ayarlar - aygıt listesi ordan tv kartını seçiyorsun yani etkinleştirme ğibi daha sonra Diseq ayarlarını Türksat 2A/3A yaptıktan sonra kanal arattırmayı dene kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: teacher88

sagol kardeş birde ben skystar2 de yeniyim türkçe yapamıyorum türkçe ekini indirsem bile bir yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

kullandıgın oynatıcının anadizinine atıyorsun progdvb kullanıyorsan içine atıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJK murat BJK

dvbwiewer programını tavsiye eden varmı hiç denemedim

ben denedim kurmamla tekrar kaldırmam bir oldu progdvb 1 numara bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimanjaro34

Dediğiniz işlemleri yaptım ama benim bilgisayarda pek işe yaramadı. TV kartım SkyStar2. Sorun şu: Arama yaptırdığınızda en fazla 40-50 tane kanal buluyor ve bu kanalların çok büyük çoğunluğu yerel kanal. Ulusal kanallar bir kaç istisna dışında hiç yok. Programı (progdvb) kaldırıp yeniden kurdum, programın farklı versiyonlarını denedim, sonuç maalesef aynı. Bu arada bir önceki progdvb versiyonuyla TRT kanalları çekerken, kurduğum yeni versiyon sonrasında TRT kanalları da çekmez oldu. Bu durumun sebebi ne olabilir? Tüm ulusal kanalları çekmesi için ne yapmam gerekir? Birkaç gündür bu saçma sapan sorun yüzünden uykusuz kalıyorum. Kurulum ve sonrasının bu kadar zahmetli olacağını bilseydim tv kartı hiç almazdım ama olan oldu bir kere

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

şimdilik sky-star2 sitesinden progdvb 4.92 yi kurmanı tavsiye ediyorum yeni full sürümünü bulana kadar idare edecez artık bende full var ama ne fayda bi işe yaramıyor türksat-3a kurulamadı

• Kardeş be bu 3A uyduswu tmm ii olduda beni çıldırtma seviyesine getirdi her gün 3 saat falan ugraşıyorum ama bi türlü beceremedim . bende progdvb kullanıyorum ama olmuyor birşeyleri yanlış yapıyorum herhalde ben 2a 3a yazan yeri bulamadım diceq ayarlarında yok bende msnimi yazıyorum eklersen sevinirim bana bu konuda yardımcı ol lütfen ( halilozerfb@yahoo.com ) msn adresim...
  • DVB Dream Kanal Listesi

http://rapidshare.com/files/160933533/chlist.chl.html ***** olarak görünen yer : r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazın.Tabi noktalar olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkolmurat -- 5 Kasım 2008; 19:27:49 >
  • Çok sağolun ya :)

Yalnız Kanal A yok dayım kanal A da istiyor onu prog dvbye eklemeye çalışıyorum olmuyor kendisi tarasın bakalım türksat 2a/3a'yı

ek bilmeyenler için ekleyeyim

şuan progdvb kullanıyorum full sürüm değil yalnız 6.1 sürümünde technisat skystar2 dijital tv kartını ekleyince türksat 2a 3a uydusunu adamlar eklemişler programa yani 15-20 dk (max) sürecek bir tarama ile kanalları zaten bulabilmektesiniz...

zamanım olsa anlatırdım resimli ama hazır kanal listesi dosyalarıyla buna zaten gerek olmuyor...
  • hazir kanal listesini ben pek tavsiye etmiyorum. o an sinyal seviyenız hangi kanallari buluyorsa onlarin cikip izlenmesi daha mantikli. sonucta herkesin sinyal seviyesi bir degil bazi kanallar cikmaz.
  • Selam arkadaşlar...

Bu günlerde nasip olursa bir arkadaşımdan skystar2 2.6c dijital tv kartı alacağım. Daha önce hiç kulanmadığım için bir kaç sorum olacaktı;

1- Skystar2 2.6c nasıl bir tv kartıdır tavsiye edermisiniz ?
    2- Ben normalde evde tek çanak ile yani türksat ile tv izliyorum; bunada o çanaktan kablo çektiğimde tv kartı ile download felan yapılabiliniyormuş ya bende download yapabilirmiyim. Mesela mp3 felan indirilebilineceği söylenmişti mümkün olacakmı? en azından yapan varmı ?
    3- Bu kartta kısa devre koruması yokmuş herhalde bu büyük bir sıkıntımıdır?
    4- Çanaktan çift yaralanma için lnb çoklayıcı almak gerekmiş herhalde yani bir uydu alıcısına birde tv kartına kalo çekmek için; bunu aldığımda tekrardan çanak ayarı yapmak gerekecek mi?
    5- Mesela bir kanalda film izlerken onu kaydetme şansımız oluyormu veya istediğimiz saatler arasında kayıt yapabiliyomuyuz.
    6- Kartın ısınma sorunu varmış doğrumudur?
    7- Kartı aldığımda kumanda sorunum olacak yani kumandası yokmuş, bunu temin etmek zormudur?
    8- Türksat 3a uydusu çıktıktan sonra genelde bir sorun yaşandığı için tv kartında da bir sorun yaşanır mı?
    9- Son olarak Kartın fiyatı konusunda hiç bir bilgi edinemedim. Anladığım kadarıyla artık daha üst modelleri mevcut piyasada ve alacağım arkadaşta fiyat konusunda pek bilgili değil araştırırız felan dedi öyle kaldı. Sizce bu kart kaç para eder tahminen yani ?

Evet arkadaşlar biraz fazla soru oldu ama kusura bakmayın; İlgilenirseniz çok sevinirim..

• akşamdan berı yana yana bunu aramakdayım şu an işyerındeyım yanı gece vardıyası sabah eve gıdınce deneyeceğim inşallah olur paylaşım ve bılgılendırme için teşekkurlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedayse

Selam arkadaşlar...

Bu günlerde nasip olursa bir arkadaşımdan skystar2 2.6c dijital tv kartı alacağım. Daha önce hiç kulanmadığım için bir kaç sorum olacaktı;

1- Skystar2 2.6c nasıl bir tv kartıdır tavsiye edermisiniz ?
    2- Ben normalde evde tek çanak ile yani türksat ile tv izliyorum; bunada o çanaktan kablo çektiğimde tv kartı ile download felan yapılabiliniyormuş ya bende download yapabilirmiyim. Mesela mp3 felan indirilebilineceği söylenmişti mümkün olacakmı? en azından yapan varmı ?
    3- Bu kartta kısa devre koruması yokmuş herhalde bu büyük bir sıkıntımıdır?
    4- Çanaktan çift yaralanma için lnb çoklayıcı almak gerekmiş herhalde yani bir uydu alıcısına birde tv kartına kalo çekmek için; bunu aldığımda tekrardan çanak ayarı yapmak gerekecek mi?
    5- Mesela bir kanalda film izlerken onu kaydetme şansımız oluyormu veya istediğimiz saatler arasında kayıt yapabiliyomuyuz.
    6- Kartın ısınma sorunu varmış doğrumudur?
    7- Kartı aldığımda kumanda sorunum olacak yani kumandası yokmuş, bunu temin etmek zormudur?
    8- Türksat 3a uydusu çıktıktan sonra genelde bir sorun yaşandığı için tv kartında da bir sorun yaşanır mı?
    9- Son olarak Kartın fiyatı konusunda hiç bir bilgi edinemedim. Anladığım kadarıyla artık daha üst modelleri mevcut piyasada ve alacağım arkadaşta fiyat konusunda pek bilgili değil araştırırız felan dedi öyle kaldı. Sizce bu kart kaç para eder tahminen yani ?

Evet arkadaşlar biraz fazla soru oldu ama kusura bakmayın; İlgilenirseniz çok sevinirim..

1)bende alıcam araştırıyorum,bu model ıyıymıs..
    2)mp3 ü zaten internetten indirirsin,uydudan mp3 ındırme derken,muzık kannlarından kayıt yapmaksa kayıt yapma ozellıgı varmı..tv de ne ızlıyorsan kayıt yapıyor..
    3)kısadevre koruması hıc bır kartta yok sanıyorum..
    4)canak ayarsı sabıt..ucuna lnb denen topaç sey var ıkı uclu olcak..ıkı tane kablo cek..bırısı evdekı tvye eskısı yanı.dıgerıde pc ye gelcek..2 ayrı kabloyu canaga kadar uzatcan..
    5)her kanalı kaydedersın.
    6)her kartın ısınması sorunu vardır.
    7)kumandayı kartı kullananlardan satın alman lazım onlarda hepsını bırden satar kumandayı zor bulursun..
    8)turksat3a yazılımı var onu yukluyorun halloluyor
    9)ortalama 50-60 arası olması lazım..
    not:yanlısım varsa düzeltme yapın..sadece bıldıklerımı yazdım..bende ogrenmıs olurum

• @blade8572

kartı aldım ben ve gayet başarılı bir şekilde çalıştırabildim. Bahsettiğin gibi tv kaydı yapıyor ama mp3 oalyına radyolardan girmedim hiç. Kumanda olayında aslında çokta aşırı gerekli değil ama olsa tabi çok daha iyi olacak. şimdilik bi sorun yok yani kumanda yönünde. Skystar 2.6c modelini kullanıyorum ben ve ısınma konusunda çok bir farklılık olmadı. Birde işlemciyi çok kullanır diye okumuştum nette oda o kadar abartı değil. Tabi ben kendi sistemim üzerine konuşuyorum. Normalde sistem bekleme konumundaymış gibi 5 çarpanda 255 fsb ile (yani cQ muahbbetinden dolayı çarpanı düşürüyor) çarpanını bile yükseltmedi, demek istediğim işlemciye çok yüklenmiyor. Download olayına gelince offline olarak bu kart sayesinde download yapılabiliniyormuş. Bunun için ayrıca bir prg var skygrabber diye böylelikle indirme olabiliyormuş. ben bu gün deneyeceğim bakalım ne olur biter.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavuz46

Merhaba Arkadaşlar Yaptıgım Araştırmalar sonucu skystarın sitesinden Az Önce Tüm Kanalları Buldum Kanalların bazılarında ses yok sanırım türksat 3a dan kaynaklanıyor

tv kartı = Skystar2
    desteklediği oynatıcılar = ProgDVB DVBViewer ALTdvb DVBDream

KESİN ÇÖZÜM
    1-Kullandığınız oynatıcıyı bilğisayardan kaldırıp tekrar kurun...
    2-aşşagıdan indireceğiniz dosyayı Channels ve Transponder klasörünü, ProgDVB nin içine hangisini kullanıyorsanız içine kopyalayın ben progdvb kullanıyorum
    3-diceq ayarlarını türksat 2A-3A Ayarlayın Daha sonra türksat 2A-3A Üzerinden kanal tarama yaptırıyoruz bütün kanallar çıkıyor.
    4-egerki yapamayanlar varsa sorunlarını yazsınlar elimden geldiğince aklımın yettiğince yardımcı olmaya çalışacağım
    5- Kanallarını Sorunsuz Kuranlarda varsa teşekkürlerini bekliyorum

Not:Progdvbpowerinstallerde çalışmayabilir sadece Progdvb de çalışır

http://www.dosya.tc/turksat3a_1.rar.html

skystar3 de işe yararmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnayn -- 18 Kasım 2008; 22:09:15 >

• arkadaşlar 27 sinden sonra kanallarda değişim oldu şuan o liste işe yaramaz

kanallardaki değişimleri burdan izleyebilirsiniz

http://tr.kingofsat.net/sat-turksat2a.php

bugün öglen bile güncelleme olmuş
  • bir liste halinde yok mu ya son verilen linkte karışık herşey
  • DVD dream & ProgDVB 5 güncel hali ile

http://www.dosya.tc/DVDdream_ProgDVB5.rar.html
  • Orjinalden alıntı: yavuz46

Elimden gelen yardımı yapmaya hazırım sorun nedir ?
    alıntı yapayım dedim beceremedim!

Slm arkadaşlar
    Benim tv kartı skystar 2 DVBviewer pro kullanıyorum türksat 3A'ya geçmeden önce hiçbi sorunum yoktu 3A'ya geçtikten sonra gereken ayarları yaptım transedit ile frekansları taratıyorum 400'e yakın kanal buluyorum ama (atv,kanal 1,stv,mehtap.flaş vs.) kanallar yok arasıra geliyor diğer kanallar devamlı var progdvb ve DVBviewer te2'dede denedim gene aynı setup4pc'yi kaldırdım yeniden yükledim gene aynı acaba sorun ne olabilir yardım edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hediz -- 20 Kasım 2008; 0:19:35 >
  • kardeşim benim disec listesinde türksat 2A/3A yazmıo napmam gerek şimdiden tşkkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.